Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea isi sarbatoreste ziua de nastere departe de ochii presei: Unde petrece liderul PSD (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea isi sarbatoreste ziua de nastere departe de ochii presei: Unde petrece liderul PSD (VIDEO)

Seful PSD, Liviu Dragnea, isi petrece ziua de nastere la mosia din Alexandria. Dragnea implineste 56 de ani si sarbatoreste departe de ochii presei, informeaza B1 TV. Presedintele social-democratilor a. continuă pe B1

Politic show: CTP: Singura sansa a lui Augustin Lazar sa scape de revocare era sa fie mort!; Liviu Dragnea: Sustinem lupta mpotriva adevaratei coruptii; Augustin Lazar, cu ochii n lacrimi: Ma simt ntr-un moment special nu numai al carierei mele, ci ntr-u

Dancila a confirmat ca vor avea loc decapitari in cabinet. Vicepresedintele PSD Marian Oprisan a declarat, miercuri, la Parlament, ca ministrii. Tariceanu ia distanta de Dragnea. Pas cu pas. inca parteneri de guvernare, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea au avut mesaje.

Mesajul La multi ani cu executare!, proiectat pe o cladire din Piata Victoriei, de ziua lui Liviu Dragnea

Mesajul La multi ani cu executare! a fost proiectat, duminica seara, pe o cladire din Piata Victoriei din Capitala, de ziua de nastere a liderului PSD, Liviu Dragnea.

Avalansa de mesaje acide, pe Facebook, de ziua lui Liviu Dragnea: Ce `urari` a primit liderul PSD

Liviu Dragnea implineste duminica, 28 octombrie, 56 de ani. De ziua lui, liderul PSD a primit pe pagina sa de Facebook nenumarate mesaje de la contestatarii sai, care s-au intrecut in mesaje cat mai acide pentru.

Ce mesaje i-au transmis PSD-istii lui Liviu Dragnea de ziua lui / Bacalbasa: Nu l-am sunat, eu sunt eficace, sunt mereu cu gndul bun

Mai multi lideri judeteni ai PSD au tinut sa-i transmita mesaje cu urari lui Liviu Dragnea, care duminica implineste 56 de ani, mesaje similare fiind postate si pe paginile unor organizatii judetene. Cu toate acestea, sunt si social-democrati care nu i-au transmis nimic, cel putin nu in mod direct, cum e cazul deputatului Nicolae Bacalbasa care a spus ca l-a sunat pe Dragnea si nu i-a pregatit un cadou, dar ca el este mereu cu gandul bun.

Liviu Dragnea, despre legile Justitiei: Nu am facut presiuni asupra lui Tudorel Toader. Vom face ce spune CCR in motivare

Liviu Dragnea a vorbit, joi, despre motivarea Curtii Constitutionale cu privire la modificarile aduse Legilor Justitiei. intrebat daca a facut presiuni asupra luiTudorel Toder, Liviu Dragnea a spus.

Liviu Dragnea implineste astazi 56 de ani

Nascut in comuna Gratia, la 28 octombrie 1962, liderul PSD, Liviu Dragnea, a avut o viata tumultoasa, schimband profesiile si partidele in functie de avantajele pe care le-ar fi obtinut din noua pozitie.

Liviu Dragnea implineste astazi 56 de ani. Cum a evoluat de la carciumar la prefect

Nascut in comuna teleormaneana Gratia, la 28 octombrie 1962, liderul PSD, Liviu Dragnea, a avut o viata tumultoasa, schimband profesiile si partidele in functie de avantajele pe care le-ar fi obtinut din noua pozitie.

Florin Calinescu, despre Liviu Dragnea: Pentru ca vrea sa scape de puscarie si sa-si pastreze averile, a mai aburit niste confrati

Actorul Florin Calinescu il critica din nou pe Liviu Dragnea, precizand ca tot ceea ce se intampla rau in Romania in ultimii ani este din cauza liderului PSD. A fost o poveste intreaga cu Refere.

Liviu Dragnea, atac fara precedent: USR este un partid de extrema dreapta. S-o gasi vreun procuror care sa lamureasca si aceste ilegalitati

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca USR este un partid de extrema dreapta, care vrea sa conduca dictatorial Romania.

Liviu Dragnea, declaratie despre Toader: Trebuie sa va marturisesc ca nici nu l-am ascultat, nici nu am citit

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca PSD este intr-o dilema legat de mandatul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, si trebuie sa cantareasca foarte bine, avand in vedere ca liderul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )