Libnet.ro
UNICEF

13:45

Liviu Dragnea: PSD va face evaluarea Cabinetului Tudose la 29 septembrie

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea: PSD va face evaluarea Cabinetului Tudose la 29 septembrie

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat marti, la Romania Tv, ca o evaluare a Guvernului Tudose se va realiza la data de 29 septembrie. continuă pe România Liberă

Politic show: Liviu Dragnea: PSD va face evaluarea Cabinetului Tudose la 29 septembrie; Toate dubioseniile pe care Primaria Sectorului 1 din Bucuresti le-a luat cu banii tai sub PSD; Scoala, spiritul bun al stiintei si calea civilizarii

Acolo unde fosta RDG mai traieste. Estul Berlinului este un bastion al Stangii. Gesine Lotzsch are aici statut de eroina. Ea profita de pe urma celor care privesc cu nostalgie spre fostul regim totalitar est-german. Ucraina: Legea privind eliminarea predarii in limba materna, semnata de presedintele Parlamentului. Dupa semnare, presedintele Radei Supreme a Ucrainei, Andrii Parubii.

Declaratie socanta a liderului PSD, Liviu Dragnea: PSD-ul este o tinta. Cand partidul nu poate fi batut cu arme politice, solutia este distrugerea acestuia, adica eliminarea liderului

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a afirmat marti ca PSD reprezinta o tinta pentru adversari si, atunci cand partidul nu poate fi batut cu arme.

Liviu Dragnea CUTREMURA PSD: Viorel Hrebenciuc ar fi incercat un puci

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, confirma ceea ce se vorbeste pe surse de mai multa vreme. in interiorul PSD s-a incercat organizarea unui puci prin care sa fie inlaturat de la conducerea.

Victor Ponta face dezvaluiri despre dedesubturile relatiei dintre Liviu Dragnea si Klaus Iohannis: E coabitare totala

Fostul premier Victor Ponta a facut dezvaluiri in ceea ce priveste relatia dintre presedintele Klaus Iohannis si seful PSD, Liviu Dragnea. Ponta a spus ca cei doi coabiteaza fara probleme si ca e pace.

Liviu Dragnea, dupa ce un deputat spune ca a fost batut de PSD-istul Badalau: Nu mi s-a parut violent / Asteptam finalul anchetei, atunci o sa luam masuri

Liviu Dragnea a declarat luni ca nu i s-a parut ca presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, ar avea o fire violenta si a precizat ca asteapta finalul anchetei declansate de politie dupa ce liberalul Marin Anton a afirmat ca a fost batut de Badalau la o nunta, in week-endul trecut.

Liviu Dragnea: Am discutat cu premierul si alti membri ai Guvernului ca in foarte scurt timp sa ne prezinte o varianta de comasare a unor institutii

Seful PSD Liviu Dragnea a anuntat marti la Romania TV ca a discutat cu premierul sa prezinte in scurt timp un proiect de comasarea a unor institutii. Am discutat cu primul ministru in weekendul asta si cu alti membri ai guvernului si i-am rugat ca in foarte scurt timp sa ne prezinte o varianta de comasare, de care am vorbit in campania electorala, de comasare a unor institutii, a spus Dragnea, la Romania TV.

Liviu Dragnea: Ponta era cu mana pe sus sa-l cheme DNA la audieri. ii urez tot ce-mi doreste si el mie, cu mare drag

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, marti, ca Victor Ponta era cu mana pe sus ca sa fie chemat de DNA la audieri, Dragnea precizand ca nu stie daca i s-a deschis vreun dosar.

Liviu Dragnea il ameninta pe Coldea: Mi s-a parut ca s-a referit la mine. Deja incepe sa-mi revina memoria

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a reactionat dupa interviul in care fostul adjunct al SRI, Florian Coldea, i-a adus critici in interviul acordat Ziare. com. Dragnea i-a transmis lui Coldea ca incepe sa-si aduca aminte lucruri, despre care va vorbi.

Liviu Dragnea, amenintare voalata la adresa ministrului Educatiei: Ar fi bine sa uite din ce sindicat a plecat, nu e bine pentru sanatate

Seful PSD, Liviu Dragnea, a lansat o amenintare voalata la adresa ministrului Educatiei, Liviu Pop, caruia i-a recomandat sa uite din ce sindicat a plecat.

UDMR solicita Romaniei sa protejeze minoritatile. Liviu Dragnea le cere sa inceteze sa mai critice pe toata lumea

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca este bine sa existe o discutie asezata daca o anumita minoritate nationala are argumente serioase ca statul roman nu a respectat, in ultima perioada, standardele europene.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )