Libnet.ro
UNICEF

22:45

Liviu Dragnea, convins ca plangerea penala este o idee de la Cotroceni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Liviu Dragnea, convins ca plangerea penala este o idee de la Cotroceni

Liviu Dragnea a declarat vineri ca plangerea pentru inalta tradare depusa de Ludovic Orban imporiva sa si a premierului Dancila este o acuzatie dementa, nu o acuzatie grava, adaugand ca este convins ca plangerea a fost conceputa la. continuă pe Wall-Street Ro

Mesaj extrem de dur al lui Dragnea, dupa plangerea penala impotriva lui Dancila: il acuza pe Iohannis de tentativa de LOVITURA DE STAT si il ameninta pe Orban cu inchisoarea (VIDEO)

Liviu Dragneaa avut o iesire extrem de dura dupa ceLudovic Orbana depus o plangere penala impotriva sa, dar si impotriva premierului Viorca Dancila. in plangerea se aduc acuzatii de.

PNL a depus PLANGERE PENALA pentru inalta tradare si divulgare de informatii secrete pe numele Vioricai Dancila si a lui Liviu Dragnea. inceperea urmarii penale duce la SUSPENDAREA PREMIERULUI. Reactia liderului PSD

Ludovic Orban adepus o plangere penala la Parchetul Generalimpotriva premierului Viorica Dancila si a liderul PSD Liviu Dragnea. in plangerea depusa la Parchetul General se aduc acuzatii de.

Ludovic Orban a depus PLANGERE PENALA pentru inalta tradare si divulgare de informatii secrete pe numele Vioricai Dancila si a lui Liviu Dragnea. inceperea urmarii penale duce la SUSPENDAREA PREMIERULUI. Reactia liderului PSD

Ludovic Orban adepus o plangere penala la Parchetul Generalimpotriva premierului Viorica Dancila si a liderul PSD Liviu Dragnea. in plangerea depusa la Parchetul General se aduc acuzatii de.

Tariceanu, despre plangerea penala: Este o componenta care denota o faza de nebunie

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, joi seara, la Antena 3, ca actiunea presedintelui PNL, Ludovic Orban, este un demers deliberat, dar afirma ca denota o faza de nebunie. Tariceanu a sustine ca plangerea lui Orban se refera la o serie de optiuni politice pe care primul ministru si Guvernul care il conduce le-a luat.

Liviu Dragnea, atac la Iohannis dupa plangerea penala a lui Orban: O acuzatie DEMENTA facuta de aceasta unealta. E conceputa si redactata la Cotroceni (VIDEO)

Liviu Dragnea declara razboi pe fata presedintelui Klaus Iohannis dupa plangerea penala depusa de Ludovic Orban privind inalta tradare si divulgare de informatii secreta in scandalul mutarii ambasadei di.

Dragnea: Plngerea lui Orban este o acuzatie dementa / A fost conceputa n laboratoarele de la Cotroceni / Nu putem avea nicio relatie cu Iohannis, se considera tatucul tarii

Liviu Dragnea a declarat vineri ca plangerea pentru inalta tradare depusa de Ludovic Orban imporiva sa si a premierului Dancila este o acuzatie dementa, nu o acuzatie grava, adaugand ca este convins ca plangerea a fost conceputa la Cotroceni.

Luterane NU Uita, Romania Nu-i a Ta! Protest anti-Iohannis la Cotroceni, dupa plangerea penala impotriva lui Dancila (FOTO)

Sustinatorii PSD incearca organizarea unui protest in fata Palatului Cotroceni ca raspuns pentru depunerea plangerii penale impotriva premierului Viorica Dancila si a lui Liviu Dragnea sub acuzatiile de.

Liviu Dragnea, despre plngerea mpotriva sa si a premierului: Este o tentativa de lovitura de stat pentru preluarea puterii n mod nelegitim

Liviu Dragnea a acuzat, joi, ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a incalcat Constitutia si ca plangerea lui Ludovic Orban, instrumentata de Iohannis, este o tentativa de lovitura de stat, pentru preluarea puterii in mod nelegitim. Liderul PSD a anuntat totodata ca discuta cu juristii pentru a vedea in ce masura poate fi facuta o plangere penala impotriva celor care facut plangerea impotriva sa si a premierului Viorica Dancila, pentru ca aceasta plangere nu are niciun sambure de adevar.

Olguta Vasilescu, aluzie la Colectiv, dupa plangerea penala impotriva lui Dancila: La ce mai vor sa dea foc, ca sa preia guvernarea?

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu PSD), a vrut sa critice si ea plangerea penala depusa de Ludovic Orban impotriva Vioricai Dancila si a lui Liviu Dragnea, dar nu prea i-a iesit. Ea a vrut sa-i.

Pas cu pas. Scenariile juridico-politice dupa ce Orban i-a reclamat la Parchet pe Viorica Dancila si pe Liviu Dragnea. Avocat: Ar fi un precedent periculos

Plangerea penala depusa de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila ar putea genera un blocaj politic total. Teoretic, suspendarea, apoi demiterea premierului este posibila, dar specialistii in drept avertizeaza ca ar fi un precedent periculos ca un Guvern sa fie dat jos de actiunea procurorilor, mai ales in contextul actual, cand coalitia de guvernare e in razboi deschis cu Justitia.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1928 seconds )