Libnet.ro
UNICEF

17:45

Liviu Dragnea: in PSD nu este o stare de multumire legata de nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: in PSD nu este o stare de multumire legata de nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, ca in PSD nu este o stare de multumire legata de nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informatii Externe SIE). Deputatul PSD a mai spus ca va. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: PSD vrea sa ramana la guvernare, dar nu in orice conditii. Nu acceptam sa stam intr-o coalitie in care lucrurile sunt neclare

Intr-un interviu televizat, Liviu Dragnea a declarat ca PSD vrea sa ramana la guvernare, dar nu in orice conditii. PSD-ul vrea sa ramana la guvernare, in mod firesc, dar nu in orice conditii. Nu.

Liviu Dragnea, despre nominalizarea lui MRU la sefia SIE: imi vine foarte greu sa cred ca PSD va sustine aceasta propunere (VIDEO)

Social-democratul Liviu Dragnea a declarat miercuri, referitor la nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE, ca desi nu a avut inca discutii cu colegii de partid, nu crede ca PSD va sustine.

Ce spune Liviu Dragnea despre nominalizarea lui Ungureanu la conducerea SIE

Liviu Dragnea a declarat ca daca propunerea lui Ungureanu s-ar fi discutat in CSAT, ar fi aflat toata lumea si daca Victor Ponta ar fi fost anuntat de aceasta propunere, ar fi aflat si partidul.

Liviu Dragnea: Situatia in PSD va fi TRANSATA in doua-trei saptamani

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, la TVR ca situatia in PSD va fi analizata in urmatoarelele doua-trei saptamani.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )