Libnet.ro
UNICEF

06:30

Liviu Dragnea, despre protestul magistratilor: Si eu ii sprijin. Am sprijinit cresterea de salarii si drepturi de pensie

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea, despre protestul magistratilor: Si eu ii sprijin. Am sprijinit cresterea de salarii si drepturi de pensie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit luni despre protestul magistratilor, declarand ca ii sustine cu cresteri salariale si drepturi de pensie, si subliniind ca va face tot ce tine de mine ca decizia judecatorilor sa nu mai fie afectata de niciun serviciu secret. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea: ii sprijin cu toate puterile mele pe magistratii din Romania

Liviu Dragnea a vorbit despre protestele actorilor, care au iesit in strada ca sa-i sprijine pe magistrati, spunand ca si el, la randul sau, ii sprijina pe magistrati cu toate puterile. Si eu ii.

DRAGNEA, DESPRE SOLICITAREA DNA DE INCEPERE A URMARIRII PENALE A LUI TARICEANU: Cred ca pana la sfarsitul lunii martie ar trebui sa se voteze

ACTUALIZARE Dragnea: Nu am auzit vorbindu-se de evaluare; toate punctele realizate din programul de guvernare, promovate in opinia publica ---- * ACTUALIZARE Dragnea, despre OUG114/2018: Ne-a interesat ca bancile din Romania sa sprijine economia tarii, nu scandalul si nu barfa ---- * ACTUALIZARE Dragnea: Si eu ii sprijin pe magistrati si ii sprijin cu toate puterile mele.

Victor Ponta, atac dur la Liviu Dragnea: E prima data cand despre PSD se zice - Ba, ati adus numai prosti la guvernare

Victor Ponta a declarat, vineri, intr-un interviu pentru Libertatea, ca a ales sa plece din PSD pentru ca stilul de conducere al lui Liviu dragnea duce la faliment. Fostul premier a declarat despre seful PSD ca .

Liviu Dragnea: Am convenit cu Tariceanu, dupa europarlamentare, anuntam candidatul comun la prezidentiale

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la Slobozia, ca, dupa europarlamentare va discuta despre un candidat comun al aliantei PSD-ALDE la functia de presedinte. Sigur nu voi candida la.

DRAGNEA DESPRE FONDUL SUVERAN DE DEZVOLTARE SI INVESTITII, Nu este afectat deficitul bugetar, nu sunt afectate plafoanele

Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine, referitor la Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii, ca nu este afectat deficitul bugetar, nu sunt afectate plafoanele si ca tot acest mecanism economico-financiar a fost luat in calcul atunci cand s-a construit bugetul. El spune si ca Victor Ponta, care anunta ca va face plangere penala pe tema acestui Fond, este un denuntator de profesie.

DRAGNEA, DESPRE COMISIA DE CONTROL AL SRI: Mi-as fi dorit ca aceasta comisie sa scoata mai multe lucruri la iveala

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Calarasi, referitor la Comisia speciala privind controlul activitatii SRI ca si-ar fi dorit sa fie scoase la iveala mai multe lucruri, intrucat exista declaratii, rapoarte, chiar reclamatii si nu s-a intamplat nimic. Dragnea a afirmat ca, in conditiile in care Claudiu Manda si-a exprimat dorinta de a candida pentru alegerile europarlamentare, trebuie identificata o alta persoana care sa preia conducerea Comisiei.

Dragnea, despre Comisia de control al SRI: Mi-as fi dorit ca aceasta comisie sa scoata mai multe lucruri la iveala

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Calarasi, referitor la Comisia pentru controlul SRI ca si-ar fi dorit sa fie scoase la iveala mai multe lucruri, intrucat exista declaratii, rapoarte, chiar reclamatii si nu s-a intamplat nimic. Dragnea a afirmat ca, in conditiile in care Claudiu Manda si-a exprimat dorinta de a candida pentru alegerile europarlamentare, trebuie identificata o alta persoana care sa preia conducerea Comisiei.

Cooperativa PSD: Aprozare si magazine Alimentara in toata tara. Cum face Liviu Dragnea teoria napolitanei

Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ideea ministrului Agriculturii ca fostele aprozare si fostele magazine Alimentara din perioada comunista sa fie redeschise. Presedintele PSD crede ca ar trebui construita o retea nationala ca alternativa la actualele hipermarketuri si supermarketuri. Pana la infiintarea unei retele nationale de magazine cu legume, fructe si alte alimente, Liviu Dragnea se [] .

LIVIU DRAGNEA: Este doar dorinta lui Iohannis de a intarzia aprobarea bugetului

Bugetul a fost construit foarte bine si foarte riguros, vointa sefului statului fiind de a intarzia cat mai mult aprobarea bugetului de stat pentru a face cat mai mult rau Romaniei, a afirmat astazi presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Reactia lui Liviu Dragnea, dupa ce Facebook a inchis mai multe conturi false: Poate sa inchida tot PSD-ul

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca nu are detalii cu privire la inchierea unor pagini de Facebook partizane PSD, dar ca pot inchide tot PSD. Am auzit stirea, dar nu stiu detalii, dar.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )