Libnet.ro
UNICEF

07:00

Liviu Dragnea, despre dublul standard: La Bruxelles mi-au spus ca in Nurofenul din Romania are mai putina substanta activa

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre dublul standard: La Bruxelles mi-au spus ca in Nurofenul din Romania are mai putina substanta activa

Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ca in Romania Nurofenul are o calitate inferioara celui din alte tari. Referindu-se la tema dublului standard al produselor, Dragnea a declarat ca acesta este motivul. continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre dublul standard: La Bruxelles mi-au spus ca in Nurofenul din Romania este mai putina substanta activa

Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ca in Romania Nurofenul are o calitate inferioara celui din alte tari. Referindu-se la tema dublului standard al produselor, Dragnea a declarat ca acesta este motivul.

Liviu Dragnea, despre intrebarile de la referendum: Klaus Iohannis s-a gandit ca asa poate sa intre in campania electorala

Presedintele PSD Liviu Dragnea a reactionat joi seara la intrebarile anuntate de seful statului, Klauis Iohannis, pentru referendumul din 26 mai. Liderul social-democrat considera ca aceasta consultare.

Amenzi uriase pentru dublul standard. Propunerea ministrului Agriculturii

Dublul standard la produsele comericale ar putea fi platit scump. Firmele care trimit in unele parti ale Europei produse de calitate mai proasta ar putea plati amenzi de cel putin patru la suta din cifra de.

Liviu Dragnea: Nu a fost facuta nicio modificare la Codurile penale. Nici macar o virgula deasupra deciziilor CCR

Presedintele Camerei Deputatiolor, Liviu Dragnea, a spus miercuri, in privinta proiectelor de modificare a Codului penal si a Condului de procedura penala, adoptate de Camera Deputatilor, ca nici macar o.

Liviu Dragnea: Cu Iohannis la Cotroceni nicio solutie nu poate sa fie buna

Liviu Dragnea a anuntat ca presedintele Klaus Iohannis accepta propunerile de remaniere. Seful Camerei Deputatilor a mai spus ca nicio solutie nu e buna cu Iohannis la Cotroceni. Au avut o.

DRAGNEA DESPRE CODURILE PENALE: Nu s-a produs nicio modificare, nici macar o virgula deasupra deciziilor CCR

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat miercuri, referitor la proiectele de modificare a Codurilor penale, adoptate de Camera Deputatilor, ca nu s-a produs nicio schimbare, nici macar o virgula deasupra deciziilor CCR.

Liviu Avram, despre modificarile PSD la Codul penal: Multi social-democrati sunt probabil nefericiti. Ei sperau ca scapa toti

Jurnalistul Liviu Avram sustine ca mai multi social-democrati sunt nemultumiti de forma actuala a Codului penal, adoptata azi de Parlament, intrucat l-ar ajuta doar pe Liviu Dragnea si nu i-ar scapa si pe cei cu probleme din administratia publica.

Dragnea, despre referendumul lui Iohannis: S-a miscat repede. I-au trebuit doi ani sa nasca intrebarile

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat joi seara la Antena 3 ca presedintele Klaus Iohannis spera ca prin referendum sa ajute anumite partide politice, care, la schimb, sa-l ajute in timpul campaniei prezidentiale. Liderul social-democratilor a criticat apoi intrebarile referendumului, spunand ca nu au nicio legatura cu o dezbatere serioasa.

Liviu Dragnea este singurul care il mai poate opri pe Liviu Dragnea

Desi n-au fost siguri de majoritatea parlamentara pentru o remaniere guvernamentala, iata ca ieri, odata cu votul pentru Codurile Penale, consensul a reaparut in Parlamentul Romaniei. Exact la fix pentru ca Liviu Dragnea sa mai darame o bucata din si asa fragilul edificiu al justitiei si, implicit, al democratiei.

Liviu Dragnea confirma. Premierul Dancila nu mai asculta de partid

Declaratiile de ieri ale lui Liviu Dragnea confirma ce stia tot satul: premierul Dancila nu mai asculta ce-i spune Dragnea si PSD. Si inca intr-o problema extrem de importanta, cum este restructurarea guvernului prin parlament, si evitarea presedintelui Iohannis de la decizia privind componenta noului guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )