Libnet.ro
UNICEF

05:45

Liviu Dragnea a dezvaluit ce a discutat cu Frans Timmermans: I-am spus ca din partea noastra...

B1 B1,
Liviu Dragnea a dezvaluit ce a discutat cu Frans Timmermans: I-am spus ca din partea noastra...

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, dupa intalnirea cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, ca a discutat cu acesta despre legile justitiei, despre ridicarea MCV, precum si. continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre discutiile cu Timmermans

Intrebat daca Timmermans a pomenit de faptul ca ar avea o senzatie de confruntare intre Parlament si sistemul justitiei, Liviu Dragnea a spus: Mi-a zis si mie despre aceasta senzatie si i-am spus ca daca.

Ce spune Liviu Dragnea despre intalnirea cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene. Nu exista nicio raca intre Parlament si sistemul judiciar

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca a discutat cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, despre legile justitiei, despre ridicarea MCV, dar si despre modificarea Codurilor Penale din Romania. Mai mult, liderul social-democrat a subliniat ca nu exista nicio raca intre Parlament si sistemul judiciar, chiar daca ar exista aceasta perceptie.

Liviu Dragnea: Am discutat azi cu ExxonMobil despre proiectul legii offshore. Nu vrem sa priveze statul roman de resurse importante

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca s-a intalnit la Parlament cu o delegatie a companiei petroliere americane ExxonMobil, cu care a discutat despre proiectul legii offshore legea care stabileste redeventele pentru explotarile de petrol si gaze din Marea Neagra): legea a trecut de Senat, o vom analiza in comisia de specialitate din Camera Deputatilor, dar vom mai cere un punct de vedere de la Guvern, ne intereseaza sa vedem care e si castigul statului roman.

Am discutat azi cu ExxonMobil despre proiectul legii offshore

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat astazi ca s-a intalnit la Parlament cu o delegatie a companiei petroliere americane ExxonMobil, cu care a discutat despre proiectul legii offshore.

VIDEO Frans Timmermans: Sunt foarte bine informat despre ce se intampla in Romania / Nu e treaba politicienilor sau a membrilor guvernului sa verifice Justitia

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a afirmat joi ca este foarte bine informat despre ceea ce se intampla in Romania le-a spus lui Liviu Dragnea si lui Calin Popescu Tariceanu ca, daca pe viitor vor mai avea impresia ca nu este bine informat, sa il sune direct. Acesta a subliniat ca nu este treaba politicienilor sau au membrilor Guvernului sa verifice justitia, in baza principiului separatiei puterilor in stat.

Frans Timmermans face astazi o vizita oficiala la Bucuresti si va avea intalniri cu Iohannis, Dragnea, Tariceanu, Dancila, Toader si Kovesi

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, se afla la Bucuresti, pentru o vizita oficiala, in cursul careia se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, premierul Viorica Dancila, procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Frans Timmermans se intalneste joi dimineata cu membri din Comisia pe legile justitiei. Stelian Ion (USR): Ingrijorarile Comisiei Europene au atins, pe buna dreptate, cote maxime

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans se va afla in Bucuresti, miercuri si joi, pentru o vizita oficiala, in cadrul careia va avea intalniri cu Klaus Iohannis, Viorica Dancila, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, iar joi dimineata, dupa intalnirea cu liderul PSD, are programata o intalnire si cu membri ai Comisiei speciale comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru legile justitiei. Potrivit deputatului USR Stelian Ion, membru in comisia speciala, intalnirea va avea loc intre 10. 15, iar Timmermans va fi insotit de alte 5 persoane in delegatie.

Liviu Dragnea si membrii Comisiei pentru legile justitiei se vor intalni cu Timmermans pe 1 martie

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, se va intalni pe 1 martie cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si cu membrii Comisiei speciale pentru legile Justitiei. Pe 1 martie,.

Liviu Dragnea: Nu a existat in ultimii ani nicio actiune a mea impotriva sistemului judiciar

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat joi, dupa intalnirea pe care a avut-o cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, ca nu a existat vreo actiune a sa, a partidului sau a guvernului PSD impotriva sistemului judiciar, sau care sa stirbeasca independenta justitiei.

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, la Bucuresti, de 1 martie. Prima intalnire, cu Liviu Dragnea

Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, se va afla la Bucuresti pe 1 martie. Potrivit programului oficial, prima intalnire a oficialului european va fi cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, apoi cu reprezentantii Comisiei pentru legile Justitiei.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )