Libnet.ro
UNICEF

21:00

Liviu Dragnea, atac devastator la Ponta: Daca ne luam dupa ce spune un sobolan ar insemna ca inchidem tara

B1 B1,
Liviu Dragnea, atac devastator la Ponta: Daca ne luam dupa ce spune un sobolan ar insemna ca inchidem tara

Presedintele PSD Liviu Dragnea a lansat marti un atac dur la adresa lui Victor Ponta cu ocazia votarii in Parlament a legii privind infiintarea Fondului Suveran de Investitii. Daca ne luam dupa spune un. continuă pe B1

Dragnea, atac fara precedent la Ponta: Nu comentez ce spun sobolanii

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a numit, miercuri, sobolan pe fostul premier Victor Ponta, dupa ce acesta a sustinut ca Mihai Tudose si Eugen Teodorovici s-au apus infiintarii Fondului Suveran de Investitii.

Liviu Dragnea, speriat de ceasurile din Elvetia: Stiti ce preturi sunt? (VIDEO)

Preturile ceasurilor de lux din Elvetia l-au speriat pe Liviu Dragnea. intrebat de jurnalisti daca si-a achizitionat vreun ceas dupa ce in mediul online au aparut imagine din timpul vizitei acestuia la o.

Liviu Dragnea: Irina a fost cu mine in Elvetia in calitate de ... Oricum, nu ne-am luat niciun ceas. Stiti ce preturi sunt? (VIDEO)

Preturile ceasurilor de lux din Elvetia l-au speriat pe Liviu Dragnea. intrebat de jurnalisti daca si-a achizitionat vreun ceas dupa ce in mediul online au aparut imagine din timpul vizitei acestuia la o.

Liviu Dragnea, primele declaratii dupa decizia CCR: Ce spune despre scenariul suspendarii lui Iohannis

Presedintele PSD Liviu Dragnea a avut prima aparitie publica dupa decizia Curtii Constitutionale privind revocarea sefei DNA Laura Codruta Kovesi. Acest lucru odata cu sedinta Comitetului Executiv National al.

Liviu Dragnea vorbeste deschis de suspendarea lui Iohannis: Nu vom lasa pe nimeni sa se plaseze deasupra legii si Constitutiei

Liviu Dragnea a vorbit pentru prima data dupa decizia Curtii Constitutionale privind revocarea lui Kovesi despre suspendarea din functie a lui Klaus Iohannis in cazul in care acesta nu va respecta decizia Curtii.

Liviu Dragnea, despre criticile lui Victor Ponta: Daca ne luam dupa ce spune un sobolan ca spun altii, ar insemna sa inchidem tara

Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii va participa la dezvoltarea infrastructurii mari din Romania, la reindustralizarea Romaniei si va contribui serios la cresterea PIB, a afirmat miercuri presedintele.

Liviu Dragnea, dupa ce Ponta a acuzat interese ruso-israeliene n nfiintarea Fondului Suveran: Mincinos patologic / Nu comentez ce spun sobolanii

Liviu Dragnea l-a numit din nou sobolan pe Victor Ponta, dupa ce fostul premier a acuzat miercuri ca Fondul Suveran reprezinta o idee impusa lui Liviu Dragnea de catre un grup de afaceri din Israel si Rusia.

Liviu Dragnea, despre FondulSuveran de Investitii: Inspirati probabil de cineva care vorbea de intelegeri secrete cu evreii

Liviu Dragnea a vorbit, miercuri, despre Fondul de Investitii, in urma criticilor aparute. Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a avut o interventie exploziva in Camera Deputatilor, la dezbaterile asupra Fondului.

Liviu Dragnea, despre vizita n Elvetia cu iubita sa: Nicio institutie publica nu a acoperit cheltuielile pentru ea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus ca nicio institutie publica de aici sau din Elvetia nu a acoperit cheltuielile pentru ca iubita sa, Irina Tanase, sa poata merge cu el. Precizarile vin dupa ce Irina Tanase a postat fotografii cu Dragnea la o fabrica de ceasuri din Elvetia.

Liviu Dragnea, de la ora 21.00, la Antena 3

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este invitat in aceasta seara, de la ora 21. 00, la Antena 3. Seful social-democratilor este la primul interviu dupa decizia CCR referitoare la revocarea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )