Libnet.ro
UNICEF

15:15

Liviu Dragnea, despre protestul diasporei: Sa se faca inca un miting. Poate mai facem si noi

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre protestul diasporei: Sa se faca inca un miting. Poate mai facem si noi

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marti, referindu-se la mitingul romanilor din diaspora, programat pe 10 august in Piata Victoriei, ca si PSD-ul mai poate organiza un miting de acest fel, informeaza. continuă pe B1

Dragnea, despre protestul diasporei: Sa se faca nca un miting; poate mai facem si noi

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat marti ca nu a discutat cu primarul Capitalei, Gabriela Firea, pentru a permite organizarea, pe 10 august, in Piata Victoriei, a protestului romanilor din diaspora, subliniind ca PSD a facut un miting acolo si poate mai face, scrie Agerpres.

Liviu Dragnea, despre protestul romanilor din diaspora: Nu vor fi un milion

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a afirmat ca nici el si nici PSD nu-i opresc pe cei care au anuntat organizarea pe 10 august a unui miting al romanilor din Diaspora, dar a opinat ca nu va fi un miting de un milion de persoane asa cum s-a transmis,.

Liviu Dragnea, despre mesajele anti-PSD: Este o campanie mizerabila si arata la ce nivel s-au dus in mocirla adversarii nostri politici

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca mesajele anti-PSD din ultima perioada reprezinta o campanie mizerabila care arata la ce nivel s-au dus in mocirla adversarii politici ai social-democratilor. Acesta a mai spus ca mai multi colegi din partid au vut sa vina cu contra-replici, insa i-a sfatuit ca e mai bine sa urmareasca spectacolul.

Liviu Dragnea, despre mesajele anti-PSD: Sunt multi colegi carora le freamata mainile sa vina cu contra-replici (FOTO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat marti ca multi colegi din partid sunt gata sa reactioneze la mesajele obscene anti-PSD care au aparut in ultima perioada. Le freamata mainile sa vina si ei cu.

Liviu Dragnea, despre mesajele anti-PSD: Sunt multi colegi care vor sa vina cu contra-replici

Liderul social-democratilor a declarat marti ca sunt multi colegi in partid care vor sa reactioneze la mesajele anti-PSD aparute in ultima perioada. Presedintele PSD a tinut sa precizeze ca este o campanie mizerabila a adversarilor politici si ca nu este cazul ca social-democratii sa raspunda.

Dragnea, despre mitingul romnilor din Diaspora: Eu nu-i opresc, nu vor fi un milion

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca nici el si nici PSD nu-i opresc pe cei care au anuntat organizarea pe 10 august a unui miting al romanilor din Diaspora sa-l desfasoare, dar a opinat ca nu va fi un miting de un milion de persoane asa cum s-a transmis, relateaza Agerpres.

Carmen Dan: Nu il intreb pe Liviu Dragnea ce trebuie sa fac

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat ca nu se consulta cu presedintele PSD Liviu Dragnea in ceea ce priveste deciziile care se iau la nivelul ministerului si nu il intreaba ce trebuie sa faca si cum trebuie sa faca.

Lovitura DEVASTATOARE pentru LIVIU DRAGNEA! A fost DENUNTAT de cine nu se ASTEPTA! Noi acuzatii despre averea sefului PSD

Europarlamentarul Catalin Ivan a redat pe retelele de socializare un mesaj primit zilele trecute din interiorul ANAF, care denunta presiunile politice exercitate de seful PSD, Liviu Dragnea, asupra institutiei. n.

Liviu Dragnea, detalii despre intalnirea cu premierul Irlandei

Prim-ministrul Irlandei, Leo Varadkar, se afla intr-ovizita oficiala in tara noastra. in urma discutiilor cu acesta, Liviu Dragnea a facut precizari cu privire la subiectele abordate. I-am pr.

Liviu Dragnea anunta o evaluare a actului de guvernare: Ce critici le aduce ministrilor si ce spune despre o remaniere

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, duminica seara, ca odata cu prezentarea pe care o face premierul Viorica Dancila in bilantul de 6 luni in fruntea executivului se va face si o evaluarea a actului.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )