Libnet.ro
UNICEF

21:30

Liviu Dragnea, despre FondulSuveran de Investitii: Inspirati probabil de cineva care vorbea de intelegeri secrete cu evreii

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, despre FondulSuveran de Investitii: Inspirati probabil de cineva care vorbea de intelegeri secrete cu evreii

Liviu Dragnea a vorbit, miercuri, despre Fondul de Investitii, in urma criticilor aparute. Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a avut o interventie exploziva in Camera Deputatilor, la dezbaterile asupra Fondului. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, despre o posibila suspendare a presedintelui Iohannis: Nu vom fi de acord ca cineva sa se plaseze deasupra Constitutiei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca nu s-a discutat despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis in sedinta conducerii PSD, dar social-democratii nu vor fi de acord ca cineva sa se plaseze deasupra Constitutiei si a.

Liviu Dragnea, despre scandalul revocarii lui Kovesi: Atacurile la CCR sunt inimaginabile

Liviu Dragnea a vorbit, miercuri despre faptul caCCR a sesizatComisia de la Venetia cu privire la independenta sa. Este un demers firesc, pentru ca atacurile inimaginabile din ultima perioada.

Liviu Dragnea, despre vizita n Elvetia cu iubita sa: Nicio institutie publica nu a acoperit cheltuielile pentru ea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus ca nicio institutie publica de aici sau din Elvetia nu a acoperit cheltuielile pentru ca iubita sa, Irina Tanase, sa poata merge cu el. Precizarile vin dupa ce Irina Tanase a postat fotografii cu Dragnea la o fabrica de ceasuri din Elvetia.

Liviu Dragnea, despre mitingul PSD: Se incearca sa se infiltreze tot felul de indivizi, sa spuna ca au fost platiti, amenintati

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, miercuri, referitor la mitingul PSD, ca mai multi indivizi incearca sa sa se inflitreze si sa spuna ca au fost platiti. Ce vreau sa transmit tuturor.

Liviu Dragnea, despre sentinta pe care o va afla vineri: Oricine are emotii

Emotii pentru Liviu Dragnea inainte de sentinta in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC pe care inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea sa o pronunte vineri. Oricine are emotii, oricine ar.

Liviu Dragnea, despre sentinta pe care o va afla vineri: Oricine are emotii (VIDEO)

Emotii pentru Liviu Dragnea inainte de sentinta in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC pe care inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea sa o pronunte vineri. Oricine are emotii, oricine ar.

Liviu Dragnea, despre MARELE MITING din weekend: Vrem sa traim intr-o tara libera, democratica! Vrem sa protejam justitia! Sunt institutii sub teroare (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat oficial mitingul PSD care va avea loc in acest weekend. Seful PSD acuza abuzuri in justitie si afirma ca se va protesta pentru o tara libera si pentru scoaterea institutiilor de sub.

Liviu Dragnea, despre criticile lui Victor Ponta: Daca ne luam dupa ce spune un sobolan ca spun altii, ar insemna sa inchidem tara

Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii va participa la dezvoltarea infrastructurii mari din Romania, la reindustralizarea Romaniei si va contribui serios la cresterea PIB, a afirmat miercuri presedintele.

Pozele cu Liviu Dragnea care l-au facut material de meme

Liviu Dragnea a fost intr-o deplasare in Elvetia, impreuna cu iubita lui, in perioada in care trebuia sa-si afle sentinta intr-un dosar. De-acolo s-a intors, foarte probabil, cu niste cunostinte despre ceasuri si imaginile de mai jos. Au fost incarcate de iubita lui pe Instagram. Au ajuns insa pe internet si mai departe material de [].

Liviu Dragnea, atac devastator la Ponta: Daca ne luam dupa ce spune un sobolan ar insemna ca inchidem tara

Presedintele PSD Liviu Dragnea a lansat marti un atac dur la adresa lui Victor Ponta cu ocazia votarii in Parlament a legii privind infiintarea Fondului Suveran de Investitii. Daca ne luam dupa spune un.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )