Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de nchisoare cu executare n dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Decizia nu e definitiva

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de nchisoare cu executare n dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Decizia nu e definitiva

Liviu Dragnea a fost condamnat, joi, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman. Decizia nu e definitiva. Fosta sotie a sefului PSD, Bombonica Prodana, a primit doar o amenda aministrativa de 1. 000 de lei. Dragnea a fost judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, privind angajarea fictiva a doua secretare din PSD la DGASPC Teleorman. La ultimul termen, procurorii DNA cerusera condamnarea pana la 7 ani si 6 luni cu executare. Lista completa a sentintelor din dosarul DGASPC Teleorman. continuă pe Hotnews

BREAKING NEWSLiviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de nchisoare cu executare n dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Decizia nu e definitiva

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, pentru instigare la abuz in serviciu, in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman. Fosta sotie a sefului PSD, Bombonica Prodanca a primit doar o amenda aministrativa de 1. 000 de lei. Decizia nu e definitiva. Liviu Dragnea a fost judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, privind angajarea fictiva a doua secretare din PSD la DGASPC Teleorman. La ultimul termen, procurorii DNA cerusera condamnarea pana la 7 ani si 6 luni cu executare. Lista completa a sentintelor din dosarul DGASPC Teleorman.

LIVIU DRAGNEA A FOST CONDAMNAT LA 3 ANI SI 6 LUNI DE iNCHISOARE iN DOSARUL ANGAJARILOR FICTIVE. A FOST ANULATA SI SUSPENDAREA DIN DOSARUL REFERENDUMULUI

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis sa il condamne pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 lunide inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Sentinta nu este definitiva si.

Cine sunt cei trei judecatori care l-au condamnat pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare

Completul de trei judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie care l-a condamnat pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman a fo.

Ce se va ntmpla dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Este o zi dificila pentru presedintele PSD, Liviu Dragnea. Acesta a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare.

Urmari spectaculoase dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Joi, un complet de la inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Decizia nu este.

Cum arata verdictul de condamnare a lui Liviu Dragnea la inchisoare

Joi, Instanta suprema l-a condamnat pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare in dosarul DGASPC Teleorman in legatura cu angajarea in aceasta institutie a doua persoane care de fapt lu.

PSD a convocat Comitetul Executiv de urgenta. Ce se va intampla cu Liviu Dragnea

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat, joi, pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare in dosarul DGASPC Teleorman in legatura cu angajarea in aceasta institutie a doua.

Ce s-a intamplat in Piata Victoriei, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat, joi, pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare in dosarul DGASPC Teleorman in legatura cu angajarea in aceasta institutie a doua.

Catalin Radulescu, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: M-a surprins. Eu am pariat ca va fi achitat

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat ca a fost luat prin surprindere de decizia instantei supreme de a-l condamna pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, deoarece acesta pariase cu to.

Mai multe filiale PSD si ministere din guvernul Dancila au transmis mesaje de sustinere pentru Liviu Dragnea

Ministerele din guvernul Dancila si mai multe filiale PSD din tara au reactionat dupaceLiviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executarein dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, transmitand mesaje de sustinere pentru liderul PSD.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )