Libnet.ro
UNICEF

20:00

Liviu Dragnea incearca sa scape de inchisoare! Ce fac avocatii lui. Informatii de ultima ora

Playtech Playtech,
Liviu Dragnea incearca sa scape de inchisoare! Ce fac avocatii lui. Informatii de ultima ora

Liviu Dragnea s-a saturat de viata privata de libertate, iar avocatii lui fac tot posibilul sa-l scoata din inchisoare. Ce detalii au iesit in prim-plan despre posibila viitoare eliberare a fostului sef al PSD? Avocatii lui Dragnea fac tot posibilul sa-l scoata din inchisoare Liviu Dragnea incearca din rasputeri nu doar sa-si limiteze sederea in . continuă pe Playtech

Liviu Dragnea incearca sa iasa din inchisoare! Sunt sanse mari ca fostul lider PSD sa mearga acasa

Liviu Dragnea incearca sa iasa din nou din inchisoare. Fostul lider al social democratilor va face o noua cerere de eliberare conditionata la Curtea de Apel Bucuresti.

Ce face iubita lui Liviu Dragnea, in timp ce fostul sef PSD este la inchisoare. Momente neasteptate

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tanase, a absolvit Facultatea de Relatii Internationale din cadrul ASE. Aceasta s-a remarcat ca voluntar in organizarea Congresului PSD din anul 2013. Ce face iubita fostului sef PSD, in timp ce acesta este la inchisoare in timp ce Liviu Dragnea isi ispaseste pedeapsa in inchisoare, in urma condamnarii din dosarul .

FLORIN ROMAN, DUPA CE CIOLACU A ACUZAT PNL DE TUNURI: Serios? Adrian Nastase al cui presedinte a fost? Dar Liviu Dragnea al cui presedinte a fost?

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a reactionat dupa ce liderul PSD, Marcel Ciolacu, a acuzat Guvernul PNL de tunuri, facand referire la Adrian Nastase si Liviu Dragnea, fosti presedinti ai PSD cu probleme penale. Roman l-a sfatuit pe Ciolacu sa nu sape groapa altuia ca sa nu cada singur in ea, conform news. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )