Libnet.ro
UNICEF

07:30

Dragnea si Tudose, fata in fata la sedinta CEX al PSD. Oprisan: Este nevoie de o restructurare totala. Dragnea: Nu ma tem ca voi fi schimbat

Antena3 Antena3,
Dragnea si Tudose, fata in fata la sedinta CEX al PSD. Oprisan: Este nevoie de o restructurare totala. Dragnea: Nu ma tem ca voi fi schimbat

Zi hotaratoare pentru social-democrati. Liderii partidului decid viitorul PSD la sedinta Comitetului Executiv, care va avea loc in aceasta dupa-amiaza. Potrivit unor surse din interior, sedinta se an. continuă pe Antena3

Dragnea si Tudose, fata in fata la sedinta CEX al PSD. Dragnea: Nu ma tem ca voi fi schimbat si nu va fi congres. Tudose: Trebuie o restructurare

Update: Sosit la sediul PSD, premierul Mihai Tudose a confirmat ca este nevoie de o restructurare: Eu asa am declarat si imi mentin parerea, a spus seful Guvernului. Update: Liviu.

Dragnea si Tudose, fata in fata la sedinta CEX al PSD. Ce miscare politica se pregateste in interiorul partidului

Zi hotaratoare pentru social-democrati. Liderii partidului decid viitorul PSD la sedinta Comitetului Executiv, care va avea loc in aceasta dupa-amiaza. Potrivit unor surse din interior, sedinta se an.

Adrian Tutuianu, atac dur la Liviu Dragnea, inainte de sedinta CEx a PSD

Liviu Dragnea este atacat cu doar doua zile inainte de sedinte Comitetului Executiv al PSD. Adrian Tutuianu, fostul ministru al Apararii, ii reproseaza lui Dragnea plecarea sa din Guvern, la numai .

Liviu Dragnea, declaratii dupa sedinta CEX : Eu sunt de acord cu ce am spus eu

Liviu Dragnea a sustinut o conferinta de presa la finalul sedintei CEX. Presedintele PSD a declarat ca Am avut o sedinta a CEX pe care am convocat-o saptamana trecuta pentru a adopta doua.

Platforma Romania 100: O realizare clara a guvernarii PSD-ALDE este cresterea pretului carburantilor la pompa de la 4,76 la 5,34 de lei

O 'realizare clara a guvernarii PSD-ALDE este cresterea pretului carburantilor la pompa ca urmare a introducerii supraaccizei, scriu reprezentantii Platformei Romania 100, ONG-ul infiintat de fostul premier Dacian Ciolos si fosti membri ai Guvernului sau, pe pagina de Facebook. Acestia amintesc ca, daca in perioada Guvernului Ciolos, un litru de carburant costa 4,76 de lei, in perioada Guvernelor PSD-ALDE, acesta a ajuns la 5,34 de lei.

Liviu Dragnea, conferinta la finalul sedintei CEx a PSD: Din partea mea, categoric nu este o tensiune cu premierul Tudose

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a minimizat luni seara tema restructurarii guvernamentale, afirmand ca reuniunea conducerii PSD a avut doua principale teme: desemnarea noului ministru al Apelor si data urmatorului comitet executiv al partidului, care va fi organizat la sfarsitul acestei luni, la Iasi. Dragnea a precizat insa ca orice eventuala restructurare guvernamentala trebuie discutata mai intai cu partenerii de la ALDE, deoarece acest lucru presupune schimbarea structurii Guvernului si un vot in Parlament.

PSD va avea o noua sedinta CEX in orasul condus de cel mai mare contestatar al lui Dragnea

Conducerea PSD a decis luni sa organizeze un nou Comitet Executiv CEX) la cateva zile dupa sarbatoarea Micii Uniri, pe 29 ianuarie, unde urmeaza sa fie luate deciziile finale privind restructurarea.

PSD, impartit in DOUA TABERE! Plumb: Partidul functioneaza bine cu Dragnea / Oprisan: Este nevoie de o restructurare totala (VIDEO)

Intalnire decisiva in PSD! Social-democratii ar urma sa decida, luni, ce se intampla cu conducerea partidului. Potrivit primelor declaratii, membrii PSD s-au impartit.

Politic show: Cine este primul nume pe lista candidatilor PSD pentru prezidentiale; Lovitura pentru partidul lui Basescu;Dragnea si Tudose incep preludiul macelului. Care sunt mizele sedintei PSD de luni

Batalie pentru putere in PSD. Cum a evoluat relatia Dragnea-Tudose. Relatia lui Liviu Dragnea cu Mihai Tudose s-a stricat. Bichinet: Tinerii sa nu mai critice PSD, sa se inscrie in partide ca sa dea jos PSD. Presedintele PMP Vaslui, deputatul.

Niculae Badalau, dupa sedinta CEX: A fost o sedinta lunga, cu foarte multe probleme

Niculae Badalau a facut o serie de declaratii la finalul sedintei PSD. Anul 2018 este an preelectoral. Sunt extrem de multe lucruri, le-am scris acolo. Am tras niste semnale cu privire la partea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )