Libnet.ro
UNICEF

14:45

PSD il propune judecator la Curtea Constitutionala pe Gheorghe Stan, seful Sectiei de investigare a magistratilor

Hotnews Hotnews,
 PSD il propune judecator la Curtea Constitutionala pe Gheorghe Stan, seful Sectiei de investigare a magistratilor

PSD il propune pe Gheorghe Stan, seful Sectiei speciale pentru investigarea magistratilor, in functia de judecator la Curtea Constitutionala, din partea Camerei Deputatilor. continuă pe Hotnews

ULTIMA ORA PSD il propune judecator la Curtea Constitutionala pe Gheorghe Stan, seful Sectiei de investigare a magistratilor

PSD il propune pe Gheorghe Stan, seful Sectiei speciale pentru investigarea magistratilor, in functia de judecator la Curtea Constitutionala, din partea Camerei Deputatilor.

Surse: Gheorghe Stan, seful Sectiei speciale pentru investigarea magistratilor, propus de PSD pentru CCR

PSD il propune pe Gheorghe Stan, seful Sectiei speciale pentru investigarea magistratilor, in functia de judecator la Curtea Constitutionala, din partea Camerei Deputatilor, potrivit unor surse politice.

Klaus Iohannis a semnat decretul: Simina Tanasescu, numita in functia de judecator la Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul prin care Elena-Simina Tanasescu este numita in functia de judecator la Curtea Constitutionala, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei.

Simina Tanasescu a fost numita de presedintele Iohannis judecator la Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul privind numirea in functia de judecator la Curtea Constitutionala a Siminei Tanasescu pentru un mandat de 9 ani, incepand cu data de 9 iunie 2019.

Un apropiat al Adinei Florea, propunerea PSD-ALDE pentru functia de judecator la CCR

PSD si ALDE au decis sa il sustina pentru functia de judecator la Curtea Constitutionala CCR), din partea Senatului, pe judecatorul Cristian Deliorga, relateaza stiripesurse. ro, care citeaza.

Negocieri intense intre PSD si ALDE pe tema numirilor la Curtea Constitutionala. ALDE nu doreste sa-si asume propunerea PSD la Camera Deputatilor (surse)

Depunerea candidaturilor in Parlament pentru cele doua posturi de judecator la Curtea Constitutionala s-a amanat pana la ora 22. 00, au declarat surse parlamentare pentru HotNews. ro. Motivul este negocierea care se desfasoara la aceasta ora intre PSD si ALDE pentru sustinerea candidatului PSD din partea Camerei Deputatilor. Potrivit surselor citate, persoana propusa de PSD ar fi una controversata iar partenerii de Coalitie nu doresc sa si-o asume.

Curtea Constitutionala a Cehiei i-a dat dreptate proprietarului unui hotel care a refuzat sa cazeze turisti rusi daca nu condamna in scris anexarea Crimeei

Curtea Constitutionala a Cehiei a dat castig de cauza proprietarului unui hotel care a refuzat cazarea turistilor rusi ce sprijina anexarea Crimeei.

Ludovic Orban: Am luat decizia sa ii propunem pe Ioan Cupsa si Daniel Fenechiu pentru Curtea Constitutionala(VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca liberalii au decis, luni, in sedinta Biroului Executiv, sa propuna doi candidati pentru functia de judecatori la Curtea Constitutionala. Am luat decizia.

Turcia: Curtea Constitutionala da o decizie impotriva lui Erdogan

Curtea Constitutionala a Turciei a decis joi ca autoritatile au incalcat drepturile a doi jurnalisti care l-au criticat pe presedintele Recep Tayyip Erdogan si au fost trimisi la inchisoare dupa presupusul puci din vara lui 2016.

Presedintele Iohannis o numeste pe Elena Tanasescu, fosta sa consiliera, judecator la Curtea Constitutionala. Acum un an, Tanasescu era implicata intr-un scandal

Klaus Iohannis a numit-o luni peElena-Simina Tanasescu judecator la Curtea Constitutionala pentru un mandat de noua ani, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )