Libnet.ro
UNICEF

16:15

Liviu Dragnea: Primarii si presedintii de Consilii Judetene nu vor avea salariile suficient de mari

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea: Primarii si presedintii de Consilii Judetene nu vor avea salariile suficient de mari

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca primarii si presedintii de Consilii Judetene nu vor avea salariile suficient de mari, el subliniind faptul ca alesii locali in cauza raspund pentru orice functionar public, dar nu beneficiaza de toate drepturile de care beneficiaza un functionar . continuă pe România Liberă

Sorin Grindeanu: Sustin votul direct pentru presedintii de consilii judetene. Eu am castigat si cu votul PMP si ALDE (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a declarat marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca sustine ideea ca presedintii de consilii judetene sa fie alesi prin vot direct. Eu o.

Premierul Grindeanu cere ca presedintii de Consilii Judetene sa fie alesi direct de cetateni, sa nu mai fie captivii unui vot politic

Premierul Sorin Grindeanu a declarat marti, la adunarea generala a UNCJR, ca presedintii Consiliilor Judetene ar trebui alesi direct de cetateni, nu de consilierii judeteni, pentru a nu mai sta la degetul mic al unora si al altora si pentru a nu mai fi captivi unui vot politic.

Liviu Dragnea dezvaluie cine va fi noul presedinte al Romaniei in 2019, in opinia lui

Seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la intalnirea presedintilor de consilii judetene, ca, in opinia lui, urmatorul presedinte al Romaniei va fi o persoana care a fost aleasa anterior ca autoritate locala.

Liviu Dragnea: Nu inteleg logica conform careia incompatibilitatea unui ales local are efect asupra mai multor mandate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, marti, la reuniunea Uniunii Consiliilor Judetene din Romania, ca nu intelege logica dupa care incompatibilitatea unui ales local are efecte si asupra urmatorului mandat al respectivului, potrivit News. ro.

Liviu Dragnea considera ca trebuie analizate inclusiv informatiile care tin de viata privata, din arhiva SIPA, daca se vor dovedi utile anchetei

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, considera ca este necesar ca toate datele din arhiva SIPA, inclusiv cele care detin detalii intime despre magistrati, trebuie sa fie studiate atent.

Senator liberal, atac la Liviu Dragnea: Va da afara din tara daca nu sunteti medici

Dupa ce Liviu Dragnea a anuntat ca salariile medicilor nu vor mai fi impozitate de la 1 ianuarie 2018, adaugand ca aceasta masura va fi luata pentru a-i determina pe medici sa nu mai plece la munca.

Liviu Dragnea: Deficitul de 3% nu va fi depasit. Semnalele date de Comisia Europeana sunt profund incorecte

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca deficitul de 3% nu va fi depasit, iar semnalele date in acest sens de Comisia Europeana sunt profund incorecte, potrivit Agerpres.

Liviu Dragnea il trimite pe Jean-Claude Juncker sa discute cu Dacian Ciolos despre deficitul bugetar, pentru ca oricum se intalnesc foarte des

Liviu Dragnea i-a recomandat presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, sa discute cu Dacian Ciolos despre chestiunea depasrii deficitului bugetar, pentru ca oricum se intalnesc foarte des, a doua zi dupa ce a criticat executivul european pentru discurs dublu, sustinand ca daca Franta sau Spania depasesc deficitul, nu se supara nimeni.

Liviu Dragnea, despre cine va fi presedintele Romaniei in 2019

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, la reuniunea UNCJR, ca atat el, cat si premierul Grindeanu si presedintele Iohannis sunt fosti alesi locali, iar, probabil, din 2019.

Liviu Dragnea, dupa explozia de pe Manchester Arena, in urma caruia au murit 22 de persoane, intre care si copii: Condamn cu fermitate atentatul

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a condamnat atacul care a avut loc, luni seara, la finalul concertului artistei americane Ariana Grande, soldat cu moartea a 22 de persoane si ranirea a 59.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )