Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, dupa ce fata sa a pozat: Au luat o domnisoara DEZBRACATA si au spus ca e fiica mea. ASTA E STATUL PARALEL!

B1 B1,
Liviu Dragnea, dupa ce fata sa a pozat: Au luat o domnisoara DEZBRACATA si au spus ca e fiica mea. ASTA E STATUL PARALEL!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, acuza o tentativa de denigrare a lui si a familiei sale. El a vorbit, marti seara, despre ce a patit fiica sa, Alexandra Dragnea, sustinand ca statul paralel e implicat. continuă pe B1

Surse: Ce spun autoritatile despre presupusa tentativa de asasinat care l-ar fi vizat pe Liviu Dragnea

Pe rolul structurilor de parchet din cadrul Ministerului Public nu a existat niciun dosar cu privire la presupusa tentativa de asasinat a carui tinta ar fi fost Liviu Dragnea, dupa cum a declarat presedintele PSD.

Eugen Tomac: Liviu Dragnea procedeaza ca Nicolae Ceausescu si invoca agenturili straine care vor eliminarea sa / Liderul PSD a pierdut contactul cu realitatea

Presedintele PMP, Eugen Tomac, spune, referitor la afirmatiile lui Liviu Dragnea potrivit carora ar fi fost tinta unei tentative de asasinat, ca acesta a luat-o pe urmele dictatorului Nicolae Ceausescu care invoca agenturili straine care complotau impotriva sa. Tomac subliniaza ca Liviu Dragnea a pierdut contactul cu realitatea si adauga ca acesta se auto-elimina din politica romaneasca.

Liviu Dragnea: Anul trecut, a fost o tentativa de asasinare, am scapat / Au fost 4 straini, i-a platit un om foarte celebru n lume

Liviu Dragnea a declarat, marti, la Antena 3, ca anul trecut a fost tinta unei tentative de asasinat, cei care-l vizau fiind patru straini care au stat in Romania trei saptamani si care au fost platiti de un om foarte celebru in lume. in prima iesire dupa protestele reprimate brutal pe 10 august, Liviu Dragnea a acuzat o tentativa de lovitura de stat si l-a atacat virulent pe presedintele Klaus Iohannis, despre care a spus ca vrea sa fie suspendat. Ce a vazut seful PSD, la televizor, in timpul protestului din 10 august: O tentativa de lovitura de stat esuata. Era organizare paramilitara / Nu am vazut nicio disproportie in actiunea JandarmerieiDragnea: O sustin pe Viorica Dancila, e un premier foarte bun. Trebuie sa ramana pana in 2020 cel putinDragnea: Eu as vrea sa-l suspendam pe Iohannis. Sa vedem daca dl. Tariceanu si-a schimbat opiniaDragnea: Sedinta CSAT convocata pe rectificarea bugetaraDragnea, atac la servicii: Nimic de la SIE. SRI da informatii presedintelui, iar la restul, selectiv.

Liviu Dragnea, invitat la 100 de minute. Ce se schimba dupa protestele violente din 10 august

Momente dificile pentru societatea romaneasca. Liderul PSD Liviu Dragnea raspunde, in aceasta seara la 100 de minute, intrebarilor, criticilor si acuzatiilor directe. Dupa ascensiunea economica a.

Liviu Dragnea a convocat-o pe Carmen Dan in sedinta de URGENTA, dupa audierea privind violentele jandarmilor de la protestul din 10 august

Liviu Dragnea a convocat-o la sedinta pe Carmen Dan, marti, imediat dupa audierea din Comisia de Aparare cu privire la violentele de la protestul din 10 august, scrie Antena 3. La aceeasi sedinta au mai.

PSD a convocat Comitetul Executiv: Care este situatia Ecaterinei Andronescu dupa ce i-a cerut public demisia lui Liviu Dragnea

Ecaterina Andronescu nu va ramane nepedepsita pentru ca a indraznit sa-I cearad emisia lui Liviu Dragnea. PSD a convocat Comitetul Executiv al partidului, cea mai fierbinte tema pe ordinea de zi fiind.

Liviu Dragnea, despre tentativa de asasinat: Sa fie foarte clar, nu cred ca Soros are vreo implicare

Liderul PSD Liviu Dragnea a venit cu precizari, dupa ce a dezvaluit in spatiul public ca anul trecut a existat o incercare de asasinare a sa. Desi nu a indicat cine ar fi implicat, mai multe voci au afirmat ca.

Liviu Dragnea, detalii despre tentativa de asasinat: Au incercat sa ma blocheze pe o straduta, voiau sa imi deschida usile de la masina

Liviu Dragnea vine cu detalii despre tentativa de asasinat, anuntata marti, in emisiunea Alessandrei Stoicescu. Am aflat de la mine. O sa va spun mai pe larg, cateva detalii. La cateva zile dupa.

Liviu Dragnea, ironizat de Berbeceanu dupa ce a declarat ca ar fi fost tinta unor asasini. Esti killer profesionist daca...

Politistul Traian Berbeceanu a explicat de ce nu crede ca Liviu Dragnea ar fi putut fi tinta unor asasini platiti.

Liviu Dragnea vorbeste pentru prima data deschis de o candidatura a sa in alegerile prezidentiale: POATE DA

Pentru prima data, Liviu Dragnea afirma ca este posibil sa candideze in alegerile prezidentiale din 2019, dupa ce de fiecare data cand a fost intrebat pana marti seara a afirmat ca este prea devreme sa se.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )