Libnet.ro
UNICEF

19:30

Liviu Dragnea despre Ionut Lupescu: Daca va fi ales presedinte al FRF, atunci va avea toata sustinerea mea

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea despre Ionut Lupescu: Daca va fi ales presedinte al FRF, atunci va avea toata sustinerea mea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, intr-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, ca singurul candidat la presedintia FRF cu care a discutat a fost Ionut Lupescu, la solicitarea acestuia, si l-a asigurat pe fostul international de toata sustinerea sa daca va castiga alegerile. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, despre Ionut Lupescu: Daca va fi ales presedinte al FRF, va avea toata sustinerea mea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, intr-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, ca singurul candidat la presedintia FRF cu care a discutat a fost Ionut Lupescu, la solicitarea acestuia, si l-a asigurat pe fostul international de toata sustinerea sa daca va castiga alegerile.

Liviu Dragnea, despre problema salariilor din sanatate: Nu cred ca exista vreun salariu la vreun bugetar care sa fi scazut fata de decembrie 2016 (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat luni, referitor la nemultumirile angajatilor din sanatate in privinta salariilor, ca nu crede ca exista vreun salariu din sistemul bugetar care sa fi scazut comparativ cu luna.

Reactia lui Burleanu dupa ce Liviu Dragnea si-a aratat sprijinul fata de Ionut Lupescu: Nu am emotii, voi cstiga alegerile. Ma asteptam sa apeleze la sprijin politic

Razvan Burleanu, actualul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, a reactionat dupa ce Liviu Dragnea, presedintele PSD, a anuntat ca il va sustine pe Ionut Lupescu daca va castiga alegerile de miercuri 18 aprilie). Burleanu a afirmat ca se astepta ca Lupescu sa apeleze la sprijin politic, dar e sigur de victoria sa: Nu am emotii, voi castiga alegerile. Ma asteptam ca Ionut Lupescu sa apeleze la sprijin politic, pentru ca acest comportament il recomanda.

Liviu Dragnea si-a ales favoritul pentru sefia FRF. Este nevoie de o schimbare profunda. Daca as fi acolo stiu cum ar trebui sa votez

Liderul PSd, Liviu Dragnea, a dezvaluit ca singurul candidat la presedintia Federatiei Romane de Fotbal FRF) cu care a discutat a fost Ionut Lupescu si ca l-a asigurat pe acesta de toata sustinerea sa daca.

Alegeri FRF. Dragnea: Nu am spus ca il sustin pe Ionut Lupescu, trebuie sa fie alegeri libere

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat luni ca nu a spus ca il sustine pe Ionut Lupescu la sefia Federatiei Romane de Fotbal, afirmand ca trebuie sa aiba loc alegeri libere la FRF, iar toti cei care vo.

Ionut Lupescu a anuntat care sunt primii oameni pe care ii da afara de la FRF daca o sa castige alegerile

Ionut Lupescu, unul dintre principalii candidati la sefia Federatiei Romane de Fotbal FRF), a anuntat care sunt primii patru oameni care nu se vor mai regasi in conducerea institutiei daca el o sa castige.

Traian Basescu, previziuni despre urmatorul presedinte al Romaniei: Liviu Dragnea nu are nicio sansa

Fostul presedinte al Romaniei,Traian Basescu crede ca daca Liviu Dragnea va candida la alegerile prezidentiala nu va avea nicio sansa in fata lui Klaus Iohannis. Daca nu se intampla niciun cataclism,.

Gabriela Firea anunta ca l sustine pe Ionut Lupescu la sefia FRF

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat luni seara ca il sustine pe Ionut Lupescu in cursa pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal.

Dragnea, despre sesizarea CCR n cazul Kovesi: Am ascultat sfaturile dlui Tariceanu, dna prim-ministru nu are nevoie sa i spuna nimeni sa si asume responsabilitati/ Sub nicio forma nu luam n calcul suspendarea lui Iohannis

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca sub nicio forma partidul nu ia in calcul suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, indiferent de decizia sa privind revocarea sefei DNA Laura Codruta Kovesi. Dragnea a refuzat sa spuna ce decizie politica va lua in cazul refuzului presedintelui, comentand ca a ascultat sfaturile liderului ALDE Calin Popescu-Tariceanu care spunea ca Guvernul trebuie sa sesizeze Curtea Constitutionala daca seful statului refuza revocarea, dar ca premierul Viorica Dancila nu are nevoie sa i se spuna sa isi asume responsabilitati.

Liviu Dragnea, intrebat daca Viorica Dancila ramane premier pana in 20/20: inteleg ca este o pana de subiecte, dar...

Liviu Dragnea a sustinut luni ca premierul Viorica Dancila va ramane in functie pana la finalul mandatului. intrebat luni de un reporter daca aceasta va ramane la conducerea Guvernului pana in.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )