Libnet.ro
UNICEF

14:45

Liviu Dragnea, dezlantuit la adresa lui Dan Tapalaga: Sa spuna toate sursele de finantare. Replica jurnalistului

B1 B1,
Liviu Dragnea, dezlantuit la adresa lui Dan Tapalaga: Sa spuna toate sursele de finantare. Replica jurnalistului

UPDATE:Jurnalistul Dan Tapalaga i-a raspuns in termeni duri presedintelui PSD privind solicitarea de prezentare a surselor de finatare. Acesta i-a atras atentia lui Liviu Dragnea ca nu primeste bani. continuă pe B1

Liviu Dragnea, dezlantuit la adresa lui Dan Tapalaga: Sa spuna toate sursele de finantare

Replica lui Dan Tapalaga care a afirmat ca am sa mor cu dintii in gatul vostru dupa ce a fost acuzat de Daniel Dragomir de legaturi cu SRI si ca a fost in biroul lui Florian.

Generalul Florian Coldea a refuzat sa spuna daca a jucat tenis cu Liviu Dragnea

Generalul Florian Coldea a refuzat sa spuna daca a jucat tenis cu Liviu Dragnea sau cu alti politicieni, dar a insistat ca directorii SRI s-au preocupat mereu ca Serviciul sa-si pastreze.

Victor Ponta: Liviu Dragnea minte cu nerusinare. Nu am depus niciodata un denunt penal contra lui

Victor Ponta a scris peFacebookca Liviu Dragnea minte cu nerusinare cand a spus am inteles ce misiune a avut domnul Ponta: sa ridice mana ca sa poata sa fie chemat sa spuna niste lucruri. Potrivit fostului premier, el a fost chestionat ca martor si nu denuntator in dosarul Tel Drum si ca nu a depus niciodata un denunt penal impotriva lui Dragnea.

Jurnalistul Dan Tapalaga a reactionat dur la dezvaluirile facute de adjunctul lui Coldea: Voi muri cu dintii in gatul vostru

Dezvaluirile facute de Daniel Dumitru, fostul adjunct al lui Florian Coldea, in emisiunea Sinteza Zilei nu au ramas fara urmari. Jurnalistul Dan Tapalaga a reactionat dur, dupa ce fostul ofiter SRI l-a no.

Liviu Dragnea, amenintare voalata la adresa ministrului Educatiei: Ar fi bine sa uite din ce sindicat a plecat, nu e bine pentru sanatate

Seful PSD, Liviu Dragnea, a lansat o amenintare voalata la adresa ministrului Educatiei, Liviu Pop, caruia i-a recomandat sa uite din ce sindicat a plecat.

Liviu Dragnea: Ponta era cu mana pe sus sa-l cheme DNA la audieri. ii urez tot ce-mi doreste si el mie, cu mare drag

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, marti, ca Victor Ponta era cu mana pe sus ca sa fie chemat de DNA la audieri, Dragnea precizand ca nu stie daca i s-a deschis vreun dosar.

Declaratie socanta a liderului PSD, Liviu Dragnea: PSD-ul este o tinta. Cand partidul nu poate fi batut cu arme politice, solutia este distrugerea acestuia, adica eliminarea liderului

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a afirmat marti ca PSD reprezinta o tinta pentru adversari si, atunci cand partidul nu poate fi batut cu arme.

incepe deja sa imi revina memoria. Liviu Dragnea, amenintari pentru Florian Coldea

Prezent intr-o emisiune televizata, Liviu Dragnea s-a aratat extrem de deranjat de declaratii facute de Florian Coldea intr-un interviu acordat marti dimineata si nu s-a sfiit in a lansa o.

Liviu Dragnea sustine ca atacurile impotriva lui servesc unor agenti economici

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a sustinut, marti seara, la postul Romania TV, ca atacurile impotriva lui ar servi intereselor unor agenti economici.

Liviu Dragnea il ameninta pe Coldea: Mi s-a parut ca s-a referit la mine. Deja incepe sa-mi revina memoria

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a reactionat dupa interviul in care fostul adjunct al SRI, Florian Coldea, i-a adus critici in interviul acordat Ziare. com. Dragnea i-a transmis lui Coldea ca incepe sa-si aduca aminte lucruri, despre care va vorbi.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )