Libnet.ro
UNICEF

21:15

Liviu Dragnea decide tot la PSD si din puscarie. Ce a putut sa declare acum Viorica Dancila

Playtech Playtech,
Liviu Dragnea decide tot la PSD si din puscarie. Ce a putut sa declare acum Viorica Dancila

Viorica Dancila a sustine ca desi se afla in puscarie, Liviu Dragnea incearca sa-i puna bete in roate si vrea sa-i blocheze candidatura pe listele Partidului Social Democrat Teleorman la alegerile parlamentare. Liviu Dragnea decide tot de la PSD chiar si din puscarie Fostul premier al Romaniei Viorica Dancila spune ca Dragnea i-ar oferi un . continuă pe Playtech

Liviu Dragnea, in stare tot mai grava. A inceput sa paralizeze

Liviu Dragnea a inceput sa paralizeze din cauza problemelor grave pe care le are la coloana, spune avocatul sau. Acesta precizeaza ca fostul lider PSD a fost diagnosticat cu sciatica paralizanta iar starea lui de sanatate se inrautateste in fiecare zi.

EXCLUSIV Liviu Dragnea, la un pas de paralizie! Ce se intampla cu fostul lider PSD la Penitenciarul Rahova

Fostul lider PSD are dureri insuportabile si ar putea ajunge in scaun cu rotile daca nu este operat in cel mai scurt timp. Liviu Dragnea s-ar afla la un pas de paralizie. Liviu Dragnea, la un pas de paralizie Problemele par sa nu se mai termine pentru fostul sef al Camerei Deputatilor iar perioada de .

Liviu Dragnea ar fi inceput sa paralizeze. Avocata sa sustine ca starea de sanatate a fostului lider al PSD se inrautateste pe zi ce trece

Avocata lui Liviu Dragnea sustine ca, din cauza problemelor grave pe care le-ar avea la coloana, fostul presedinte al PSD ar fi inceput sa paralizeze. El ar fi fost diagnosticat cu sciatica paralizanta, iar.

CONSTANTA: Un om recent iesit din puscarie, infectat cu HIV, a muscat un politist de antebrat

Un barbat care a fost gasit fara bilet si fara masca de protectie intr-un tren, in judetul Constanta, a fost incatusat de politisti dupa ce a devenit violent si l-a muscat de antebrat pe unul dintre oamenii legii. Ulterior s-a stabilit ca barbatul tocmai fusese eliberat din Penitenciarul Poarta Alba si ca este infectat cu virusul HIV, scrie News.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )