Libnet.ro
UNICEF

10:15

Liviu Dragnea: Nu exista partid fara ofiteri acoperiti in interior. Nu exista!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Liviu Dragnea: Nu exista partid fara ofiteri acoperiti in interior. Nu exista!

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat ca atat in partidul pe care il conduce cat si in celelalte partide politice din Romania exista ofiteri sub acoperire si ca nu crede ca are sanse sa afle cine sunt cei care fac parte din PSD, potrivit Hotnews. continuă pe Wall-Street Ro

Dragnea: Nu exista partid fara ofiteri acoperiti n interior. Nu exista!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, spune ca si in PSD si in celelate partide politice din Romania sunt ofiteri sub acoperire si ca nu crede ca are sanse sa afle cine sunt cei care fac parte din PSD, potrivit news. ro.

Liviu Dragnea: Nu exista partid fara acoperiti

Liviu Dragnea a afirmat miercuri, la Pitesti, ca in toate partidele, inclusiv in PSD, exista ofiteri acoperiti, fiind cautate solutiile cele mai potrivite, si prin modificarile aduse legilor securitatii.

Dragnea: Avem ofiteri acoperiti in partid, dar nu am reusit sa ii descoperim

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, spune ca si in PSD si in celelate partide politice din Romania sunt ofiteri sub acoperire si ca nu crede ca are sanse sa afle cine sunt cei care fac parte din PSD.

Tariceanu: in ALDE exista OFITERI ACOPERITI! Ce spune seful Senatului despre modificarea legilor securitatii nationale

Calin Popescu Tariceanu a declarat, joi, ca stie din surse sigure ca in ALDE, partid pe care-l conduce, exista ofiteri acoperiti. in acest context, Tariceanu sustine ca este imperios necesar sa fie.

Tariceanu sustine ca inALDE exista ofiteri acoperiti: E foarte greu sa elimini aceasta problema

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a spus joi ca in ALDE, ca in toate partidele, exista ofiteri acoperiti. intrebat daca sunt si in ALDE ofiteri acoperiti, acesta a raspuns afirmativ. De.

Liviu Dragnea merge in Arges pentru a calma spiritele, dupa excluderea deputatului mitraliera din PSD Pitesti

Dupa ce luni Comitetul Executiv National al PSD a validat excluderea deputatului Catalin Radulescu din PSD Pitesti si retragerea sprijinului politic al PSD Arges fata de acesta, in conditiile in care parlamentarul argesean contestase excluderea sa, miercuri presedintele partidului, Liviu Dragnea, este asteptat la Pitesti pentru a mai calma spiritele in organizatia judeteana de partid.

Liviu Dragnea, acuzatii dure la adresa BNR

Liviu Dragnea da vina pentru cresterea inflatiei pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, pe Klaus Iohannis si pe partidele din Opozitie. Presedintele PSD sustine ca exista o coalitie a celor trei entitati.

Liviu Dragnea refuza sa vada realitatea din piata si arunca responsabilitatea in alta parte pentru problemele din economie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, refuza sa vada realitatea din economie si sa isi asume rezultatele politicilor guvernamentale si prefera sa insinueze ca ar exista alti responsabili pentru situatia din.

Liviu Dragnea, atac dur la adresa lui Iohannis: Este o minciuna

Presedintele minte cand vorbeste despre scaderea salariilor, afirma Liviu Dragnea. Seful PSD sustine ca nu exista niciun salariu mai mic decat in decembrie 2016si in perioada urmatoare.

Liviu Dragnea, invitat la Antena 3, ncepnd cu ora 21.00 / Dragnea acuza companiile straine pentru cresterea inflatiei: Companii cu capital strain, cnd au vazut ca veniturile romnilor cresc, au zis hai sa marim si noi preturile

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a acuzat joi seara, intr-un interviu la Antena 3, ca majorarea inflatiei este generata si de aceste companii cu capital strain care au majorat preturile cand au observat ca s-au marit veniturile romanilor. De notat ca nu este pentru prima oara cand Liviu Dragnea si alti oficiali de rang inalt ataca firmele cu capital strain, un obisnuit al acestor declaratii fiind fostul premier Mihai Tudose, care a acuzat in mod repetat bancile de cosmetizarea bilanturilor pentru a nu plati impozite catre statul roman,HotNews. ro a transmis livetext declaratiile lui Liviu Dragnea.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )