Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, despre mesajele anti-PSD: Sunt multi colegi care vor sa vina cu contra-replici

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea, despre mesajele anti-PSD: Sunt multi colegi care vor sa vina cu contra-replici

Liderul social-democratilor a declarat marti ca sunt multi colegi in partid care vor sa reactioneze la mesajele anti-PSD aparute in ultima perioada. Presedintele PSD a tinut sa precizeze ca este o campanie mizerabila a adversarilor politici si ca nu este cazul ca social-democratii sa raspunda. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea, despre mesajele anti-PSD: Sunt multi colegi carora le freamata mainile sa vina cu contra-replici (FOTO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat marti ca multi colegi din partid sunt gata sa reactioneze la mesajele obscene anti-PSD care au aparut in ultima perioada. Le freamata mainile sa vina si ei cu.

Liviu Dragnea, despre mesajele anti-PSD: Este o campanie mizerabila si arata la ce nivel s-au dus in mocirla adversarii nostri politici

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca mesajele anti-PSD din ultima perioada reprezinta o campanie mizerabila care arata la ce nivel s-au dus in mocirla adversarii politici ai social-democratilor. Acesta a mai spus ca mai multi colegi din partid au vut sa vina cu contra-replici, insa i-a sfatuit ca e mai bine sa urmareasca spectacolul.

Liviu Dragnea, despre protestul diasporei: Sa se faca inca un miting. Poate mai facem si noi

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marti, referindu-se la mitingul romanilor din diaspora, programat pe 10 august in Piata Victoriei, ca si PSD-ul mai poate organiza un miting de acest fel, informeaza.

Liviu Dragnea, despre protestul romanilor din diaspora: Nu vor fi un milion

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a afirmat ca nici el si nici PSD nu-i opresc pe cei care au anuntat organizarea pe 10 august a unui miting al romanilor din Diaspora, dar a opinat ca nu va fi un miting de un milion de persoane asa cum s-a transmis,.

Este o campanie mizerabila

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca mesajele anti-PSD din ultima perioada reprezinta o campanie mizerabila care arata la ce nivel s-au dus in mocirla adversarii nostri politici. El spune ca mai multi colegi din partid au vut sa vina cu contra-replici, dar el a spus ca e mai bine sa urmareasca spectacolul.

Liviu Dragnea a facut anuntul: Ce se intampla cu pensiile romanilor. Totul va fi trecut in lege

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a iesit din nou la tabla pentru a prezenta promisiunile coalitiei privind legea pensiilor. Acesta a sustinut ca sunt vehiculate multe minciuni despre noua lege a.

Dragnea, despre OUG pe amnistie si gratiere: Nu vreau sa comentez informatiile iesite de la securistii din presa; nu ma intereseaza incitarile lui Klaus Iohannis la proteste, care sunt dincolo de Constitutie

Presedintele PSD Liviu Dragnea spune, referitor la OUG pe amnistie si gratiere, ca nu doreste sa comenteze informatiile fabricate de securistii din presa, care au fost lansate doar pentru a scoate oamenii in strada. Dragnea a adaugat ca nu il intereseaza incitarile presedintelui Klaus Iohannis la proteste, incitari care sunt ilegale.

Dragnea, despre OUG pe amnistie si gratiere: Nu vreau sa comentez informatiile iesite de la securistii din presa

Presedintele PSD Liviu Dragnea spune, referitor la OUG pe amnistie si gratiere, ca nu doreste sa comenteze informatiile fabricate de securistii din presa, care au fost lansate doar pentru a scoate oamenii in strada. Dragnea a adaugat ca nu il intereseaza incitarile presedintelui Klaus Iohannis la proteste, incitari care sunt ilegale.

Dragnea, despre disputa Teodorovici-Misa privind casa pierduta de Iohannis: Astept un raspuns clar

Presedintele PSD Liviu Dragnea spune ca asteapta un raspuns clar in ceea ce priveste imobilul din Sibiu pierdut in instanta in 2015 de catre familia presedintelui Klaus Iohannis si care nu a fost trecut pana acum in proprietatea statului, pentru ca sunt bani care ar fi trebuit sa ajunga deja in bugetul statului.

Lovitura DEVASTATOARE pentru LIVIU DRAGNEA! A fost DENUNTAT de cine nu se ASTEPTA! Noi acuzatii despre averea sefului PSD

Europarlamentarul Catalin Ivan a redat pe retelele de socializare un mesaj primit zilele trecute din interiorul ANAF, care denunta presiunile politice exercitate de seful PSD, Liviu Dragnea, asupra institutiei. n.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )