Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cei care critica actuala conducere a PSD fac parte din ea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cei care critica actuala conducere a PSD fac parte din ea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca este o minciuna ce spun unii referitor la faptul ca acest Congres este organizat pentru a primi functii cei care ii sunt apropiati lui si pentru a scapa de cei care il critica. continuă pe Ziarul Bursa

SONDAJ Credeti ca va demisiona primarul Capitalei, Gabriela Firea, din functiile de conducere PSD?

Primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, a amenintat, luni, cu demisia din functiile de conducere din PSD, daca nu se rezolva problemele Capitalei care tin de guvern. Vicepresedinte PSD si liderul filialelor Bucuresti-Ilfov, ea a facut declaratiile in contextul Congresului PSD de sambata. Participa la sondajul HotNews. ro: Va demisiona Gabriela Firea din functiile de conducere PSD?.

Klaus Iohannis despre cazul Sebastian Ghita: Nu cred ca e treaba presedintilor sa se ocupe de cei care fug de justitia din Romania

Klaus Iohannis a declarat joi, intr-o conferinta de presa comuna cu omologul sau sarb, ca nu cred ca e treaba presedintilor sa se ocupe de cei care fug de justitia romaneasca. La randul sau, presedintele sarb a spus ca eu nu am prea multe date in acest sens, dar organele juridice se ocupa de aceasta chestiune.

Fierbere in PSD. Cine sunt cei care ar putea ramane fara functii. Antena 3 are lista scurta de vicepresedinti PSD

In PSD se fac jocurile pentru functiile de conducere. Robert Kiss ne spune care sunt cei mai eligibili pesedisti pentru functiile de vicepresedinte .

Florin Iordache, replica pentru PSD-istii care critica partidul: Daca si Codrin are leucoplast, nu stiu ce sa mai zic

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, le da o replica dura lui Codrin Stefanescu si Catalin Radulescu care au criticat modalitatea de desemnare a candidatilor pentru functii de conducere la.

Cum va arata noua conducere PSD? Primele nume de vicepresedinti au fost facute publice

Au aparut primele nume de posibili viitori vicepresedinti ai PSD, potrivit Digi24. Ieri, conducerea .

Augustin Lazar, despre cei care fug de justitia din Romania: Nimeni nu poate dormi linistit pe perna lui daca...

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a vorbit despre problemele justitiei din Romania, inclusiv despre acuzatii care au plecat din tara si au lasat in derulare procese care se apropie de.

Legea zgomotului, adoptata de Senat: Ce patesc cei care produc zgomote puternice in locuinta

Senatul a adoptat miercuri o propunere legislativa initiata de parlamentarii USR prin care se stabilesc limite de zgomot maxim admisibile in locuinte si in institutii publice si amenzi pentru depasirea acestora, scrie Hotnews .

O companie ii recompenseaza financiar pe cei care vin cu bicicleta la munca. Cat primesc angajatii

O companie din Christchurch ii recompenseaza cu bani pe angajatii care sunt de acord sa vina la munca cu bicicleta zilnic, in incercarea de a-i convinge sa faca miscare si de a le lecui dependenta de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )