Libnet.ro
UNICEF

18:15

Liviu Dragnea va fi incarcerat in scurt timp. Ce urmeaza

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea va fi incarcerat in scurt timp. Ce urmeaza

Instanta urmeaza sa scrie, in urmatoarele minute, mandatele de executare a pedepsei de 3 ani si jumatate de inchisoare pentru liderul PSD Liviu Dragnea. Acestea vor fi transmise catre Tribunalul Bucuresti care, la randul sau, fiind instanta de executare, va face oficiile catre politie. Ofiterii de politie trebuie sa puna in aplicare mandatul. Asta dupa ce Dragnea a fost gasit vinovat de instigare la abuz in serviciu. continuă pe Adevărul

Anuntul facut de Liviu Dragnea cu putin timp inainte de condamnarea la inchisoare cu executare

Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani cu inchisoare in dosarul angajarilor fictive din Teleorman. intrebat duminica seara, la sediul central al PSD, de ce nu candideaza el la alegerile prezidentiale.

Romanii sarbatoresc in strada condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare

Sute de romani sarbatoresc in strada condamnarea definitiva a lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in Dosarul DGASPC Teleorman. Oamenii ciocnesc pahare cu sampanie, mananca tort si canta La multi ani! Sute de romani, in Piata Victoriei dupa condamnarea lui Liviu Dragnea La scurt timp dupa ce [] .

UPDATE Dragnea primeste astazi sentinta definitiva in dosarul angajarilor fictive / Va fi achitat sau isi face bagajele? / Judecatorii anunta decizia in scurt timp

Sentinta definitiva in dosarul angajarilor fictive in care Liviu Dragnea a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare urmeaza sa fie data luni, asa cum au anuntat judecatorii in urma cu o saptamana, dupa audieri care au durat sase ore. 13:33 Sentinta va fi anuntata in scurt timp11. 48 Judecatorii instantei supreme au inceput deliberarileAvocat in procesul lui Liviu Dragnea: Exista posibilitatea de amanare a sentintei, dar cel mai probabil decizia definitiva va fi data astazi.

VIDEO UPDATE Liviu Dragnea s-a predat la penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea s-a predat luni, in jurul orei 17:20, la Penitenciarul Rahova, dupa ce a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Din garajul subteran al blocului unde locuieste seful PSD au iesit doua masini cu geamuri fumurii, o Skoda si un Duster de culoare inchisa, la interval de circa zece minute. in prima instanta, televiziunile de stiri au plecat in urmarirea primei masini, Skoda, dar seful PSD se afla in Duster. -------------------------UPDATE 17:20 Masina a ajuns la penitenciarul din Rahova si a intrat pe poarta puscariei / Aici era asteptat de ziaristi dar si de cateva zeci de curiosi, dintre care unii au huiduitAvocat: Din acest moment, Liviu Dragnea poate fi incarcerat oricandInstanta a trimis la Politie mandatul de executare a pedepsei.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni cu executare. Liderul PSD a ajuns la penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova, unde va fi incarcerat dupa ce a fost condamnat luni de Instanta suprema la 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu in dosarul.

[FOTO] Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova, unde va fi incarcerat dupa ce a fost condamnat luni de Instanta suprema la 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova. Anuntul facut de Politie

Liviu Dragnea a ajuns, luni, la Penitenciarul Rahova. El a fost dus la inchisoare de un echipaj de Politie, dupa ce a fost luat de la domiciliul sau din Capitala. Fostul lider al PSD a fost huiduit de oamenii de pe strada in drumul spre penitenciar. Liviu Dragnea este incarcerat la Penitenciarul Rahova Liviu Dragnea [] .

LIVEVIDEO Liviu Dragnea a plecat sa se predea / Imagini in direct din trafic si cu momentul cand liderul PSD paraseste locuinta

Liviu Dragnea este asteptat sa se predea, dupa ce a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Din garajul subteran al blocului unde locuieste seful PSD, a iesit o masina cu geamuri fumurii in care se afla, potrivit televiziunilor de stiri, Dragnea. Avocat: Din acest moment, Liviu Dragnea poate fi incarcerat oricandInstanta a trimis la Politie mandatul de executare a pedepsei.

Liviu Dragnea, condamnat. Ce urmeaza in orele urmatoare

Liderul PSD Liviu Dragnea se poate prezenta la orice sectie de politie pentru a fi transportat in arest ori poate fi ridicat de politisti de la domiciliul sau din Bucuresti, potrivit.

Decizie definitiva in cazul lui Liviu Dragnea! Judecatorii au decis. Ce urmeaza acum

Magistratii de la iCCJ au pronuntat luni, 27 mai, sentinta definitiva in dosarul in care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz in serviciu in dosarul angajarilor fictive. ACTUALIZARE: inalta Curte anunta ca va anunta decizia in jurul orei 13:30. Sentinta intarzie de cateva minute. Liderul PSD, Liviu Dragnea va afla daca va fi [] .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )