Libnet.ro
UNICEF

18:30

Decizie definitiva in cazul lui Liviu Dragnea! Judecatorii au decis. Ce urmeaza acum

Playtech Playtech,
Decizie definitiva in cazul lui Liviu Dragnea! Judecatorii au decis. Ce urmeaza acum

Magistratii de la iCCJ au pronuntat luni, 27 mai, sentinta definitiva in dosarul in care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz in serviciu in dosarul angajarilor fictive. ACTUALIZARE: inalta Curte anunta ca va anunta decizia in jurul orei 13:30. Sentinta intarzie de cateva minute. Liderul PSD, Liviu Dragnea va afla daca va fi [] . continuă pe Playtech

Sentinta in cazul lui Liviu Dragnea. Judecatorii se pronunta in aceste clipe

Update: iCCJ pronunta decizia in dosarul lui Liviu Dragnea. Sefu Olguta, achitare pentru abuz in serviciu. Valentina Marica, achitare pentru abuz in serviciu. Constantin Balaban, decontopire.

Sentinta in cazul lui Liviu Dragnea. Viitorul liderului PSD este decis astazi

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, luni, sentinta definitiva in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima.

Avocatul Lucian Bolcas, despre sentinta in cazul lui Liviu Dragnea: Asta este o problema

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, luni, sentinta definitiva in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima.

Rasturnare de situatie in cazul lui Liviu Dragnea. Documentele pentru incarcerare a liderului PSD, trimise la Teleorman

Update:Potrivit unor surse, documentele pentru incarcerare a lui Liviu Dragnea s-au primit la IPJ Teleorman. Stirea initiala:Magistratii Tribunalului Bucuresti au trimis actele catre Politia.

Romanii sarbatoresc in strada condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare

Sute de romani sarbatoresc in strada condamnarea definitiva a lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in Dosarul DGASPC Teleorman. Oamenii ciocnesc pahare cu sampanie, mananca tort si canta La multi ani! Sute de romani, in Piata Victoriei dupa condamnarea lui Liviu Dragnea La scurt timp dupa ce [] .

Zi decisiva pentru Liviu Dragnea: liderul PSD afla daca va merge la inchisoare in dosarul angajarilor fictive

Dupa esecul rasunator inregistrat la alegerile europarlamentare, liderul PSD, Liviu Dragnea, are din nou emotii. De aceasta data, e vorba de dosarul angajarilor fictive, in care magistratii iCCJ sunt asteptati sa pronunte sentinta definitiva. Liderul PSD, Liviu Dragnea, afla luni, 27 mai, daca va fi condamnat sau achitat in dosarul angajarilor fictive de la Protectia [] .

Val de glume si meme-uri pe Facebook, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Sentinta definitiva prin care Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare a declansat, luni dupa-amiaza, un val de reactii din partea criticilor sai, pe Facebook. Pe langa imagini cu sticle de bere sau sampanie desfacute pentru a sarbatori momentul, internautii s-au intrecut in meme-uri si glume pe seama condamnarii liderului PSD. HotNews. ro va prezinta o parte dintre acestea, cu observatia ca, prin continutul lor, multe nu pot fi publicate.

Augustin Zegrean, despre Liviu Dragnea: Si daca il judecau ingerii, tot in condamnau(VIDEO)

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a explicat intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca in cazul lui Liviu Dragnea instanta putea lua doar doua decizii, o ac.

ZI DECISIVA pentru Liviu Dragnea: Curtea Suprema, asteptata sa dea sentinta in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman

Zi decisiva in cazul lui Liviu Dragnea. Curtea Suprema este asteptata luni sa dea sentinta in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman. O sentinta care va fi data sub presiune, dupa.

Avocat in procesul lui Liviu Dragnea: Exista posibilitatea de amanare a sentintei, dar cel mai probabil decizia definitiva va fi data astazi

Avocatul Adrian Toni Neacsu, care il reprezinta pe unul dintre inculpatii in procesul angajarilor fictive de la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman, a declarat, luni, la instanta suprema, ca exista posibilitatea ca judecatorii sa amane pronuntarea sentintei, dar ca parerea lui este ca o decizie definitiva va fi data luni. in acest dosar, Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )