Libnet.ro
UNICEF

14:00

Liviu Dragnea fuge de Corina Cretu: Liderul PSD si-a anulat in ultima clipa participarea la un eveniment unde era invitat si comisarul european

B1 B1,
Liviu Dragnea fuge de Corina Cretu: Liderul PSD si-a anulat in ultima clipa participarea la un eveniment unde era invitat si comisarul european

Liviu Dragnea continua sa se ascunda de comisarul european pentru Dezvoltare Regionala, Corina Cretu. Dupa ce, in vara, a fost acuzat de catre criticii din PSD ca a refuzat sa ii raspunda la telefon, acum. continuă pe B1

Corina Cretu, mesaj pentru PSD: Romania nu-si poate permite luxul nici macar de a se gandi la ideea de a iesi din UE

Comisarul european Corina Cretu, a declarat, in cadrul conferintei EuroImpact, faptul ca Romania nu-si poate permite luxul nici macar de a se gandi la ideea de a iesi din Uniunea Europeana.

Corina Cretu, exasperata de ritmul de melc in care Romania atrage fondurile UE: S-au pierdut 1,8 - 2 miliarde de euro intr-un domeniu sensibil (VIDEO)

Comisarul european pentru politica regionala,Corina Cretu,ataca din nou Guvernul PSD, dupa ce tara noastra a pierdut circa 2 miliarde de lei in domaneiul infrastructurii de.

Liviu Dragnea isi sarbatoreste ziua de nastere departe de ochii presei: Unde petrece liderul PSD (VIDEO)

Seful PSD, Liviu Dragnea, isi petrece ziua de nastere la mosia din Alexandria. Dragnea implineste 56 de ani si sarbatoreste departe de ochii presei, informeaza B1 TV. Presedintele social-democratilor a.

Avalansa de mesaje acide, pe Facebook, de ziua lui Liviu Dragnea: Ce `urari` a primit liderul PSD

Liviu Dragnea implineste duminica, 28 octombrie, 56 de ani. De ziua lui, liderul PSD a primit pe pagina sa de Facebook nenumarate mesaje de la contestatarii sai, care s-au intrecut in mesaje cat mai acide pentru.

PSD trebuie sa cantareasca intre pozitiile lui Tariceanu si Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ieri ca PSD este intr-o dilema legat de mandatul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, si trebuie sa cantareasca foarte bine, avand in vedere ca liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, spune ca Toader trebuie sa ramana, iar presedintele Klaus Iohannis ca trebuie sa plece.

Tariceanu: Nu am avut de gand, nu am de gand si nu voi avea de gand sa rup coalitia si acelasi lucru cred ca il impartaseste si colegul meu, Liviu Dragnea

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, afirma ca nu are de gand sa rupa coalitia, adaugand ca el crede ca si presedintele PSD, Liviu Dragnea, este de aceeasi parere.

Ludovic Orban: Remanierea nu este decat un mod prin care Liviu Dragnea da spaga catre baronii care i-au salvat scaunul de presedinte

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca remanierea guvernamentala este modul prin care liderul PSD, Liviu Dragnea, da spaga celor care i-au salvat scaunul de presedinte al partidului, numindu-i in functie la ministere si ca primul remaniat ar trebui sa fie premierul, Viorica Dancila.

Cum poate scapa Liviu Dragnea de inchisoare? Explicatiile unui fost judecator al Curtii Constitutionale

Modificarea Codului Penal prin eliminarea abuzului in serviciu l-ar putea scapa pe liderul PSD, Liviu Dragnea, de condamnarea din dosarul DGASPC Teleorman. Daca legea nu mai prevede fapta pentru care se.

Corina Cretu face, luni si marti, o vizita la Bucuresti

Comisarul Corina Cretu face, luni si marti, o vizita la Bucuresti, in cursul careia va avea convorbiri cu premierul Viorica Dancila si va discuta viitorul politicii europene de coeziune in cadrul a doua conferinte de anvergura. Corina Cretu va sustine si doua conferinte de presa.

Liviu Dragnea implineste astazi 56 de ani. Cum a evoluat de la carciumar la prefect

Nascut in comuna teleormaneana Gratia, la 28 octombrie 1962, liderul PSD, Liviu Dragnea, a avut o viata tumultoasa, schimband profesiile si partidele in functie de avantajele pe care le-ar fi obtinut din noua pozitie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2995 seconds )