Libnet.ro
UNICEF

20:30

Dragnea, despre dezbaterea din Comisia LIBE: Nu mi-am imaginat ca o tara UE va fi amenintata n felul asta, att de brutal. A fost o condamnare deja nainte de a se studia probele

Hotnews Hotnews,
 Dragnea, despre dezbaterea din Comisia LIBE: Nu mi-am imaginat ca o tara UE va fi amenintata n felul asta, att de brutal. A fost o condamnare deja nainte de a se studia probele

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat luni seara, la Antena 3, ca in Comisia LIBE nu a fost o dezbatere, ci o condamnare deja inainte de a se studia probele, Romania fiind amenintata in mod brutal. El s-a declarat dezamagit de de aceasta atitudine. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea, despre dezbaterea din Comisia LIBE: Nu mi-am imaginat ca o tara UE va fi amenintata n felul asta, att de brutal. A fost o condamnare deja nainte de a se studia probele

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat luni seara, la Antena 3, ca in Comisia LIBE nu a fost o dezbatere, ci o condamnare deja inainte de a se studia probele, Romania fiind amenintata in mod brutal. El s-a declarat dezamagit de de aceasta atitudine.

Tudorel Toader, despre dezbaterea din Comisia LIBE: ngrijorarile sunt premature. Marti vine comisia pentru MCV / i voi cere lui Timmermans sa depasim faza ngrijorarilor si sa discutam punctual

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni seara, la Antena 3, ca ingrijorarile exprimate in Parlamentul European privind Codurile Penale sunt premature, deoarece modificarile inca sunt verificate de catre CCR, noteaza Mediafax. Toader a mai spus ca marti va primi comisia din cadrul MCV, pentru a-i prezenta raportul.

Calin Popescu-Tariceanu, prima reactie dupa dezbaterea din Comisia LIBE

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca dezbaterea privind Romania din Parlamentul European este una cu mare miza politica, iar Romania a cazut la mijloc intr-un razboi politic si.

Emilian Pavel la dezbarea din Comisia LIBE: Daca apreciati atat de mult protocoalele secrete, va rog sa le implementati la dumneavoastra in tara

Europarlamentarul PSD Emilian Pavel a vorbit in Comisia LIBE din Parlamentul European despre protocoalele secrete. Nu ati facut nicio referire la faptul ca in nicunul dintre rapoartele MCV nu a aparut nimic.

Dezbatere despre Romania in Comisia LIBE din Parlamentul European. Frans Timmermans ameninta Romania cu instanta

Comisia pentru libertati civile LIBE) a Parlamentului European PE) a programat pentru luni seara la Strasbourg o reuniune extraordinara, in cadrul careia membrii acestei comisii au un schimb de opinii cu.

Renate Weber, interventie ferma in Parlamentul European: Cum v-ati simti daca ati fi, fara sa stiti, sub supraveghere 24/24h?

Europarlamentarul Renate Weber a tinut sa sublinieze, in interventia sa in cadrul dezbaterii despre Romania in comisia LIBE, unul dintre cele mai relevante aspecte ale modul in care a fost infaptuita.

Gabriela Zoana, in Comisia LIBE: Sunt ingrozita ca anumiti romani isi denigreazaabsolut gratuit propria tara

Europarlamentarul Gabriela Zoana a luat cuvantul in Comisia LIBE, acolo unde a vorbit despre dublul limbaj folosit atunci cand este vorba despre Romania. Sunt ingrozita ca anumiti romani isi.

Dragnea, despre afirmatiile lui Timmermans: Nu mi-am imaginat ca o tara din UE va fi amenintata atat de brutal

Liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat, referindu-se la afirmatiile prim-vicepresedintelui CE Frans Timmermans pe tema legilor justitiei si a statului de drept si la avertizarea acestui conform careia Guvernul roman ar putea fi adus in fata instantei, ca este dezamagit de aceasta atitudine si ca nu si-a imaginat ca o tara intrata in Uniunea Europeana va fi amenintata atat de brutal.

Dragnea despre referendum anti-gay: Multi se tem de casatoria intre om si animal

Ca in fiecare saptamana, Liviu Dragnea si-a dedicat seara de duminica, 30 septembrie, unei prezente la TV pentru cateva declaratii incendiare. De aceasta data, a fost Romania TV, in loc de Antena 3. Dragnea a fost prezent duminica seara in studioul Romania TV pentru a oferi cateva opinii pe marginea mai multor subiecte de actualitate, [] .

Toader: Nu am discutat cu Dragnea despre remaniere. Mi-ar fi incomod sa deschid eu subiectul

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat vineri, la Suceava, ca nu a discutat la intalnirea cu Liviu Dragnea despre remanierea sa din Cabinet, pentru ca i-ar fi fost incomod sa deschida subiectul si nu ar fi fost adecvat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )