Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea: Intarzierea platii contributiilor salariatului de catre angajator va insemna infractiune

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Liviu Dragnea: Intarzierea platii contributiilor salariatului de catre angajator va insemna infractiune

Liviu Dragnea a declarat ca intarzierea platii contributiilor salariatului de catre angajator va insemna infractiune. continuă pe Wall-Street Ro

Liviu Dragnea: Neplata contributiilor de catre angajator va fi infractiune

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca angajatorii care nu platesc contributiile angajatilor dupa intrarea in vigoare a ordonantei de urgenta privind transferul acestor contributii.

Neplata contributiilor de catre angajator va fi infractiune

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, declarat astazi , dupa declaratia de ieri a presedintelui Iohannis, care a vorbit despre bulversare fiscala si mega-topaiala fiscal-bugetara, ca angajatorii care nu platesc contributiile angajatilor dupa intrarea in vigoare a ordonantei de urgenta privind transferul acestor contributii in sarcina salariatilor se vor face vinovati de infractiune.

Dragnea anunta re-incriminarea stopajului la sursa: neplata contributiilor de catre angajator va fi infractiune

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat vineri la Parlament o modificare legislativa cu impact major: neplata de catre angajatori a contributiilor salariatilor va deveni infractiune. Dragnea a spus ca modificarea va fi facuta fie printr-o OUG, fie printr-o lege, anuntand ca exista aprobarea coalitiei de guvernare.

Rise Project: PSD a platit 100.000 de dolari pentru ca Liviu Dragnea sa se intalneasca cu Trump

Un consilier al lui Florin Iordache, fost ministru al Justitiei care a promovat infama ordonanta 13, incearca sa-i aranjeze lui Liviu Dragnea intalniri la cel mai inalt nivel in Statele Unite ale Americii. a dezvaluit Rise Project. Costul operatiunii de cosmetizare a imaginii liderului PSD: 100 de mii de dolari. Ultima plata catre firma americana de lobby politic Madison and Company LLC a fost facuta in urma cu trei saptamani. Acum zece ani, aceeasi firma a lucrat pentru premierul Adrian Nastase.

VIDEO Protest in fata sediului PSD Sibiu, unde erau asteptati Liviu Dragnea si Mihai Tudose; acestia nu si-au mai facut aparitia/ Dragnea, despre programul vizitei la Sibiu: Nu a fost planul sa mergem la sediu; noi am fost la spital

Un grup de aproximativ 20 de persoane a protestat miercuri dupa-amiaza in fata sediului PSD Sibiu, unde erau asteptati Liviu Dragnea si Mihai Tudose. Liderii locali ai PSD au asteptat in sediu, dupa care au stins luminile si au plecat, potrivit unor surse intalnirea urmand sa aiba loc la un hotel din oras. UPDATE: Liviu Dragnea a afirmat miercuri seara ca nu planificase sa ajunga la sediul PSD Sibiu si a decis, impreuna cu premierul Mihai Tudose, sa faca o vizita neanuntata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta.

Liviu Dragnea sa ajungi / imbracat in multe dungi! Daddy si-a luat portia de huiduieli si la Deva. Romanul nemultumit a fost injurat de seful PSD Hunedoara (VIDEO)

Liviu Dragnea nu mai poate iesi pe strada fara sa fie huiduit! Dragnea scriitor! Infractorule! Penalule!, i-a strigat un cetatean nemultumit liderului social-democrat, aflat in vizita la.

Controverse si promisiuni desarte. Ce sarbatoreste Liviu Dragnea pe 30 octombrie?

Criticat pentru planul de a petrece cu deputatii PSD in paralel cu comemorarea victimelor incendiului din Colectiv, liderul social democrat a incercat sa dreaga busuiocul. Dragnea isi acuza adversarii ca se folosesc de victimele incendiului din Colectiv, dar tragicul eveniment a facilitat debarcarea lui Victor Ponta din fruntea Executivului si intarirea puterii lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea despre povestea porcului: Daca este adevarata povestea cu porcul, acel porc este un nesimtit si un penal. / Intrebat daca a avut intalniri private cu Kovesi: Daca o sa fiu chemat la vreo comisie, o sa spun

Liviu Dragnea a fost intrebat marti, de jurnalisti, daca este adevarata povestea cu porcul, el raspunzand ca: Daca este adevarata povestea cu porcul, acel porc este un nesimtit si un penal. Liderul PSD a adaugat ca Niste oameni care au fost in functii sa vorbeasca despre lucruri serioase, decat sa discutam acum de povestea porcului. Intrebat si daca a avut intalniri private cu sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, Dragnea a raspuns ca Daca o sa fiu chemat la vreo comisie, o sa spun. Nu spun presei ca sa nu se piarda interesul comisiei sa ma mai invite.

Liviu Dragnea: Nu exista niciun motiv ca masurile fiscale anuntate sa nu se aplice, fac numai bine. Am vorbit cu companii mari si companii mici, nu sunt nemultumiti

Liviu Dragnea a fost intrebat, vineri dimineata, de jurnalisti, cum vede declaratia de joi a presedintelui Iohannis, care a vorbit despre bulversare fiscala si mega-topaiala fiscal-bugetara, liderul PSD afirmand ca Eu n-am vazut-o ca pe o critica, am vazut-o ca pe o incercare de a prezenta o analiza. Nu exista niciun motiv ca masurile fiscale anuntate sa nu se aplice, fac numai bine. Am vorbit cu companii mari si companii mici, nu sunt nemultumiti. Mediul de afaceri nu este bulversat.

Spalaturi politice. 100.000 $ NU sunt de ajuns pentru ALBIREA imaginii lui Liviu Dragnea. Cine da mai mult si de unde? / Reactia sefului PSD

UPDATE: Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat categoric informatiile prezentate de RISE Project. PSD nu are niciun contract cu nicio firma de genul asta si nu a platit niciun leu niciunei firme,.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )