Libnet.ro
UNICEF

11:30

Liviu Dragnea: Geoana nu va fi dat afara din PSD, daca nu vor fi probe suficiente

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Geoana nu va fi dat afara din PSD, daca nu vor fi probe suficiente

Procedura adoptata de presedintele Traian Basescu, de a chema partidele la consultari simultane pentru desemnarea premierului, este una corecta, a comentat secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, in editia de. continuă pe Antena3

Senatorul Ilie Sarbu: Mircea Geoana este tradatorul din PSD care a negociat cu Traian Basescu

Senatorul PSD Ilie Sarbu a facut publica, joi, identitatea tradatorului din PSD despre care vorbea premierul Victor Ponta, spunand ca Mircea Geoana este cel care a negociat functia de prim-ministru cu.

Geoana, despre tradarea din PSD: Cine poate crede ca eu as repeta isprava UNPR? Voi incerca sa vorbesc cu Ponta

Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, miercuri seara, ca va avea o discutie cu presedintele partidului, Victor Ponta, vis-a-vis de tradarea din randul social democratilor, afirmand totodata ca nimeni n-ar.

Liviu Dragnea, despre impartirea fotoliilor din palate, azi, la Vorbe Grele

Prin votul de la alegerile legislative, romanii au recreditat Uniunea Social Liberala. Generos si fara garantii. Dar cu termen de scadenta. Ce ragaz mai e dispus poporul sa acorde alesilor? Cum si cui se vor .

Liviu Dragnea: Nu pariati ca Mircea Geoana va fi desemnat premier, sigur veti pierde

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a dat asigurari marti, ca viitorul premier pe care il va desemna presedintele Traian Basescu este Victor Ponta si nu Mircea Geoana, dupa cum s-a vehiculat de unii.

Liviu Dragnea: Sunt sigur ca Basescu il va desemna pe Victor Ponta prim-ministru.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, si-a exprimat, luni, convingerea ca presedintele Traian Basescu il va numi pe Victor Ponta in functia de viitor premier. Intrebat daca exista posbilitatea ca Mircea Geoana sa preia conducerea executivului, Liviu Dragnea a infirmat acest zvon. Nu pariati la bursa asta, ca o sa pierdeti. Sunt sigur ca Traian Basescu il va desemna pe Victor Ponta prim-ministru . ) Am din ce in ce mai mult convingerea ca, cel mai tarziu saptamana viitoare, se poate .

Liviu Dragnea: Sunt sigur ca Traian Basescu il va desemna pe Victor Ponta premier

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, este convins ca presedintele Traian Basescu il va desemna premier pe Victor Ponta si nu crede ca seful statului va amana numirea acestuia: Sunt sigur ca domnul Traian Basescu il va desemna pe Victor Ponta prim-ministru. Am din ce in ce convingerea ca cel tarziu saptamana viitoare se poate face desemnarea, bineinteles dupa consultari, a declarat Dragnea marti, inaintea sedintei Biroului Permanent National al PSD.

Dragnea: Basescu a negociat cu mai multi oameni din PSD.

Liviu Dragnea, secretarul general PSD, a sustinut, in cadrul emisiunii Realitatea la raport, ca presedintele Traian Basescu a negociat cu mai multe persoane din PSD pentru functia de premier, scrie realitatea. net. Liviu Dragnea a negat ca ar fi vorba despre un fost pedelist: Este un om care nu a fost in PD. Nu o sa aflati de la mine lucrurul asta. Vom discuta in partid. Nu e numai unul. Repet, eu nu spun ca am vorbit cu Traian Basescu, a spus Dragnea. Sunt unul dintre cei patru care au .

Liviu Dragnea: Continuam discutiile despre UDMR in cadrul sedintei BPN, apoi vom lua o decizie

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti dimineata ca USLva continua discutiile cu UDMRreferitoare la formarea unei coalitii de guvernamant. Liderul USLa precizat ca este.

Liviu Dragnea, Gabriel Oprea, Mona Pivniceru sunt cateva dintre numele vehiculate in componenta noului Guvern

Noul Cabinet ar putea avea in componenta sa multi dintre actualii ministri ai Guvernului Ponta, dar si alte nume noi. Liviu Dragnea, Titus Corlatean sau Mona Pivniceru. Sunt cateva dintre numele care sunt.

Antonescu: Basescu a contactat pe cineva din PSD pentru a-l propune premier

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, ca are informatii potrivit carora seful statului ar fi contactat o persoana din PSD pentru a-i propune functia de premier, insa acest lucru nu s-ar fi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )