Libnet.ro
UNICEF

16:00

Liviu Dragnea, despre nominalizarea lui MRU la sefia SIE: imi vine foarte greu sa cred ca PSD va sustine aceasta propunere (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre nominalizarea lui MRU la sefia SIE: imi vine foarte greu sa cred ca PSD va sustine aceasta propunere (VIDEO)

Social-democratul Liviu Dragnea a declarat miercuri, referitor la nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE, ca desi nu a avut inca discutii cu colegii de partid, nu crede ca PSD va sustine. continuă pe B1

Ce spune Liviu Dragnea despre nominalizarea lui Ungureanu la conducerea SIE

Liviu Dragnea a declarat ca daca propunerea lui Ungureanu s-ar fi discutat in CSAT, ar fi aflat toata lumea si daca Victor Ponta ar fi fost anuntat de aceasta propunere, ar fi aflat si partidul.

Ce spune Razvan Mihai Ungureanu despre nominalizarea sa la sefia SIE

Mihai Razvan Ungureanu: Este o onoare pentru mine aceasta nominalizare si sper ca a fost facuta in cunostinta de cauza. imi doresc ca Parlamentul sa imi acorde increderea prin vot, de aici incolo, vedem ce va fi mai departe.

Ludovic Orban, despre nominalizarea lui Ungureanu la SIE: Nu exista temeiuri serioase pentru a o respinge. PNL il sustine pe MRU

Liderul deputatilor PNL, Ludovic Orban, a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Sinteza zilei, nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia Serviciului de Informatii Externe, adaugand ca PNL.

Mirel Palada: Iohannis l-a nominalizat pe MRU la sefia SIE, ca vrea sa-si ia tara inapoi

Nominalizarea lui MRU la sefia SIE este plauzibila din punctul de vedere al presedintelui, sunt de parere sociologii, avand in vedere ca seful vrea sa-si ia tara inapoi. Nominalizarea, din punctul de.

Mihai-Razvan Ungureanu, nominalizat pentru sefia SIE

ACTUALIZARE 12:45 Ilie Sarbu: Nominalizarea facuta de Iohannis pentru sefia SIE este ilegala Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, miercuri, ca propunerea facuta de presedintele Klaus Iohannis, care l-a nominalizat pe Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE, este ilegala din punct de vedere procedural, el sustinand si ca premierul Ponta nu stie nimic si nu a fost consultat. * MRU, despre nominalizare: Este o onoare pentru mine * Daniel Savu: Problemele de cand a fost premier nu il recomanda pe MRU.

SCANDAL pe nominalizarea lui MRU la sefia SIE. Liderii PSD, atac la Iohannis. Ilie Sarbu sustine ca propunerea presedintelui este ILEGALA

MIhai Razvan Ungureanu a fost nominalizat pentru functia de director al Serviciului de Informatii Externe, se arata intr-un comunicat la Administratiei Prezidentiale.

Liviu Dragnea: in PSD nu este o stare de multumire legata de nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, ca in PSD nu este o stare de multumire legata de nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informatii Externe SIE). Deputatul PSD a mai spus ca va.

Senatorul PSD Daniel Savu, despre numirea lui MRU la sefia SIE: Este un personaj toxic, voi vota impotriva lui. Iohannis a creat un dezechilibru in Romania. Asta e pofta ce-a poftit-o, de putere (VIDEO)

Senatorul PSD Daniel Savu a declarat miercuri ca numirea lui Mihai Razvan Ungurean la conducerea Serviciului de Informatii Externei creaza un dezechilibru in Romania, spunand ca presedintele Klaus Iohannis a.

Ilie Sarbu: Nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE este ilegala

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat ca propunerea facuta de presedintele Klaus Iohannis, care l-a nominalizat pe Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE, este ilegala din punct de vedere procedural.

Liviu Dragnea: PSD vrea sa ramana la guvernare, dar nu in orice conditii. Nu acceptam sa stam intr-o coalitie in care lucrurile sunt neclare

Intr-un interviu televizat, Liviu Dragnea a declarat ca PSD vrea sa ramana la guvernare, dar nu in orice conditii. PSD-ul vrea sa ramana la guvernare, in mod firesc, dar nu in orice conditii. Nu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )