Libnet.ro
UNICEF

07:30

Liviu Dragnea: Gheorghe Stan este calificat pentru postul de judecator la CCR. Eu l-am votat (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea: Gheorghe Stan este calificat pentru postul de judecator la CCR. Eu l-am votat (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, marti, despre propunerile inaintate de social-democrati pentru locurile de judecatori de la Curtea Constitutionala. Legat de candidatura fostului vicepresedinte al. continuă pe B1

Dragnea, intrebat daca seful Sectiei speciale de anchetare a magistratilor este calificat pentru postul de judecator la CCR: Da. De ce n-ar fi? Eu l-am votat

Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ca el nu a vrut sa discute cu niciunul din cei doi candidati ai PSD pentru un post de presedinte al CCR - Gheorghe Stan si Cristian Deliorga - si ca nu stie cum au ajuns sa isi depuna candidaturile. De asemenea, intrebat daca seful Sectiei speciale de anchetare a magistratilor, Gheorghe Stan, este calificat pentru postul de judecator la CCR, Dragnea a raspuns: Da. De ce n-ar fi? Eu l-am votat.

Cine este Gheorghe Stan, propunerea PSD la CCR. Nu a stiut cate articole are Constitutia

Gheorghe Stan este propunerea PSD pentru CCR din partea Camerei Deputatilor. El a dat, insa, cu stangul in dreptul in timpul audierilor din comisia de specialitate. Gheorghe Stan, propus de PSD pentru functia de judecator la CCR, a fost audiat, marti dimineata, in Comisia Juridica a Camerei Deputatilor. E o procedura prevazuta de lege, inainte [] .

VIDEO Seful Sectiei de ancheta a magistratilor, la audierile pentru postul de judecator CCR: Ce emite Comisia de la Venetia nu e obligatoriu / PSD a blocat mai multe intrebari ale opozitiei

Seful Sectiei de anchetare a magistratilor, Gheorghe Stan, a spus la audierea din Comisia juridica a Camerei Deputatilor pentru functia de judecator la CCR, ca ceeea ce transmite Comisia de la Venetia nu are caracter obligatoriu, insa in deciziile Curtii acestea sunt avute in vedere, fiind si explicate in hotarari. Presedintele Comisiei, Nicusor Halici PSD), a respins mai multe intrebari ale opozitiei pentru Gheorghe Stan, pe motiv ca sunt batjocoritoare sau prea complexe.

Cine este Gheorghe Stan, noul judecator al Curtii Constitutionale numit de PSD

Seful Sectiei speciale de investigare a magistratilor, Gheorghe Stan, a fost numit marti in functia de judecator al Curtii Constitutionale cu 174 de voturi pentru, conform G4Media.

Gheorghe Stan si Cristian Deliorga, votati de plenul Camerei Deputatilor si Senatului pentru posturile de judecatori la Curtea Constitutionala

Gheorghe Stan a fost votat, marti, de plenul Camerei Deputatilor pentru un mandat de noua ani ca judecator la Curtea Constitutionala. Propus de PSD, Stan, care este seful Sectiei speciale de investigare.

Liviu Dragnea, mesaj dur pentru presedinte: Sa nu creada Iohannis si slugile lui ca doar ei au dreptul sa urle

Liviu Dragnea a facut o serie de declaratii referitoare la candidaturile pentru postul de judecator de la CCR, dar si despre schimbarile din Guvern. Am primit mai multe mesaje de la oameni respectabili.

CAMERA DEPUTATILOR: Gheorghe Stan - validat pentru functia de judecator la CCR

Gheorghe Stan a fost validat, astazi, de Camera Deputatilor pentru functia de judecator la CCR, el fiind propus de PSD.

Gheorghe Stan, validat in functia de judecator al CCR de Camera Deputatilor

Gheorghe Stan a fost validat marti de Camera Deputatilor pentru functia de judecator la CCR, el fiind propus de PSD. S-au inregistrat 174 de voturi pentru si 94 impotriva. Candidatii propusi din.

Surse: Gheorghe Stan, seful Sectiei speciale pentru investigarea magistratilor, propus de PSD pentru CCR

PSD il propune pe Gheorghe Stan, seful Sectiei speciale pentru investigarea magistratilor, in functia de judecator la Curtea Constitutionala, din partea Camerei Deputatilor, potrivit unor surse politice.

PSD il propune judecator la Curtea Constitutionala pe Gheorghe Stan, seful Sectiei de investigare a magistratilor

PSD il propune pe Gheorghe Stan, seful Sectiei speciale pentru investigarea magistratilor, in functia de judecator la Curtea Constitutionala, din partea Camerei Deputatilor.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )