Libnet.ro
UNICEF

10:45

Liviu Dragnea, declaratii dupa sedinta CEX : Eu sunt de acord cu ce am spus eu

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, declaratii dupa sedinta CEX : Eu sunt de acord cu ce am spus eu

Liviu Dragnea a sustinut o conferinta de presa la finalul sedintei CEX. Presedintele PSD a declarat ca Am avut o sedinta a CEX pe care am convocat-o saptamana trecuta pentru a adopta doua. continuă pe Antena3

Adrian Tutuianu, atac dur la Liviu Dragnea, inainte de sedinta CEx a PSD

Liviu Dragnea este atacat cu doar doua zile inainte de sedinte Comitetului Executiv al PSD. Adrian Tutuianu, fostul ministru al Apararii, ii reproseaza lui Dragnea plecarea sa din Guvern, la numai .

Niculae Badalau, dupa sedinta CEX: A fost o sedinta lunga, cu foarte multe probleme

Niculae Badalau a facut o serie de declaratii la finalul sedintei PSD. Anul 2018 este an preelectoral. Sunt extrem de multe lucruri, le-am scris acolo. Am tras niste semnale cu privire la partea.

Ce sanse are autonomia tinutului secuiesc. Anuntul facut de Liviu Dragnea dupa sedinta CEX

Liderii partidelor maghiare din Romania cer autonomie teritoriala, locala si culturala. Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca exista trei feluri de autonomie pe care o revendica - teritoriala, locala.

Liviu Dragnea, conferinta la finalul sedintei CEx a PSD: Din partea mea, categoric nu este o tensiune cu premierul Tudose

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a minimizat luni seara tema restructurarii guvernamentale, afirmand ca reuniunea conducerii PSD a avut doua principale teme: desemnarea noului ministru al Apelor si data urmatorului comitet executiv al partidului, care va fi organizat la sfarsitul acestei luni, la Iasi. Dragnea a precizat insa ca orice eventuala restructurare guvernamentala trebuie discutata mai intai cu partenerii de la ALDE, deoarece acest lucru presupune schimbarea structurii Guvernului si un vot in Parlament.

Mihai Tudose vrea conducere colectiva in PSD, in locul lui Liviu Dragnea

Premierul Mihai Tudose ar vrea sa impuna la sedinta Comitetului Executiv al PSD de astazi o conducere colectiva a partidului 5-6 persoane) in locul lui Liviu Dragnea, au declarat, pentru HotNews. ro , mai multe surse din PSD.

MI-ERA DOR DE TINE!/ LIVIU DRAGNEA, fata in fata cu ... Totul a fost FILMAT (VIDEO)

Scandal de amploare in PSD! Liviu Dragnea a ajuns, luni dupa amiaza, la sediul partidului unde se desfasoara sedinta CEx in care se soarta PSD, dar si cea a Guvernului. intampinat de.

Dragnea si Tudose, fata in fata la sedinta CEX al PSD. Dragnea: Nu ma tem ca voi fi schimbat si nu va fi congres. Tudose: Trebuie o restructurare

Update: Sosit la sediul PSD, premierul Mihai Tudose a confirmat ca este nevoie de o restructurare: Eu asa am declarat si imi mentin parerea, a spus seful Guvernului. Update: Liviu.

Dragnea si Tudose, fata in fata la sedinta CEX al PSD. Oprisan: Este nevoie de o restructurare totala. Dragnea: Nu ma tem ca voi fi schimbat

Zi hotaratoare pentru social-democrati. Liderii partidului decid viitorul PSD la sedinta Comitetului Executiv, care va avea loc in aceasta dupa-amiaza. Potrivit unor surse din interior, sedinta se an.

Catalin Ivan, critici la adresa sefului PSD si previziuni: In CEX-ul de maine ar trebui sa se vorbeasca despre o evaluare a lui Liviu Dragnea. 2018 va fi anul in care ne vom desparti de el

Europarlamentarul Catalin Ivan a scris, duminica, peFacebook, ca el considera ca in Comitetul Executiv de luni ar trebui sa se vorbeasca despre o evaluare a lui Liviu Dragnea, in contextul in care s-a ales praful din programul de guvernare pe care l-au votat romanii in decembrie 2016. Acesta mai scrie ca anul 2017 a fost anul in care Dragnea a incercat sa puna mana pe puterea absoluta in Romania, sa scape de dosarele penale, sa-si puna agoniseala din fapte evidente de coruptie la adapost, sa scape de orice urma de opozitie din partid si, practic, sa-si asigure libertatea, indiferent de costuri. In final, europarlamentarul subliniaza ca Un CEX statutar si responsabil ar fi trebuit sa-i ceara demisia lui Liviu Dragnea si sa organizeze de urgenta Congres Extraordinar. Nu se va intampla insa. Cu toate acestea, mai spune el, 2018 va fi anul in care ne vom desparti de Liviu Dragnea.

Dragnea si Tudose, fata in fata la sedinta CEX al PSD. Ce miscare politica se pregateste in interiorul partidului

Zi hotaratoare pentru social-democrati. Liderii partidului decid viitorul PSD la sedinta Comitetului Executiv, care va avea loc in aceasta dupa-amiaza. Potrivit unor surse din interior, sedinta se an.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )