Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liviu Dragnea, dupa ce a fost acuzat ca este implicat intr-un dosar de spalare de bani in Brazilia: Ce va pot marturisi este ca m-au prins cand vindeam portocale pe plaja

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, dupa ce a fost acuzat ca este implicat intr-un dosar de spalare de bani in Brazilia: Ce va pot marturisi este ca m-au prins cand vindeam portocale pe plaja

Publicatia RISE Project a obtinut confirmarea ca autoritatile din aceasta tara au in desfasurare o ancheta al carei subiect este presedintele PSD, Liviu Dragnea. Procurorul federal, Carlos Wagner Barbosa. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, dupa dezvaluirile explozive ale lui Oprea: Nu stiu ce l-o fi apucat. Nu credeam ca poate sa faca o asemenea greseala

Liviu Dragnea a avut, vineri, inaintea CEx PSD, o prima reactie dupa dezvaluirile uluitoare facute de Gabriel Oprea. Liderul PSD s-a aratat surprins, precizand ca nu stie ce l-a apucat pe Oprea sa vorbeasc.

Codrin Stefanescu, continua atacurile la adresa lui Liviu Dragnea si dupa CEx: imi vine sa-mi RUP HAINELE si sa plang

Candidatura lui Codrin Stefanescu la functia de secretar general al PSD a fost acceptata, chiar daca, potrivit lui Liviu Dragnea, nu indeplinea toate conditiile. Cu toate acestea, Stefanescu a continuat.

Un politician celebru se retrage din viata politica dupa ce a fost acuzat de viol

Un influent politician sud-coreean a demisionat marti din functia de guvernator si si-a anuntat retragerea din viata politica dupa ce a fost acuzat de viol de o colaboratoare, relateaza AFP. Ahn Hee-jung s-a.

Liviu Dragnea, PRIMA REACTIE dupa dezvaluirile RISE Project: M-au prins cand vindeam portocale pe plaja (VIDEO)

Liviu Dragnea a avut o prima reactie la ancheta jurnalistilor de la RISE Project, care au dezvaluit ca seful PSD este anchetat oficial in Brazilia, fiind suspect intr-un caz de spalare de bani in tara.

Liviu Dragnea, anchetat in Brazilia pentru PORTOCALE: Seful PSD este suspect intr-un caz de spalare de bani

Liviu Dragnea este anchetat in Brazilia. Potrivit jurnalistilor de la RISE Project, seful PSD si Mugurel Gheorghias, fost actionar principal al TelDrum, sunt suspecti intr-un caz de spalare de bani in tara.

Liviu Dragnea, anchetat in Brazilia pentru PORTOCALE: Seful PSD este suspect intr-un caz de spalare de bani(VIDEO)

Liviu Dragnea este anchetat in Brazilia. Potrivit jurnalistilor de la RISE Project, seful PSD si Mugurel Gheorghias, fost actionar principal al TelDrum, sunt suspecti intr-un caz de spalare de bani in tara.

Liviu Dragnea, DESFIINTAT de un cunoscut analist politic. Lui Dragnea ii este frica sa-si depuna mandatul, nu e sigur ca va iesi cu bine. E sigur in schimb ca va iesi TAMBALAU

Istoricul si analistul politic Stelian Tanase face o analiza a Congresului PSD care va avea loc sambata. Potrivit acestuia, partidul fierbe inaintea congresului, iar liderului PSD, Liviu Dragnea, ii este fric.

Liviu Dragnea, despre scandalul din PSD: Daca nu suntem de acord cu alegeri, de ce candidam?/ Voi spune mai multe dupa Congres

Liviu Dragnea a comentat intr-o declaratie data presei din Parlament de dupa intalnirea cu presedintele Serbiei, Alexsandr Vucic, despre scandalul actual din interiorul PSD iscat in urma imposibilitatilor unor.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este anchetat in Brazilia pentru spalare de bani

Liderul PSD, Liviu Dragnea, ar fi anchetat in Brazilia pentru spalare de bani. Rise Project si Folha de S ao Paolo, una dintre cele mai mari publicatii din Brazilia, afirma ca au obtinut confirmarea ca autoritatile din aceasta tara au in desfasurare o ancheta vizandu-l pe Dragnea,scrie News. ro .

RISE Project: Liviu Dragnea, anchetat in Brazilia pentru spalare de bani

Liderul PSD, Liviu Dragnea ar fi anchetat in Brazilia pentru spalare de bani. RISE Project siFolha de Sao Paolo, una dintre cele mai mari publicatii din Brazilia, afirma ca au obtinut confirmarea ca autoritatile din aceasta tara au in desfasurare o ancheta al carei subiect este presedintelui PSD, Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )