Libnet.ro
UNICEF

12:15

Liviu Dragnea: Am discutat cu premierul si alti membri ai Guvernului ca in foarte scurt timp sa ne prezinte o varianta de comasare a unor institutii

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea: Am discutat cu premierul si alti membri ai Guvernului ca in foarte scurt timp sa ne prezinte o varianta de comasare a unor institutii

Seful PSD Liviu Dragnea a anuntat marti la Romania TV ca a discutat cu premierul sa prezinte in scurt timp un proiect de comasarea a unor institutii. Am discutat cu primul ministru in weekendul asta si cu alti membri ai guvernului si i-am rugat ca in foarte scurt timp sa ne prezinte o varianta de comasare, de care am vorbit in campania electorala, de comasare a unor institutii, a spus Dragnea, la Romania TV. continuă pe Hotnews

Generalul Florian Coldea a refuzat sa spuna daca a jucat tenis cu Liviu Dragnea

Generalul Florian Coldea a refuzat sa spuna daca a jucat tenis cu Liviu Dragnea sau cu alti politicieni, dar a insistat ca directorii SRI s-au preocupat mereu ca Serviciul sa-si pastreze.

Liviu Dragnea, decizie de ultima ora privind legea fumatului

Legea fumatului trebuie sa ramana nemodificata, a declarat, marti, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD. El a adaugat ca acest subiect a fost discutat in sedinta de.

Victor Ponta, despre Liviu Dragnea: Are niste apucaturi paranoice. Nu m-am apucat sa-l delationez la DNA

Fostul premier Victor Ponta a declarat, la postul de televiziune TVR 1, ca nu a discutat despre Liviu Dragnea la DNA, unde a fost audiat luni, iar daca presedintele PSD crede acest lucru atunci inseamna ca este paranoic, la fel ca atunci cand spune ca nu stie nimic despre firma TelDrum.

Liviu Dragnea: PSD va face evaluarea Cabinetului Tudose la 29 septembrie

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat marti, la Romania Tv, ca o evaluare a Guvernului Tudose se va realiza la data de 29 septembrie.

Victor Ponta: Liviu Dragnea minte cu nerusinare. Nu am depus niciodata un denunt penal contra lui

Victor Ponta a scris peFacebookca Liviu Dragnea minte cu nerusinare cand a spus am inteles ce misiune a avut domnul Ponta: sa ridice mana ca sa poata sa fie chemat sa spuna niste lucruri. Potrivit fostului premier, el a fost chestionat ca martor si nu denuntator in dosarul Tel Drum si ca nu a depus niciodata un denunt penal impotriva lui Dragnea.

UDMR solicita Romaniei sa protejeze minoritatile. Liviu Dragnea le cere sa inceteze sa mai critice pe toata lumea

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca este bine sa existe o discutie asezata daca o anumita minoritate nationala are argumente serioase ca statul roman nu a respectat, in ultima perioada, standardele europene.

Liviu Dragnea: Nu exista niciun fel de risc ca salariile sa scada, absolut niciunul, dupa schimbarea modului de plata a CAS

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut miercuri ca nu exista niciun fel de risc ca salariile sa scada dupa trecerea contributiilor de asigurari sociale de la angajator la angajat, programata pentru 1 ianuarie 2018.

Liviu Dragnea CUTREMURA PSD: Viorel Hrebenciuc ar fi incercat un puci

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, confirma ceea ce se vorbeste pe surse de mai multa vreme. in interiorul PSD s-a incercat organizarea unui puci prin care sa fie inlaturat de la conducerea.

Liviu Dragnea: Ponta era cu mana pe sus sa-l cheme DNA la audieri. ii urez tot ce-mi doreste si el mie, cu mare drag

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, marti, ca Victor Ponta era cu mana pe sus ca sa fie chemat de DNA la audieri, Dragnea precizand ca nu stie daca i s-a deschis vreun dosar.

Declaratie socanta a liderului PSD, Liviu Dragnea: PSD-ul este o tinta. Cand partidul nu poate fi batut cu arme politice, solutia este distrugerea acestuia, adica eliminarea liderului

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a afirmat marti ca PSD reprezinta o tinta pentru adversari si, atunci cand partidul nu poate fi batut cu arme.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )