Libnet.ro
UNICEF

13:30

SCANDAL SI JIGNIRI in Parlament. Nicolae Bacalbasa, despre Raluca Turcan: Nu o sa ma las speriat de amenintarile distilate ale doamnei Gurgan, Curcan, imi scapa (VIDEO)

B1 B1,
SCANDAL SI JIGNIRI in Parlament. Nicolae Bacalbasa, despre Raluca Turcan: Nu o sa ma las speriat de amenintarile distilate ale doamnei Gurgan, Curcan, imi scapa (VIDEO)

Scandal in plenul Parlamentului. in timpul dezbaterilor despre comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009, deputatul Nicolae Bacalbasa a lansat un atac dur la adresa liderului PNL Raluca. continuă pe B1

Scandal si jigniri in Parlament. Nicolae Bacalbasa, despre Raluca Turcan: Nu o sa ma las speriat de amenintarile distilate ale doamnei Gurgan, Curcan, imi scapa (VIDEO)

Scandal in plenul Parlamentului. in timpul dezbaterilor despre comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009, deputatul Nicolae Bacalbasa a lansat un atac dur la adresa liderului PNL Raluca.

VIDEO. Circ in plenul Parlamentului. Deputatul Nicolae Bacalbasa, catre Raluca Turcan: Nu ma sperie amenintarile distilate ale doamnei Gurgan, Curcan, imi scapa. Politicianul l-a jignit si pe Bichinet: Violuri si discursuri bune in Parlament ofera Vasluiu

Dezbaterea privind infiintarea comisiei de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009, a declansat un scandal imens in plenul Parlamentului intre deputatii Nicolae Bacalbasa si Corneliu Bichinet.

VIDEO. Circ in plenul Parlamentului. Deputatul Nicolae Bacalbasa, limbaj vulgar la adresa Ralucai Turcan: Da cu labele, vezi, domnisoara, ca faci fractura si pe urma nu mai poti sa ...votezi. Politicianul l-a jignit si pe Bichinet: Violuri si discursuri b

Dezbaterea privind infiintarea comisiei de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009 a declansat un scandal imens in plenul Parlamentului intre deputatii Nicolae Bacalbasa si Corneliu Bichinet.

VIDEO. Circ in plenul Parlamentului. Deputatul Nicolae Bacalbasa, catre Corneliu Bichinet: Violuri si discursuri bune in Parlament ofera Vasluiul

Dezbaterea privind infiintarea comisiei de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009, a declansat un scandal imens in plenul Parlamentului intre deputatii Nicolae Bacalbasa si Corneliu Bichinet.

Liviu Dragnea despre Nicolae Bacalbasa: L-am rugat personal sa nu mai aiba astfel de iesiri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca atitudinea deputatului social-democrat Nicolae Bacalbasa va reprezenta subiect de discutie in cadrul sedintei Comitetului Executiv National de miercuri al partidului, in conditiile in care, considera Dragnea, nu este in regula sa existe astfel de iesiri obscene in Parlament, unde parlamentarii nu sunt pe persoana fizica.

Deputata PNL Adriana Saftoiu considera ca sedintele Camerei nu mai pot continua cat timp Nicolae Bacalbasa mai este in Parlament

Deputata PNL Adriana Saftoiu considera ca sedintele Parlamentului Romaniei nu mai pot continua atata vreme cat deputatul PSD Nicolae Bacalbasa mai paticipa la activitatile Legislativului.

Raluca Turcan: Majoritatea PSD-ALDE cocheteaza cu anti-europenismul

Raluca Turcan, presedintele interimar PNL, considera ca mesajul adresat de Klaus Iohannis Parlamentului reprezinta un semnal de alarma si acuza majoritatea PSD-ALDE ca ar cocheta cu.

Raluca Turcan: Prin initiativa cetateneasca privind redefinirea familiei riscam texte legislative interpretabile

Sefa interimara a liberalilor, Raluca Turcan, a declarat ca prin restrangerea definitiei familiei din initiativa cetateneasca la casatoria dintre barbat si femeie se risca texte legislative interpretabile.

Raluca Turcan, acuzatii la adresa PSD in privinta legii salarizarii unitare. Varianta PSD este o mare pacaleala

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, luni, ca PSD ar trebui sa rescrie legea salarizarii unitare, motivand ca acest proiect are grave carente si este.

Raluca Turcan: Francezii au aratat ca locul lor este in centrul UE, au respins populismul desantat si extremismul demagogic

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a scris duminica, pe Facebook, dupa ce candidatul En Marche!, Emmanuel Macron, a castigat alegerile prezidentiale din Franta, ca francezii au transmis, prin votul lor, un mesaj foarte clar, si anume ca locul lor este in centrul Uniunii Europene, acestia respingand populismul desantat, extremismul demagogic si oportunismul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )