Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cum arata verdictul de condamnare a lui Liviu Dragnea la inchisoare

Antena3 Antena3,
Cum arata verdictul de condamnare a lui Liviu Dragnea la inchisoare

Joi, Instanta suprema l-a condamnat pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare in dosarul DGASPC Teleorman in legatura cu angajarea in aceasta institutie a doua persoane care de fapt lu. continuă pe Antena3

Comitetul Executiv al PSD se reuneste vineri, dupa sentinta de condamnare a lui Liviu Dragnea

Comitetul Executiv National al PSD se va reuni, vineri dupa-amiaza, in urma sentintei de condamnare a liderului partidului, Liviu Dragnea, in dosarul privind angajarile fictive de la Protectia Copilului Teleorman.

Radu Banciu, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Justitia a demonstrat astazi ca inca nu a ajuns 100% la cheremul clanului Dragnea (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Mie.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de nchisoare cu executare n dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Decizia nu e definitiva

Liviu Dragnea a fost condamnat, joi, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman. Decizia nu e definitiva. Fosta sotie a sefului PSD, Bombonica Prodana, a primit doar o amenda aministrativa de 1. 000 de lei. Dragnea a fost judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, privind angajarea fictiva a doua secretare din PSD la DGASPC Teleorman. La ultimul termen, procurorii DNA cerusera condamnarea pana la 7 ani si 6 luni cu executare. Lista completa a sentintelor din dosarul DGASPC Teleorman.

Sedinta de urgenta a Comitetului Executiv al PSD. Cine i vrea capul lui Liviu Dragnea si cine l apara dupa condamnare, cu punctajul de la partid

PSD a convocat pentru vineri, la ora 16. 00, o sedinta a Comitetului Executiv al partidului, pentru a discuta situatia dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, in dosarul DGASPC Teleorman. intre timp taberele din partid se organizeaza. Contestatarii lui Dragnea s-au intalnit joi seara pentru a face planul de actiune. De cealalta parte, apropiatii liderului PSD promoveaza punctajul de la partid Liviu Dragnea este aratat ca o victima politica, iar cei care ii cer demisia incalca grav Constitutia.

Ponta: Dupa a doua condamnare Liviu Dragnea trebuie sa se retraga daca l intereseaza soarta PSD

Fostul premier Victor Ponta considera ca Liviu Dragnea trebuie sa se retraga, dupa condamnare, din functiile pe care le detine daca vrea sa salveze PSD. intr-o postare pe Facebook, Ponta aminteste de ziua de 21 iunie acum un an cand, spune el, pesedistii au fost traumatizati si umiliti de seful lor de partid care le-a cerut sa voteze motiunea de cenzura impotriva lui Sorin Grindeanu.

Condamnare cu executare - Urarea protestatarilor PSD pentru Liviu Dragnea, care isi afla joi sentinta in dosarul Bombonica (VIDEO)

Protestatarii stransi, miercuri seara, in piata centrala din Oradea i-au facut transmis lui Liviu Dragnea o urare pentru procesul de joi Condamnare cu executare au scandat.

Condamnare cu executare - Urarea protestatarilor REZIST pentru Liviu Dragnea, care isi afla joi sentinta in dosarul Bombonica (VIDEO)

Protestatarii stransi, miercuri seara, in piata centrala din Oradea i-au facut transmis lui Liviu Dragnea o urare pentru procesul de joi. Condamnare cu executare au scandat.

Saptamana neagra pentru Liviu Dragnea. O condamnare ar fi bomboana pe coliva carierei sale politice

Urmeaza o saptamana de foc pentru Liviu Dragnea. S-au tot adunat decizii manageriale eronate, care acum stau sa-i plezneasca in fata. Cine se crede deasupra tuturor si vrea in jurul sau doar slugi, asa sfarseste. Si nu e singurul conducator de partid care iese din scena asa. Pentru ca nu stiu adevarul elementar: cea mai buna dovada de prostie este sa-i crezi prosti pe ceilalti.

Filialele PSD il sustin pe Liviu Dragnea

Mai multe organizatii judetene ale PSD, intre care cele din Vrancea, Alba, Brasov, Constanta, Arad, au remis, in aceasta seara, comunicate de presa in care afirma ca PSD il sustine in continuare pe Liviu Dragnea la conducerea partidului si a Camerei Deputatilor, aceasta fiind singura atitudine corecta pentru respectarea prezumtiei de nevinovatie, informeaza News. ro. Filialele partidului mai sustin ca decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea nu este dreapta si nici nu va putea ramane dupa judecarea apelului.

LIVIU DRAGNEA A FOST CONDAMNAT LA 3 ANI SI 6 LUNI DE iNCHISOARE iN DOSARUL ANGAJARILOR FICTIVE. A FOST ANULATA SI SUSPENDAREA DIN DOSARUL REFERENDUMULUI

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis sa il condamne pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 lunide inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Sentinta nu este definitiva si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )