Libnet.ro
UNICEF

16:15

Liviu Dragnea, in fata judecatorilor: astazi este sentinta finala si ar putea ajunge dupa gratii

Playtech Playtech,
Liviu Dragnea, in fata judecatorilor: astazi este sentinta finala si ar putea ajunge dupa gratii

Tertipurile lui Dragnea s-au epuizat, iar astazi va ajunge in fata instantei supreme din stat pentru a afla sentinta finala in dosarul angajarilor fictive. Procesul lui Liviu Dragnea este programat sa inceapa astazi de la ora 11:00. Seful PSD a fost deja condamnat cu executare la trei ani de inchisoare, dar a facut apel la [] . continuă pe Playtech

Liviu Dragnea si-ar putea afla sentinta in dosarul angajarilor fictive pe 20 mai

Liviu Dragnea si-ar putea afla sentinta in dosarul angajarilor fictive de la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman, pe 20 mai. Asta pentru ca judecatorii Curtii Supreme au decis astazi amanarea unei sentinte. in prima instanta Dragnea a fost condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare.

Liviu Dragnea, in fata instantei: Nu am pus presiune pentru a le mentine pe cele doua angajate in functii

Seful PSD, Liviu Dragnea, a spus judecatorilor care il audiaza ca nu cunoastea faptul ca cele doua angajate ale Directiei Pentru protectia Copilului Teleorman, care erau si angajate PSD, nu se prezentau la munca. Dragnea a mai spus ca nu a pus presiune pentru a le mentine pe cele doua in functii si si-a sustinut nevinovatia in fata magistratilor.

Liviu Dragnea, in fata judecatorilor. Seful PSD e la un pas de sentinta finala in dosarul angajarilor fictive. Cele trei variante posibile, explicate de avocat

Liviu Dragnea ar urma sa fie audiat astazi la instanta suprema in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman, in care a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare. Acest termen ar putea fi ultimul, iar instanta sa ramana in pronuntare si sa dea sentinta intr-o saptamana sau doua, fiind cea mai plauzibil scenariu, a explicat pentru HotNews. ro Toni Neacsu, unul dintre avocatii din dosar. Apararea va cere un nou termen, pana la decizia din 19 aprilie a Curtii Constitutionale privind completurile specializate de 3 judecatori. Dragnea, intampinat de protestatari, dar si de sustinatori la Curtea Suprema / Jandarmii au pus garduri de protectie.

Liviu Dragnea si-ar putea afla sentinta, luni: Liderul PSD are ultimul termen in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman(VIDEO)

Ore decisive pentru Liviu Dragnea. Liderul PSD are luni ultimul termen in dosarul anagajarilor fictive de la DGASPC Teleorman si ar putea afla daca va ramane sau nu in libertate. El a primit deja, in.

Liviu Dragnea, asteptat azi in fata judecatorilor. Seful PSD e la un pas de sentinta finala in dosarul angajarilor fictive. Cele trei variante posibile, explicate de avocat

Liviu Dragnea ar urma sa fie audiat astazi la instanta suprema in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman, in care a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare. Acest termen ar putea fi ultimul, iar instanta sa ramana in pronuntare si sa dea sentinta intr-o saptamana sau doua, fiind cea mai plauzibil scenariu, a explicat pentru HotNews. ro Toni Neacsu, unul dintre avocatii din dosar. Apararea va cere un nou termen, pana la decizia din 19 aprilie a Curtii Constitutionale privind completurile specializate de 3 judecatori.

Liviu Dragnea, declaratii in fata judecatorilor, in dosarul angajarilor fictive: Sunt total nevinovat. Nu am facut presiuni asupra cuiva

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat in fata judecatorilor de la ICCJ, acolo unde se judeca dosarul angajarilor fictive de la Teleorman ca este nevinovat. Da, doamna presedinte eu mentin.

Noi informatii in procesul lui Liviu Dragnea. Liderul PSD spune totul despre dosarul angajarilor fictive: E un dosar politic si timpul imi va da dreptate

Update:Liviu Dragnea a dat declaratii in fata judecatorilor cu privire la dosarul angajarilor fictive. Liderul PSD sustine ca nu a facut presiuni asupra nimanui si este total nevinovat. Nu am.

Liviu Dragnea, asteptat la Curtea Suprema la ultimul termen din dosarul angajarilor fictive

Liviu Dragnea este asteptat, luni, la Curtea Suprema pentru a depune marturie in dosarul angajarilor fictive, dosar in care a fost condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare in prima instanta. Dosarul a ajuns la ultimul termen, si chiar in cazul absentei liderului PSD, judecatorii pot decide incheierea procesului si chiar pronunta o sentinta definitiva.

Liviu Dragnea, asteptat la Curtea Suprema la ultimul termen din dosarul angajarilor fictive. Jandarmii, mobilizati pentru proces

Liviu Dragnea este asteptat la Curtea Suprema in jurul orei 11. 00, pentru a depune marturie in dosarul angajarilor fictive de la Directia Copilului Teleorman, dosar in care a fost condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare in prima instanta. Dosarul a ajuns la ultimul termen, si chiar in cazul absentei liderului PSD, judecatorii pot decide incheierea procesului si chiar pronunta o sentinta definitiva.

VIDEO LIVE Liviu Dragnea a ajuns la Curtea Suprema la ultimul termen din dosarul angajarilor fictive. imbranceli si huiduieli la instanta

Liviu Dragnea a ajuns la Curtea Suprema in jurul orei 11. 00, pentru a depune marturie in dosarul angajarilor fictive de la Directia Copilului Teleorman, dosar in care a fost condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare in prima instanta. El s-a asezat in primul rand. Este foarte nervos. Dosarul a ajuns la ultimul termen, iar judecatorii pot decide incheierea procesului si chiar pronunta o sentinta definitiva.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )