Libnet.ro
UNICEF

19:15

Liviu Dragnea, despre o infruntare cu Iohannis la prezidentiale: Nu e greu de batut!

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, despre o infruntare cu Iohannis la prezidentiale: Nu e greu de batut!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, raspunde diseara, de la ora 21. 00, la Antena 3, intrebarilor lui Razvan Dumitrescu. Ce scor se asteapta ca va obtine PSD la alegerile europarlamentare? Ce decizie va fi. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, despre motivul lui Iohannis de a pune referendumul in ziua alegerilor: Cauta un motiv disperat sa participe la campanie, alaturi de PNL

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca referendumul anuntat de Klaus Iohannis pentru data de 26 mai, atunci cand sunt si alegerile europarlamentare, are ca scop dorinta presedintelui de a se implica in.

Liviu Dragnea, despre Toader: A gresit foarte mult. Dancila decide daca ministrul Justitiei mai are sustinere in Guvern

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, la Antena 3, ca l-a respectat foarte mult pe ministrul Justitiei, dar ca Tudorel Toader a gresit foarte mult.

Dragnea, despre o posibila candidatura la alegerile prezidentiale: Credeti ca ma lasa astia liber sa candidez?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit despre o eventuala candidatura a sa la alegerile prezidentiale, care vor avea loc la sfarsitul anului. Credeti ca ma lasa astia liber sa candidez, ce.

Liviu Dragnea, la Romania TV: Klaus Iohannis, mai rau decat Basescu sau Ponta. Basescu mai avea momente de omenie, cu Ponta se mai putea discuta, cu asta nu

Liviu Dragnea a lansat luni seara un nou atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, despre care spune ca este mai rau decat Traian Basescu - care mai avea momente de omenie - sau decat Victor Ponta - cu ala se mai putea discuta, cu asta nu. - Dragnea despre remanierea lui Toader: Ne-am lasat pacaliti tot partidul. Domnul Toader ne-a pacalit / Premierul sau colegii vor anunta in CEX daca vor sa-l remanieze- Dragnea: Ma enerveaza asta cu Coldea consilierul meu, ce, il aduc pe Satana?.

LIVETEXT Liviu Dragnea, la Romania TV: Klaus Iohannis, mai rau decat Basescu sau Ponta. Basescu mai avea momente de omenie, cu Ponta se mai putea discuta, cu asta nu

Liviu Dragnea a lansat luni seara un nou atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, despre care spune ca este mai rau decat Traian Basescu - care mai avea momente de omenie - sau decat Victor Ponta - cu ala se mai putea discuta, cu asta nu. Emisiunea este in desfasurare.

Dragnea, despre suspendarea lui Iohannis: Colegii de la ALDE niciodata nu au fost de acord. Singuri nu avem majoritate

Liviu Dragnea a dezvaluit, joi seara, ca ALDE s-a opus mereu suspendarii presedintelui Klaus Iohannis, iar PSD nu poate recurge singur la acest demers deoarece nu are majoritate, desi la un moment au spus ca ar pu.

Liviu Dragnea, despre referendum: E o pacaleala a lui Iohannis! Cauta un motiv disperat sa participe la campanie, alaturi de PNL

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a criticat decizia presedintelui Klaus Iohannis de a convoca un referendum privind justitia in ziua alegerile europarlamentare. Acesta a sustinut ca este doar o pacaleala si un.

LIVETEXT Liviu Dragnea, la Romania TV: Numai un nesimtit poate sa imi reproseze ca nu vreau sa vina lumea la vot, eu am fost condamnat politic pentru ca am vrut sa aduc oamenii la vot

Liviu Dragnea a lansat luni seara un nou atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, despre care spune ca este mai rau decat Traian Basescu - care mai avea momente de omenie - sau decat Victor Ponta - cu ala se mai putea discuta, cu asta nu. Emisiunea este in desfasurare.

Exclusiv. Ce ii transmite Liviu Dragnea lui Iohannis in scandalul Augustin Lazar

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, raspunde diseara, de la ora 21. 00, la Antena 3, intrebarilor lui Razvan Dumitrescu. Ce scor se asteapta ca va obtine PSD la alegerile europarlamentare? Ce decizie va fi.

Liviu Dragnea: La consultarile de la Cotroceni vor merge Nicolicea si inca doua persoane. O sa-i placa foarte mult lui Iohannis!

PSD se va prezenta, vineri, la consultarile de la Palatul Cotroceni convocate de Klaus Iohannis privind referendumul. Desi Liviu Dragnea nu va fi in fruntea delegatiei, acesta a anuntat ca trei persoane, printre ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )