Libnet.ro
UNICEF

09:15

Liviu Dragnea, despre ajutoarele primite de investitori de la Guvern. Romania nu poate spera in continuare la o dezvoltare serioasa

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, despre ajutoarele primite de investitori de la Guvern. Romania nu poate spera in continuare la o dezvoltare serioasa

Liviu Dragnea a facut o serie de declaratii despre ce s-a discutat in cadrul sedintei PSD. Am discutat cateva subiecte importante. Doamna premier a facut o scurta informare despre schema de ajutor de. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, despre criticile aduse de Iohannis: Prin toate declaratiile pe care le face, presedintele incita la violenta

Presedintele Partidului Social Democrat PSD) si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lanseaza acuzatii grave la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Dragnea sustine ca, prin toate declaratiile pe care le.

Liviu Dragnea cere anchetarea jurnalistului Dan Tapalaga, care a dezvaluit o informatie pe surse: Cine din Guvern i-a dat documentul? Eu nu-l aveam. ncepe cineva investigatie?

Liviu Dragnea cere interventia procurorilor in cazul memorandumului secret adoptat de Guvern pe tema mutarii ambasadei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Liderul PSD a sustinut duminica seara, intr-o emisiune la Romania TV, ca jurnalistul Dan Tapalaga, cel care a publicat primul informatia despre memorandum, ar trebui anchetat.

Liviu Dragnea ii raspunde lui Iohannis in scandalul mutarii ambasadei: E pentru prima data cand un presedinte a indraznit sa spuna ca doar el are atributii pe politica externa

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a vorbit duminica seara despre atributiile presedintelui Klaus Iohannis in domeniul politicii externe, in contextul scandalului dintre Guvern si.

Politic show: Dragnea, despre suspendarea presedintelui: Voi face tot pentru stabilitate politica; Iohannis, ntrebat daca si va cere scuze dupa ce Ponta a fost achitat: Nu! ; Liviu Dragnea: l suspectez pe Iohannis ca are un protocol secret semnat cu stat

Romania reprezentata la receptia pentru inaugurarea ambasadei SUA din Ierusalim. Un reprezentat al Romaniei va participa duminica la. Liviu Dragnea: il suspectez pe Iohannis ca are un protocol secret semnat cu statul paralel. Dragnea a declarat, duminica seara, intr-o emisiune la Romania TV, ca seful statului nu are.

Liviu Dragnea cere anchetarea jurnalistului Dan Tapalaga in scandalul memorandumul secret privind mutarea ambasadei din Israel (VIDEO)

Liviu Dragnea cere interventia procurorilor in cazul memorandumului secret adoptat de Guvern, pe tema mutarii ambasadei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Liderul PSD considera ca jurnalistul Dan Tapalaga,.

Liviu Dragnea a facut ANUNTUL. Ce spune liderul PSD despre SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a vorbit, duminica seara, despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. Liderul social-democrat a afirmat ca exclude varianta suspendarii din func.

Liviu Dragnea, nou atac la adresa lui Iohannis: Presedintele submineaza Romania (VIDEO)

Liviu Dragnea continua razboiul cu presedinteleKlaus Iohannis! Liderul PSD a lansat, luni, un nou atac la adresa presedintelui, afirmand ca acesta submineaza Romania, iar orice actiune a Guvernului.

Liviu Dragnea il acuza pe Klaus Iohannis ca incalca legea: Ar trebui sa ceara mandat cand merge la Consiliul European

Liviu Dragnea ii da replica presedintelui Klaus Iohannis dupa ce acesta a acuzat-o pe viorica Dancila ca na mers in Israel sa discute despre mutarea ambasadei Romaniei fara a avea madat. Liderul PSD a.

Barna: PSD si ALDE sacrifica total Romania si viitorul romanilor; pentru Liviu Dragnea si ai sai, directia de politica externa a Romaniei este alaturi de Viktor Orban si Milos Zeman

Presedintele USR, Dan Barna, afirma ca PSD si ALDE sacrifica total Romania si viitorul romanilor, iar pentru Liviu Dragnea si ai sai, directia de politica externa a Romaniei este alaturi de Viktor Orban si Milos Zeman spre iliberalism si ne-Europa.

Naveta de bere a emigrat: Galateanul care a pierdut pariul cu Liviu Dragnea a plecat din Romania. Ce tara a ales(VIDEO)

Bogdan Lungu, taximetristul care s-a prezentat cu o naveta de bere la sediul PSD dupa ce a pierdut un patru cu Liviu Dragnea, a emigrat. Asa cum am spus, am plecat, a anuntat galateanul pe Facebook,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )