Libnet.ro
UNICEF

22:00

Liviu Dragnea, despre amnistie si gratiere: Am cerut public sa se gaseasca o solutie pentru a se incerca sa se repare toate nedreptatile din ultimii ani din Romania (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre amnistie si gratiere: Am cerut public sa se gaseasca o solutie pentru a se incerca sa se repare toate nedreptatile din ultimii ani din Romania (VIDEO)

Liviu Dragnea evita in continuare sa dea un raspuns clar privind o posibila ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea. Nu v-ati saturat?, le-a spus jurnalistilor liderul PSD, Liviu Dragnea,. continuă pe B1

Toni Grebla despre amnistie si gratiere: Cred ca niste masuri minime reparatorii trebuie sa existe

Secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, a declarat luni ca nu a discutat in Guvern sau cu liderul PSD, Liviu Dragnea, despre un proiect privind amnistia si gratierea. Acesta a precizat insa ca, in contextul deciziei Curtii Constitutionale cu privire la formarea completelor de 5, niste masuri minime reparatorii trebuie sa existe.

Liviu Dragnea, despre pierderea majoritatii in Camera Deputatilor: Nu ma pricep bine la aritmetica

Liviu Dragnea intrebat despre pierderea majoritatii din Camera Deputatilor a raspuns ironic. Nu ma pricep bine la aritemtica, nu sunt pregatit acum. Despre prezenta redusa a social-democratilor din plenu.

Liviu Dragnea, despre inghetarea salariilor: Nu stie nimeni de la Guvern

Liviu Dragnea a comentat documentele aparute prin care Guvernul pune la cale inghetarea veniturilor bugetarilor in 2019 la nivelul lunii decembrie 2018. insa, liderul PSD spune ca nu e vorba de nicio.

Toni Grebla, despre amnistie si gratiere: Anumite masuri reparatorii trebuie sa existe

Secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, a declarat luni ca nu a discutat in Executiv sau cu Liviu Dragnea si Viorica Dancila despre un proiect privind amnistia si gratierea, insa a precizat ca niste masuri minime reparatorii trebuie sa existe, potrivit Agerpres.

Dragnea, ntrebat despre amnistie si gratiere: Nu v-ati saturat?

Nu v-ati saturat?, le-a spus jurnalistilor liderul PSD, Liviu Dragnea, dupa ce acestia au insistat cu intrebari privind emiterea unei ordonante pentru amnistie si gratiere. Nu am pe masa nicio ordonanta pe amnistie si gratiere, a sustinut Dragnea.

Tudorel Toader, despre amnistie si gratiere: Nu si le doresc doar unii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca un act normativ privind amnistia si gratierea nu este un act de clementa pe care si-l doresc doar unii.

Tudorel Toader, despre amnistie si gratiere: Sa nu va imaginati ca un astfel de act de clementa si-l doresc doar unii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat marti ca un act normativ privind amnistia si gratierea nu este un act de clementa pe care si-l doresc doar unii, subliniind ca nu vrea sa fie tras la raspundere cel care nu este vinovat, relateaza Agerpres.

Toni Grebla, declaratii de ULTIMA ORA despre AMNISTIE si GRATIERE: Niste masuri minime reparatorii trebuie sa existe

Secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, a vorbit, luni, la iesirea de la Curtea Suprema, despre situatia completurilor de cinci judecatori de la iCCJ. intrebat daca problemele legate de componenta.

Opozitia anunta ca Liviu Dragnea si Florin Iordache AU FOST REVOCATI de la conducerea Camerei Deputatilor (VIDEO)

Opozitia anunta ca Liviu Dragnea si Florin Iordache au fost revocati de la conducerea Camerei Deputatilor. Totul, dupa o sedinta cu scandal in care liberalii au cerut revocarea presedintelui acestui for,.

UPDATE // Discutii aprinse in Camera Deputatilor. Opozitia a cerut demiterea lui Liviu Dragnea. Sedinta a fost suspendata

Deputatii PSD au fost convocati de urgenta pentru a se opune incercarilor opozitiei de a modifica regulamentul Camerei Deputatilor, cu scopul ulterior de a-l inlatura pe Liviu Dragnea de la sefia Camerei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )