Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea critica actiunile antiromanesti: Suveranitatea Romaniei este mai pretioasa decat orice. Vom fi respectati daca nu vom confunda bunele relatii cu servilismul

B1 B1,
Liviu Dragnea critica actiunile antiromanesti: Suveranitatea Romaniei este mai pretioasa decat orice. Vom fi respectati daca nu vom confunda bunele relatii cu servilismul

Liviu Dragnea a anuntat, sambata, la Congresul PSD, ca partidul pe care il conduce va propune o lege pentru apararea suvernaitatii statului. Romania este un stat suveran, asa scrie in. continuă pe B1

Liviu Dragnea critica actiunile antiromanesti: Suveranitatea Romaniei este mai pretioasa decat orice. Vom fi respectati daca nu vom confunda bunele relatii cu servilismul (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat, sambata, la Congresul PSD, ca partidul pe care il conduce va propune o lege pentru apararea suvernaitatii statului. Romania este un stat suveran, asa scrie in.

Liviu Dragnea, DESFIINTAT de un cunoscut analist politic. Lui Dragnea ii este frica sa-si depuna mandatul, nu e sigur ca va iesi cu bine. E sigur in schimb ca va iesi TAMBALAU

Istoricul si analistul politic Stelian Tanase face o analiza a Congresului PSD care va avea loc sambata. Potrivit acestuia, partidul fierbe inaintea congresului, iar liderului PSD, Liviu Dragnea, ii este fric.

Discursul liderului PSD la Congres. Liviu Dragnea anunta o lege pentru apararea ,,suveranitatii

Suveranitatea Romaniei va fi protejata de legi explicite, dezbatute si votate in Parlament, a declarat sambata presedintele PSD, Liviu Dragnea, la Congresul extraordinar al partidului, subliniind ca atacul impotriva propriei tari reprezinta o insulta.

Liviu Dragnea anunta schimbari in RELATIILE EXTERNE ale Romaniei: Care sunt tarile vizate(VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat, sambata, prioritatile PSD in ceea ce priveste politica externa a Romaniei. Acesta s-a referit la intarirea parteneriatului cu Statele Unite, dar a vorbit si despre construirea de.

Liviu Dragnea, mesaj ferm pentru Teodor Melescanu: Sa numeasca rapid un ambasador in Israel

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, i-a solicitat, sambata, ministrului de Externe sa faca, foarte rapid, o propunere pentru functia de ambasador al Romaniei in Israel. El a.

Liviu Dragnea il ia la intrebari pe Mugur Isarescu. Liderul PSD i-a trimis o scrisoare Guvernatorului. Ce contine documentul

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, i-a transmis o scrisoare Guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu. in document, liderul PSD ii cere explicatii lui Mugur Is.

Liviu Dragnea, mesaj ACID pentru Ecaterina Andronescu si Nicoale Banicioiu: Cine este cunoscut, este cunoscut de ceva timp

Liviu Dragnea a avut un mesaj acid pentru Ecaterina Andronescu si Nicoale Banicioiu, care s-au plans ca nu au fost lasati sa-si sustina discursurile la Congresul PSD, iar in cele din urma, s-au retras din.

Liviu Dragnea, dupa ce a fost acuzat ca este implicat intr-un dosar de spalare de bani in Brazilia: Ce va pot marturisi este ca m-au prins cand vindeam portocale pe plaja

Publicatia RISE Project a obtinut confirmarea ca autoritatile din aceasta tara au in desfasurare o ancheta al carei subiect este presedintele PSD, Liviu Dragnea. Procurorul federal, Carlos Wagner Barbosa.

Liviu Dragnea, anchetat in Brazilia pentru PORTOCALE: Seful PSD este suspect intr-un caz de spalare de bani

Liviu Dragnea este anchetat in Brazilia. Potrivit jurnalistilor de la RISE Project, seful PSD si Mugurel Gheorghias, fost actionar principal al TelDrum, sunt suspecti intr-un caz de spalare de bani in tara.

Liviu Dragnea, anchetat in Brazilia pentru PORTOCALE: Seful PSD este suspect intr-un caz de spalare de bani(VIDEO)

Liviu Dragnea este anchetat in Brazilia. Potrivit jurnalistilor de la RISE Project, seful PSD si Mugurel Gheorghias, fost actionar principal al TelDrum, sunt suspecti intr-un caz de spalare de bani in tara.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )