Libnet.ro
UNICEF

16:00

LIVIU DRAGNEA, IN INSTANTA: Am fost trimis la inchisoare total nevinovat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LIVIU DRAGNEA, IN INSTANTA: Am fost trimis la inchisoare total nevinovat

Curtea de Apel Bucuresti a ramas in pronuntare astazi pe o contestatie depusa de Liviu Dragnea la executarea pedepsei la care a fost condamnat in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, fostul lider PSD solicitand sa fie eliberat din inchisoare pe motiv ca este detinut ilegal. continuă pe Ziarul Bursa

Primele declaratii ale lui Liviu Dragnea din sala de judecata. Onorata Instanta....

Liviu Dragnea a solicitat, joi, eliberarea conditionata, printr-un apel depus la Curtea de Apel Bucuresti. Fostul lider PSD a depus in data de 10 iunie un apel dupa ce contestatia sa la executarea pedepsei de 3 ani si 6 luni a fost respinsa. Antena 3 va prezinta primele declaratii ale lui Liviu Dragnea din sala de judecata .

Liviu Dragnea afla maine daca iese din penitenciar. Sunt sanse mari ca fostul lider PSD sa mearga acasa!

Liviu Dragnea, o noua incercare de a iesi din inchisoare. Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, afla joi, 20 august 2020, decizia definitiva din partea judecatorilor. Ar putea scapa din inchisoare chiar maine!.

Curtea de Apel Bucuresti judeca joi noua cerere de eliberare a lui Liviu Dragnea. Argumentele avocatilor

Curtea de Apel Bucuresti judeca cererea de eliberare depusa de Liviu Dragnea, condamnat in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Acesta din urma cere eliberarea din inchisoare pe motiv ca este detinut ilegal.

Liviu Dragnea, o noua incercare de a iesi din penitenciar

Fostul lider PSD Liviu Dragnea - condamnat definitiv in mai 2019 la 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman - face o noua incercare de a iesi din penitenciar.

Liviu Dragnea, la ultima incercare pentru eliberare conditionata: Sunt o persoana privata de libertate Curtea de Apel a ramas in pronuntare

UPDATE, 20 august, ora 14 Curtea de Apel Bucuresti a ramas in pronuntare, joi,pe contestatia depusa de Liviu Dragnea. Fostul lider al PSD afost adus de la Penitenciarul Rahova si introdus in sala d.

Mario Iorgulescu a fost trimis in judecata fara sa fi dat o declaratie in dosar. Procurorii il acuza de omor

Mario Iorgulescu a fost trimis in judecata fara sa fi dat o declaratie in dosar. Procurorii il acuza de omor si au cerut sa fie arestat preventiv.

UPDATE Dragnea, in instanta, unde cere din nou eliberarea: Daca voi fi mentinut in inchisoare prin incalcarea brutala a drepturilor omului, inseamna ca in Romania justitia nu rezista la presiuni politice

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea, care face o noua incercare de eliberare din penitenciar, le-a spus joi magistratilor Curtii de Apel Bucuresti ca, daca va fi mentinut in inchisoare, inseamna ca justitia din Romania nu rezista la presiuni politice.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )