Libnet.ro
UNICEF

23:45

Liviu Dragnea si-ar putea afla sentinta, luni: Liderul PSD are ultimul termen in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman(VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea si-ar putea afla sentinta, luni: Liderul PSD are ultimul termen in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman(VIDEO)

Ore decisive pentru Liviu Dragnea. Liderul PSD are luni ultimul termen in dosarul anagajarilor fictive de la DGASPC Teleorman si ar putea afla daca va ramane sau nu in libertate. El a primit deja, in. continuă pe B1

De ce nu-l ajuta pe Liviu Dragnea amanarea deciziei Curtii Constitutionale

Liderul PSD ar fi avut nevoie de o decizie favorabila astazi din partea Curtii Constitutionale in cazul contestatiei formulatede Florin Iordache pe tema completelor de trei judecatori de la ICCJ, si nu de o amanare pana pe 19 aprilie. Asta pentru a scapa de condamnarea in prima instanta in dosarul angajarilor fictive. in acest dosar, Liviu Dragnea si-ar putea afla sentinta luni, 15 aprilie cand are loc ultimul termen.

Zi decisiva pentru Liviu Dragnea: Liderul PSD are luni ultimul termen in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman(VIDEO)

Ore decisive pentru Liviu Dragnea. Liderul PSD are luni ultimul termen in dosarul anagajarilor fictive de la DGASPC Teleorman si ar putea afla daca va ramane sau nu in libertate. El a primit deja, in.

Digi24: Claudiu Pandaru: Sunt asteptate doua decizii. Iar miza este uriasa pentru Liviu Dragnea

Jurnalistul Claudiu Pandaru spune ca cele doua decizii care ar putea fi date saptamana viitoare au o miza uriasa pentru Liviu Dragnea. Prima, pe 15 aprilie, ar putea fi o sentinta finala in dosarul angajarilor fictive. Pe de alta parte, vineri, 19 aprilie, Curtea Constitutionala ar putea da o decizie in cazul sesizarii depuse de Florin Iordache asupra legalitatii completurilor de 3 judecatori, dupa ce a amanat deja de doua ori pronuntarea.

Curtea Constitutionala, asteptata sa ia astazi o decizie privind completurile specializate de la instanta suprema / Daca CCR accepta sesizarea, sentintele din prima instanta ar putea fi desfiintate / Liviu Dragnea, principalul beneficiar

Curtea Constitutionala ar putea pronunta joi decizia asupra sesizarii vicepresedintelui Camerei Deputatilor, Florin Iordache, pe tema constituirii completurilor specializate in cazurile de coruptie de la inalta Curte de Casatie si Justitie. Daca judecatorii constata un conflict juridic intre Parlament si inalta Curte de Casatie si Justitie, asa cum a cerut Iordache, sentintele din prima instanta ar putea fi contestate si desfiintate, iar procesele s-ar putea relua de la zero. De asemenea, o astfel de hotarare l-ar putea scapa pe liderul PSD, Liviu Dragnea, de condamnarea la trei ani si jumatate de inchisoare in procesul angajarilor fictive.

UPDATE O noua amanare la Curtea Constitutionala a deciziei privind completurile specializate de la instanta suprema / Daca CCR accepta sesizarea, sentintele din prima instanta ar putea fi desfiintate / Liviu Dragnea, principalul beneficiar

Curtea Constitutionala a amanat din nou joi decizia asupra sesizarii vicepresedintelui Camerei Deputatilor, Florin Iordache, pe tema constituirii completurilor specializate in cazurile de coruptie de la inalta Curte de Casatie si Justitie. Daca judecatorii constata un conflict juridic intre Parlament si inalta Curte de Casatie si Justitie, asa cum a cerut Iordache, sentintele din prima instanta ar putea fi contestate si desfiintate, iar procesele s-ar putea relua de la zero. De asemenea, o astfel de hotarare l-ar putea scapa pe liderul PSD, Liviu Dragnea, de condamnarea la trei ani si jumatate de inchisoare in procesul angajarilor fictive.

Calin Popescu Tariceanu, despre candidatul la prezidentiale: Doresc ca Liviu Dragnea sa fie si sa ramana liber; dupa europarlamentare, decidem cum procedam

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, sambata, ca dupa alegerile europarlamentare se va stabili in coalitie modul in care se va merge la prezidentiale, el afirmand ca isi doreste ca liderul PSD Liviu Dragnea 039;039;sa fie si sa ramana liber039;039;.

Liviu Dragnea: Cheltuielile pentru recreere si cultura, aproape s-au triplat. Oamenii nu mai au grija zilei de maine si isi permit sa mearga in concedii

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca veniturile romanilor au crescut, iar cheltuielile pe care le fac pentru actiuni de cultura si recreere in ultimii doi ani aproape s-au triplat. Oamenii nu mai au grija zilei de maine, a spus liderul PSD.

Liviu Dragnea: Cheltuielile pentru recreere si cultura aproape s-au triplat. Oamenii nu mai au grija zilei de maine si isi permit sa mearga in concedii

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca veniturile romanilor au crescut, iar cheltuielile pe care le fac pentru actiuni de cultura si recreere in ultimii doi ani aproape s-au triplat. Oamenii nu mai au grija zilei de maine, a spus liderul PSD.

Liviu Dragnea se insoara si ii pune nasi pe Olguta Vasilescu si Claudiu Manda. Grabiti-va!

Mitingul PSD de la Craiova a fost folosit de liderul partidului, Liviu Dragnea, pentru a anunta ca intentioneaza sa se casatoreasca. A facut declaratia pe scena, in timpul discursului sustinut in fata spectatorilor si a iubitei sale, Irina. A precizat ca, daca o sa fie ce o sa fie, ii roaga pe Claudiu Manda si [] .

Liviu Dragnea, mesaj dupa mitingul de la Craiova: Legatura dintre PSD si cetatenii romani nu poate fi taiata

Liderul PSD, Liviu Dragnea, le-a multumit celor care au fost prezenti la mitingul de la Craiova pentru a-i sustine pe candidatii PSD la alegerile europarlamentare. Le multumesc din suflet celor peste 45.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )