Libnet.ro
UNICEF

18:15

Liviu Dragnea, despre Toader: A gresit foarte mult. Dancila decide daca ministrul Justitiei mai are sustinere in Guvern

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea, despre Toader: A gresit foarte mult. Dancila decide daca ministrul Justitiei mai are sustinere in Guvern

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, la Antena 3, ca l-a respectat foarte mult pe ministrul Justitiei, dar ca Tudorel Toader a gresit foarte mult. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, despre o infruntare cu Iohannis la prezidentiale: Nu e greu de batut!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, raspunde diseara, de la ora 21. 00, la Antena 3, intrebarilor lui Razvan Dumitrescu. Ce scor se asteapta ca va obtine PSD la alegerile europarlamentare? Ce decizie va fi.

Liviu Dragnea, despre motivul lui Iohannis de a pune referendumul in ziua alegerilor: Cauta un motiv disperat sa participe la campanie, alaturi de PNL

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca referendumul anuntat de Klaus Iohannis pentru data de 26 mai, atunci cand sunt si alegerile europarlamentare, are ca scop dorinta presedintelui de a se implica in.

Dragnea: Toader a gresit foarte mult. Cu doamna premier vorbesc mai putin in ultimul timp. Nu-mi e frica sa ma confrunt cu Iohannis. Nu e greu de batut

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat joi seara, la Antena 3, ca la consultarile de vineri cu presedintele Klaus Iohannis va participa o delegatie de trei persoane. Despre inghetarea relatiilorPartidului Socialistilor Europeni PES) cu PSD Dragnea a comentat doar ca a vazut niste colegi cu muschii foarte incordati.

Dragnea, noi reprosuri pentru Toader: A gresit foarte mult si PSD risca sa plateasca un cost mare. Vom discuta in CEx, eu personal am o mare suparare

Liviu Dragnea continua sa ii aduca critici ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Liderul PSD a sustinut ca partidul are de suferit pentru ca acesta a promis in ianuarie ca va ordonante, iar acum s-a.

Senatorii dezbat luni motiunea depusa de PNL si USR contra ministrului justitiei. Demersul opozitiei vine dupa ultimatul dat de Liviu Dragnea lui Tudorel Toader

Senatorii vor dezbate si vota luni, incepand cu ora 16. 00, motiunea Justitia - victima sigura in mainile lui Toader, demersul opozitiei contra ministrului justitiei venind in contextul in care Liviu Dragnea i-a dat practic un ultimatum lui Tudorel Toader.

LIVIU DRAGNEA L-A IEVALUAT PE TUDOREL TOADER Soarta ministrului justitiei, in pixul premierului Dancila

In urma avertismentului trimis de Comisia Europeana, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a gasit vinovatul: Tudorel Toader. Ministrul justitiei trebuie sacrificat, prin remaniere guvernamentala, pentru a opri discutiile despre ordonantele de urgenta privind modificarea legilor justitiei si legislatiei penale, in opinia liderului PSD.

Liviu Dragnea, despre relatia cu premierul Dancila: Acum e mai stapana peste guvern. La inceput vorbeam mai mult

Liviu Dragnea a sustinut, joi seara, ca Viorica Dancila este mai stapana pe Guvern decat era la inceputul mandatului de premier. in schimb, a aratat ca in relatia sa cu Dancila, acum vorbesc mai putin.

Liviu Dragnea, la Romania TV: Klaus Iohannis, mai rau decat Basescu sau Ponta. Basescu mai avea momente de omenie, cu Ponta se mai putea discuta, cu asta nu

Liviu Dragnea a lansat luni seara un nou atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, despre care spune ca este mai rau decat Traian Basescu - care mai avea momente de omenie - sau decat Victor Ponta - cu ala se mai putea discuta, cu asta nu. - Dragnea despre remanierea lui Toader: Ne-am lasat pacaliti tot partidul. Domnul Toader ne-a pacalit / Premierul sau colegii vor anunta in CEX daca vor sa-l remanieze- Dragnea: Ma enerveaza asta cu Coldea consilierul meu, ce, il aduc pe Satana?.

Liviu Dragnea, despre Tudorel Toader: Nu e al meu, nu e ruda cu mine, nici cu tata, nici cu mama. PSD nu si-l mai asuma (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a intrat complet in disgratia liderilor coalitiei de guvernare. Liviu Dragnea a avut, miercuri, o reactie de respingere cand a fost intrebat de acesta si nu a dorit sa.

VIDEO Dragnea, despre soarta lui Toader la Ministerul Justitiei: Se pare ca PSD nu si-l mai asuma

Liviu Dragnea a declarat miercuri ca se pare ca PSD nu si-l mai asuma pe ministrul Justitiei Tudorel Toader, adaugand ca saptamana viitoare este timp suficient pentru dezbaterea si votarea motiunii impotriva ministrului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )