Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, despre dezbaterea din Comisia LIBE: Nu mi-am imaginat ca o tara UE va fi amenintata n felul asta, att de brutal. A fost o condamnare deja nainte de a se studia probele

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea, despre dezbaterea din Comisia LIBE: Nu mi-am imaginat ca o tara UE va fi amenintata n felul asta, att de brutal. A fost o condamnare deja nainte de a se studia probele

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat luni seara, la Antena 3, ca in Comisia LIBE nu a fost o dezbatere, ci o condamnare deja inainte de a se studia probele, Romania fiind amenintata in mod brutal. El s-a declarat dezamagit de de aceasta atitudine. continuă pe Hotnews

Dragnea, despre dezbaterea din Comisia LIBE: Nu mi-am imaginat ca o tara UE va fi amenintata n felul asta, att de brutal. A fost o condamnare deja nainte de a se studia probele

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat luni seara, la Antena 3, ca in Comisia LIBE nu a fost o dezbatere, ci o condamnare deja inainte de a se studia probele, Romania fiind amenintata in mod brutal. El s-a declarat dezamagit de de aceasta atitudine.

Tudorel Toader, despre dezbaterea din Comisia LIBE: ngrijorarile sunt premature. Marti vine comisia pentru MCV / i voi cere lui Timmermans sa depasim faza ngrijorarilor si sa discutam punctual

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni seara, la Antena 3, ca ingrijorarile exprimate in Parlamentul European privind Codurile Penale sunt premature, deoarece modificarile inca sunt verificate de catre CCR, noteaza Mediafax. Toader a mai spus ca marti va primi comisia din cadrul MCV, pentru a-i prezenta raportul.

Calin Popescu-Tariceanu, prima reactie dupa dezbaterea din Comisia LIBE

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca dezbaterea privind Romania din Parlamentul European este una cu mare miza politica, iar Romania a cazut la mijloc intr-un razboi politic si.

Emilian Pavel la dezbarea din Comisia LIBE: Daca apreciati atat de mult protocoalele secrete, va rog sa le implementati la dumneavoastra in tara

Europarlamentarul PSD Emilian Pavel a vorbit in Comisia LIBE din Parlamentul European despre protocoalele secrete. Nu ati facut nicio referire la faptul ca in nicunul dintre rapoartele MCV nu a aparut nimic.

Dezbatere despre Romania in Comisia LIBE din Parlamentul European. Frans Timmermans ameninta Romania cu instanta

Comisia pentru libertati civile LIBE) a Parlamentului European PE) a programat pentru luni seara la Strasbourg o reuniune extraordinara, in cadrul careia membrii acestei comisii au un schimb de opinii cu.

Renate Weber, interventie ferma in Parlamentul European: Cum v-ati simti daca ati fi, fara sa stiti, sub supraveghere 24/24h?

Europarlamentarul Renate Weber a tinut sa sublinieze, in interventia sa in cadrul dezbaterii despre Romania in comisia LIBE, unul dintre cele mai relevante aspecte ale modul in care a fost infaptuita.

Toader: Nu am discutat cu Dragnea despre remaniere. Mi-ar fi incomod sa deschid eu subiectul

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat vineri, la Suceava, ca nu a discutat la intalnirea cu Liviu Dragnea despre remanierea sa din Cabinet, pentru ca i-ar fi fost incomod sa deschida subiectul si nu ar fi fost adecvat.

Gabriela Zoana, in Comisia LIBE: Sunt ingrozita ca anumiti romani isi denigreazaabsolut gratuit propria tara

Europarlamentarul Gabriela Zoana a luat cuvantul in Comisia LIBE, acolo unde a vorbit despre dublul limbaj folosit atunci cand este vorba despre Romania. Sunt ingrozita ca anumiti romani isi.

Liviu Dragnea, mesaj dur despre evaluarea ministrilor: Un guvern nu poate functiona asa!

Liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, ca se lucreaza la evaluarea ministrilor, urmand ca data sedintei Comitetului Executiv National CExN) sa fie stabilita dupa.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea: Dupa referendum se va discuta despre parteneriatul civil / Multi se tem ca se poate ntmpla ca n alte tari, sa se permita casatoria ntre om si animal / Trebuie data o lege a amnistiei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus duminica la Romania TV ca la un moment dat trebuie data o amnistie, indiferent va avea loc acest lucru, subliniind ca nu vrea pentru el. Acesta a mai acuzat ca procurorii nu investigheaza decat jandarmii, nu si pe protestatarii violenti, care au vrut sa ocupe Guvernul, care au actionat la semnalul presedintelui Iohannis. De asemenea, acesta a anuntat ca dupa referendum se va discuta despre un parteneriat civil, pentru ca desi sustine referendumul si va vota da, nu are nimic cu minoritatile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )