Libnet.ro
UNICEF

08:45

Liviu Dragnea despre Nicolae Bacalbasa: L-am rugat personal sa nu mai aiba astfel de iesiri

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea despre Nicolae Bacalbasa: L-am rugat personal sa nu mai aiba astfel de iesiri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca atitudinea deputatului social-democrat Nicolae Bacalbasa va reprezenta subiect de discutie in cadrul sedintei Comitetului Executiv National de miercuri al partidului, in conditiile in care, considera Dragnea, nu este in regula sa existe astfel de iesiri obscene in Parlament, unde parlamentarii nu sunt pe persoana fizica. continuă pe Hotnews

Serban Nicolae: Nu am vorbit cu Liviu Dragnea despre legea gratierii. A avut o singura pretentie, sa excludem orice fel de texte care ar putea fi interpretate ca fiind favorabile lui

Presedintele Comisiei Juridice, Serban Nicolae, a comentat, intr-o interventie la Antena 3, motivele pentru care se amana comisia de ancheta a alegerilor din 2009, precum si razgandirea presedintelui PSD, Liviu Dragnea, de a conduce aceasta comisie. Totodata, Nicolae a spus ca nu a avut niciodata discutii explicite cu Dragnea despre gratierea faptelor de coruptie, dar presedintele PSD ar fi cerut sa fie exluse din lege orice text care ar putea fi interpretat ca favorizandu-l.

Liviu Dragnea, despre legea Gratierii: Cea mai buna varianta e sa plece din Senat cum a venit de la Guvern / Daca nu mai am autoritate in partid o sa plec si o sa ma apuc de pescuit profesionist

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca cea mai buna varianta este ca Legea Gratierii sa plece din Senat asa cum a venit de la Guvern si a anuntat ca miercuri dimineata conducerea partidului se va reuni pentru a discuta cazul senatorului Serban Nicolae.

Dragnea, despre sanctionarea lui Bacalbasa: O sa discutam acest lucru. L-am rugat personal sa nu mai aiba astfel de iesiri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, subliniat ca, miercuri, in cadrul CExN se va discuta despre penalizarea lui Serban Nicolae si a deputatului Bacalbasa, din cauza scandalului pe care l-a facut, marti, in plenul Parlamentului.

Liviu Dragnea ii ameninta cu sanctiuni pe Serban Nicolae si Nicolae Bacalbasa

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca va participa, joi, la receptie si la intalnirea cu seful Executivului european, Jean Claude Juncker, la Cotroceni, la invitatia lui Klaus Iohannis. Totodata, liderul social-democratior a mai subliniat ca, miercuri, in cadrul CExN se va discuta despre penalizarea lui Serban Nicolae si a deputatului Bacalbasa, din cauza scandalului pe care l-a facut, marti, in plenul Parlamentului.

Scandal si jigniri in Parlament. Nicolae Bacalbasa, despre Raluca Turcan: Nu o sa ma las speriat de amenintarile distilate ale doamnei Gurgan, Curcan, imi scapa (VIDEO)

Scandal in plenul Parlamentului. in timpul dezbaterilor despre comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009, deputatul Nicolae Bacalbasa a lansat un atac dur la adresa liderului PNL Raluca.

SCANDAL SI JIGNIRI in Parlament. Nicolae Bacalbasa, despre Raluca Turcan: Nu o sa ma las speriat de amenintarile distilate ale doamnei Gurgan, Curcan, imi scapa (VIDEO)

Scandal in plenul Parlamentului. in timpul dezbaterilor despre comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009, deputatul Nicolae Bacalbasa a lansat un atac dur la adresa liderului PNL Raluca.

Liviu Dragnea: Voi accepta invitatia presedintelui Iohannis de a participa, joi, la intalnirea cu Jean Claude Juncker

Orice lege care se adopta, se adopta pentru viitor si nu pentru trecut. Discursul presedintelui mi-a transmis o stare optimista. Sper sa avem o intalnire cu presedintele pentru a discuta, propriu-zis, despre viitor. I-am rugat pe toti .

Deputata PNL Adriana Saftoiu considera ca sedintele Camerei nu mai pot continua cat timp Nicolae Bacalbasa mai este in Parlament

Deputata PNL Adriana Saftoiu considera ca sedintele Parlamentului Romaniei nu mai pot continua atata vreme cat deputatul PSD Nicolae Bacalbasa mai paticipa la activitatile Legislativului.

VIDEO. Circ in plenul Parlamentului. Deputatul Nicolae Bacalbasa, limbaj vulgar la adresa Ralucai Turcan: Da cu labele, vezi, domnisoara, ca faci fractura si pe urma nu mai poti sa ...votezi. Politicianul l-a jignit si pe Bichinet: Violuri si discursuri b

Dezbaterea privind infiintarea comisiei de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009 a declansat un scandal imens in plenul Parlamentului intre deputatii Nicolae Bacalbasa si Corneliu Bichinet.

VIDEO. Circ in plenul Parlamentului. Deputatul Nicolae Bacalbasa, catre Raluca Turcan: Nu ma sperie amenintarile distilate ale doamnei Gurgan, Curcan, imi scapa. Politicianul l-a jignit si pe Bichinet: Violuri si discursuri bune in Parlament ofera Vasluiu

Dezbaterea privind infiintarea comisiei de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009, a declansat un scandal imens in plenul Parlamentului intre deputatii Nicolae Bacalbasa si Corneliu Bichinet.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2643 seconds )