Libnet.ro
UNICEF

12:30

Liviu Dragnea, despre Ordonanta privind modificarea legilor justitiei: Se publica si dupa publicare intra in vigoare in trei zile!

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, despre Ordonanta privind modificarea legilor justitiei: Se publica si dupa publicare intra in vigoare in trei zile!

Liviu Dragnea a declarat, sambata, referitor la ordonanta prin care legile justitiei ar urma sa fie modificate in acord cu recomandarile Comisiei de la Venetia, ca va putea fi adoptata abia dupa ce toate. continuă pe Antena3

Tudorel Toader sustine ca a primit acceptul Comisiei de la Venetia privind modificarea legilor justitiei prin ordonanta de urgenta

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca in urma discutiilor pe care le-a avut cu reprezentantii Comisiei de la Venetia a primit acceptul ca legile justitiei sa fie modificate prin ordonanta de.

Tudorel Toader: Am primit acceptul Comisiei de la Venetia pentru modificarea legilor justitiei prin OUG, joi trimit draftul la CSM

Ministrul Justitiei Tudorel Toader anuntat miercuri seara ca a primit acceptul Comisiei de la Venetia pentru modificarea legilor justitiei prin OUG, joi urmand sa trimita draftul la CSM.

Liviu Dragnea, despre discursul Vioricai Dancila din PE: O felicit pentru felul in care a aparat imaginea Romaniei (VIDEO)

Liviu Dragnea a felicitat-o, miercuri, pe Viorica Dancila pentru felul in care a prezentat pozitia Guvernului in dezbaterile din Parlamentul European privind situatia statului de drept din.

Liviu Dragnea, despre legea offshore: S-a ajuns la un consens. Toti romanii trebuie sa vada despre ce e vorba

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca s-a ajuns la un consens in ceea ce priveste legea offshore, in sensul in care liderii grupurilor din Parlament ar trebui sa se uite.

Liviu Dragnea, despre legea offshore: PSD isi va sustine in continuare pozitia

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca nu prea a inteles de ce nu s-a intrunit majoritatea pentru ca legea offshore sa fie votata in plenul forului legislativ, adaugand ca.

Sedinta n Coalitie dupa amiaza pe legile justitiei. Dragnea vrea rapid o solutie pe tema amnistiei si gratierii

Liderii Coalitiei se intalnesc joi pentru a discuta despre amnistie si gratiere, au declarat pentru Hotnews. ro surse politice. Liviu Dragnea a discutat in cursul zilei de joi cu Tariceanu timp de de ore si urmeaza sa aiba o noua intrevedere impreuna cu ministrul Justitiei despre ordonanta privind modificarea legilor Justitiei. Potrivit surselor citate se asteapta o decizie privind forma finala a ordonantei de urgenta privind amnistia si gratierea.

Liviu Dragnea: Ordonantele pe legile Justitiei, doar dupa ce aceste legi vor intra in vigoare

Liviu Dragnea a explicat sambata, dupa ce a votat la referendumul pentru redefinirea familiei, ca ordonanta de urgenta privind modificarea legilor Justitiei nu poate fi adoptata de Guvern inainte ca toate cele trei acte normative sa intre in vigoare. Liderul PSD a sustinut ca in respectiva OUG nu se vor regasi prevederi referitoare la amnistie si gratiere.

OUG pentru modificarea legilor justitiei

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a pregatit proiectul de ordonanta de urgenta prin care doreste sa puna in acord opinia Comisiei de la Venetia cu modificarile la legile justitiei facute in Parlament de coalitia majoritara PSD-ALDE.

ntlnire n Coalitie pe tema amnistei si gratierii. Dragnea se ntlneste dupa amiaza cu Tariceanu si Toader pentru a discuta despre OUG privind legile justitiei

Liderii Coalitiei se intalnesc joi pentru a discuta despre amnistie si gratiere, au declarat pentru Hotnews. ro surse politice. Liviu Dragnea a discutat in cursul zilei de joi cu Tariceanu si urmeaza sa aiba o noua intalnire impreuna cu ministrul Justitiei despre ordonanta privind modificarea legiilor Justitiei.

Ministrul Justitiei: Proiectul de Ordonanta privind legile justitiei este gata si va fi trimis azi CSM

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi, la plecarea de la Consiliul Superior al Magistraturii CSM), ca proiectul de Ordonanta de Urgenta pentru modificarea legilor justitiei este gata si va fi trimis in cursul zilei Consiliului, el spunand ca nu putea sa vina cu el in mana si ca va urma cursul oficial firesc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )