Libnet.ro
UNICEF

22:45

Liviu Dragnea, despre discutiile cu Timmermans

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, despre discutiile cu Timmermans

Intrebat daca Timmermans a pomenit de faptul ca ar avea o senzatie de confruntare intre Parlament si sistemul justitiei, Liviu Dragnea a spus: Mi-a zis si mie despre aceasta senzatie si i-am spus ca daca. continuă pe Antena3

Ce spune Liviu Dragnea despre intalnirea cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene. Nu exista nicio raca intre Parlament si sistemul judiciar

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca a discutat cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, despre legile justitiei, despre ridicarea MCV, dar si despre modificarea Codurilor Penale din Romania. Mai mult, liderul social-democrat a subliniat ca nu exista nicio raca intre Parlament si sistemul judiciar, chiar daca ar exista aceasta perceptie.

Liviu Dragnea, despre informatia ca ar dori sa scoata PSD din PES: O informatie complet falsa

Liviu Dragnea a dezmintit categoric informatia potrivit careia PSD ar putea parasi Partidul Socialistilor Europeni PES), afirmand ca ia in calcul actionarea in judecata a site-ului stiripesurse. ro, care a difuzat initial stirea.

Dragnea, despre afirmatia lui Iohannis privind incercarea clara de a subordona justitia politicului: Este o declaratie falsa si daca va continua asa va gresi

Liviu Dragnea a afirmat miercuri, intrebat despre declaratiile facute de presedintele Klaus Iohannis in discursul de la bilantul DNA, ca daca va continua asa, va gresi, fara a detalia, considerand ca afirmatia sefului statului, potrivit caruia asistam la manifestari virulente pentru a decredibiliza DNA si cu incercarea clara de a subordona justitia politicului este falsa.

Timmermans, intrebat cum comenteaza acuzatiile lui Dragnea la adresa sefei Reprezentantei Comisiei la Bucuresti: Face o treaba foarte buna, sunt foarte mandru de ea

Sefa Reprezentantei Comisiei Europene la Bucuresti, Angela Cristea, acuzat in mod direct de Liviu Dragnea ca a transmis minciuni comisarilor europeni, face o treaba foarte buna, a declarat joi prim-vicepresedintele executivului europeana, Frans Timmermans, care a efectuat o vizita in Romania.

Liviu Dragnea a dezvaluit ce a discutat cu Frans Timmermans: I-am spus ca din partea noastra...

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, dupa intalnirea cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, ca a discutat cu acesta despre legile justitiei, despre ridicarea MCV, precum si.

Liviu Dragnea si membrii Comisiei pentru legile justitiei se vor intalni cu Timmermans pe 1 martie

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, se va intalni pe 1 martie cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si cu membrii Comisiei speciale pentru legile Justitiei. Pe 1 martie,.

Liviu Dragnea: Nu a existat in ultimii ani nicio actiune a mea impotriva sistemului judiciar

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat joi, dupa intalnirea pe care a avut-o cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, ca nu a existat vreo actiune a sa, a partidului sau a guvernului PSD impotriva sistemului judiciar, sau care sa stirbeasca independenta justitiei.

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, la Bucuresti, de 1 martie. Prima intalnire, cu Liviu Dragnea

Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, se va afla la Bucuresti pe 1 martie. Potrivit programului oficial, prima intalnire a oficialului european va fi cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, apoi cu reprezentantii Comisiei pentru legile Justitiei.

Liviu Dragnea: Din partea mea nu a existat, in ultimii ani, niciun fel de actiune impotriva sistemului judiciar

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a sustinut joi ca, in ultimii ani, nu a existat din partea sa nicio actiune impotriva sistemului judiciar, informeaza Agerpres. intrebat daca a.

Liviu Dragnea a facut ANUNTUL despre SUSPENDAREA presedintelui Klaus Iohannis: Categoric... (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca nu se ia in calcul suspendarea presedintelui Klaus Iohannis in cazul in care acesta va refuza sa o revoce pe Laura Codruta Kovesi de la conducerea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,254 seconds )