Libnet.ro
UNICEF

14:00

Liviu Dragnea: Nu a fost facuta nicio modificare la Codurile penale. Nici macar o virgula deasupra deciziilor CCR

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Nu a fost facuta nicio modificare la Codurile penale. Nici macar o virgula deasupra deciziilor CCR

Presedintele Camerei Deputatiolor, Liviu Dragnea, a spus miercuri, in privinta proiectelor de modificare a Codului penal si a Condului de procedura penala, adoptate de Camera Deputatilor, ca nici macar o. continuă pe Antena3

DRAGNEA DESPRE CODURILE PENALE: Nu s-a produs nicio modificare, nici macar o virgula deasupra deciziilor CCR

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat miercuri, referitor la proiectele de modificare a Codurilor penale, adoptate de Camera Deputatilor, ca nu s-a produs nicio schimbare, nici macar o virgula deasupra deciziilor CCR.

Liviu Dragnea: Cu Iohannis la Cotroceni nicio solutie nu poate sa fie buna

Liviu Dragnea a anuntat ca presedintele Klaus Iohannis accepta propunerile de remaniere. Seful Camerei Deputatilor a mai spus ca nicio solutie nu e buna cu Iohannis la Cotroceni. Au avut o.

Ludovic Orban: Cei de la PSD au facut iarasi o nefacuta. Au facut modificarile la Codurile penale cu interesul special de a afecta procedurile judiciare in cazurile Dragnea si Tariceanu (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician ca liberalii vor depune o sesizare la Curtea Constitutionala dupa ce Codurile Penale au.

PSD aduce in mare viteza codurile penale la votul final. Ce prevederi controversate ar putea trece de Parlament

Comisia speciala pentru legile Justitiei, condusa de Florin Iordache, a dat rapoarte de admitere pe initiativele care schimba Codul Penal si Codul de Procedura Penala, miercuri fiind votul in forul decizional. Printre schimbarile realizate, unele il ajuta pe Liviu Dragnea sa scape de o condamnare.

Comisia de la Venetia, discutii la Bucuresti despre Codurile penale. Iordache: Paraciosi de serviciu... Asteptam parca vine Mesia

O delegatie a Comisiei de la Venetia a ajuns la Bucuresti pentru discutii cu lideri politici, dar si cu reprezentanti ai sistemului judiciar pe tema modificarilor la Codurile penale. Raportorii se vor intalni cu.

Iordache: Ne vom intalni joi cu Comisia de la Venetia sa discutam punctual pe legile justitiei / Pana intra Parlamentul in vacanta, presedintele va fi obligat sa promulge modificarile la Codurile penale

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, a anuntat ca intalnirea dintre Comisia de la Venetia si reprezentantii Parlamentului va avea loc joi, de la ora 11:00, scrie Agerpres. El a afirmat ca discutiile se vor baza pe legile justitiei, nu pe Codurile penale.

Liviu Dragnea explica de ce s-a renuntat la remanierea Guvernului prin Parlament: Am auzit multe tampenii in ultimele zile... (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat ca nu va fi nicio problema daca se va ajunge pana la urma la o remaniere a Guvernului prin Parlament, deoarece coalitia PSD-ALDE are in continuare majoritate. Am auzit multe.

Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu, chemati de Liviu Dragnea la o sedinta de URGENTA

Prim-ministrul, Viorica Dancila, si Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, au fost chemati la o sedinta a coalitiei de catre Liviu Dragnea, relateaza stiripesurse. ro. Sedinta are loc chiar la.

VIDEO Tanarul care l-a huiduit pe Liviu Dragnea la Suceava a filmat momentul in care a fost atacat de mai multi pesedisti

Stefan Petrenciuc, tanarul care acuza ca a fost batut de simpatizantii PSD la mitingul organizat de Liviu Dragnea la Suceava, a publicat pe profilul sau de Facebook momentul in care a fost atacat de mai multi participanti la intalnire dupa ce l-a huiduit pe liderul PSD.

Cum arata noua strategie a PSD: fanfare si tarafuri pentru ca Liviu Dragnea sa nu auda huiduielile

Liviu Dragnea a fost primit in Moldova cu proteste anti-PSD si ironii. Pentru a distrage atentia de la manifestatiile anti-Dragnea, PSD-istii au adus la evenimente o fanfara sau un taraf, iar cand nu s-a putut, au dat muzica la difuzoare cat de tare au putut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )