Libnet.ro
UNICEF

19:30

Liviu Dragnea, despre Curtea Constitutionala: Romania are nevoie de un arbitru care nu atinge mingea, dar poate opri jocul

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea, despre Curtea Constitutionala: Romania are nevoie de un arbitru care nu atinge mingea, dar poate opri jocul

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj miercuri, cu ocazia aniversarii a 25 de ani de la infiintarea Curtii Constitutionale, in care afirma ca Romania are nevoie de un arbitru in democratia romaneasca, care nu poate atinge mingea, dar poate opri jocul atunci cand una dintre parti incalca regulile liber acceptate de fiecare echipa care este in teren. continuă pe Adevărul

Vasilescu (BNR): Romania are nevoie de o strategie de locuire inteligenta, inteleapta si cu fata la realitate; nu este pregatita pentru zona euro

Romania nu este pregatita pentru zona euro, insa are nevoie de mai multe strategii, iar la un deficit de circa 1 milion de case trebuie neaparat o strategie de locuire inteligenta, inteleapta si cu fata la realitate, sustine Adrian Vasilescu, consilier de strategie in cadrul Bancii Nationale a Romaniei BNR), scrie Agerpres. In ceea ce ne priveste pe noi, cred ca a vorbi despre o strategie a Romaniei, chiar intre zona euro si zodia leului sau invers, este un lucru foarte important, dar cred ca noi nu suntem inca pregatiti pentru asa ceva. La urma urmei cred ca avem nevoie de mai multe strategii. S-a vorbit deja despre o strategie de locuire, dar noi avem acest dar: aprindem un fitil, il lasam sa arda un timp, o saptamana, o luna, uneori un an si apoi lucrurile se sting, a spus miercuri Adrian Vasilescu, la o conferinta privind strategia de dezvoltare a Romaniei.

Liviu Dragnea, despre cine va fi presedintele Romaniei in 2019

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, la reuniunea UNCJR, ca atat el, cat si premierul Grindeanu si presedintele Iohannis sunt fosti alesi locali, iar, probabil, din 2019.

Liviu Dragnea, despre relatia cu Florian Coldea: N-am fost la zaiafeturi cu el si nu am fost la ziua lui in 2013

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca nu a fost niciodata la ziua lui Florian Coldea, fostul prim-adjunct al SRI. Mai mult, acesta a subliniat ca nu a mers niciodata la zaiafeturi unde era fostul prim-adjunct al SRI.

Seful PSD, Liviu Dragnea, despre o posibila remaniere: Daca se va pune problema, se va intampla

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor a anuntat, luni dimineata, ca in cursul saptamanii va avea loc o intalnire cu seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu si cu premierul Sorin Grindeanu.

Liviu Dragnea: in Europa se vorbeste pe doua voci; cand Romania are crestere economica, se discuta despre austeritate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris luni, pe Facebook, ca in Europa se vorbeste pe doua voci despre disciplina financiara, in conditiile in care atunci cand Franta sau Spania.

Liviu Dragnea: Nu inteleg logica conform careia incompatibilitatea unui ales local are efect asupra mai multor mandate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, marti, la reuniunea Uniunii Consiliilor Judetene din Romania, ca nu intelege logica dupa care incompatibilitatea unui ales local are efecte si asupra urmatorului mandat al respectivului, potrivit News. ro.

Liviu Dragnea, Popescu Tariceanu, Gabriel Oprea si Victor Ponta se intalnesc astazi la Curtea Suprema. Au termene in procesele in care sunt judecati

Noi termene in dosarele in care sunt judecati Liviu Dragnea, Calin Popescu-Tariceanu, Victor Ponta si Gabriel Oprea sunt programate marti la Curtea Suprema. Tot marti, la instanta suprema se judeca o cerere a procurorilor de redeschidere a urmaririi penale pe numele fostului presedinte Traian Basescu in dosarul Flora, pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu.

Dragnea, despre afirmatiile lui Marian Vanghelie privind arhiva Doi si-un sfert: Eu, personal, nu stiu. Dar nu inseamna neaparat ca nu este adevarat

Seful PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, ca nu are informatii despre arhiva Doi si-un sfert, despre care Marian Vanghelie a afrimat ca ar fi fost compromisa, similar arhivei SIPA.

Liviu Dragnea il trimite pe Jean-Claude Juncker sa discute cu Dacian Ciolos despre deficitul bugetar, pentru ca oricum se intalnesc foarte des

Liviu Dragnea i-a recomandat presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, sa discute cu Dacian Ciolos despre chestiunea depasrii deficitului bugetar, pentru ca oricum se intalnesc foarte des, a doua zi dupa ce a criticat executivul european pentru discurs dublu, sustinand ca daca Franta sau Spania depasesc deficitul, nu se supara nimeni.

Traian Basescu, dezvaluiri despre noaptea alegerilor din 2009: Liviu Dragnea stia exit-poll-urile reale, stia ca a pierdut Geoana. Aici vezi cat de tare si-au batut joc de el (VIDEO)

Liviu Dragnea stia in noaptea alegerilor din 2009, ca Mircea Geoana a pierdut alegerile. Afirmatia a fost facuta luni de fostul presedinte Traian Basescu intr-o interventie telefonica in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )