Libnet.ro
UNICEF

23:15

Liviu Dragnea: Neplata contributiilor de catre angajator va fi infractiune

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Neplata contributiilor de catre angajator va fi infractiune

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca angajatorii care nu platesc contributiile angajatilor dupa intrarea in vigoare a ordonantei de urgenta privind transferul acestor contributii. continuă pe Antena3

Dragnea anunta re-incriminarea stopajului la sursa: neplata contributiilor de catre angajator va fi infractiune

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat vineri la Parlament o modificare legislativa cu impact major: neplata de catre angajatori a contributiilor salariatilor va deveni infractiune. Dragnea a spus ca modificarea va fi facuta fie printr-o OUG, fie printr-o lege, anuntand ca exista aprobarea coalitiei de guvernare.

Neplata contributiilor de catre angajator va fi infractiune

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, declarat astazi , dupa declaratia de ieri a presedintelui Iohannis, care a vorbit despre bulversare fiscala si mega-topaiala fiscal-bugetara, ca angajatorii care nu platesc contributiile angajatilor dupa intrarea in vigoare a ordonantei de urgenta privind transferul acestor contributii in sarcina salariatilor se vor face vinovati de infractiune.

Dragnea: Neplata contributiilor sociale de catre angajator redevine infractiune

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri ca neplata contributiilor sociale ale angajatilor de catre angajatori va fi clasificata din nou despre infractiune. El a precizat ca acest lucru va fi prevazut in ordonanta care urmeaza sa fie adoptata vineri de Guvern sau daca nu, intr-o lege ulterioara.

Dragnea: NEPLATA contributiilor de catre angajatori va fi INFRACTIUNE (VIDEO)

Angajatorii care nu platesc contributiile in numele angajatilor se vor face vinovati de infractiune, a anuntat presedintele PSD, Liviu Dragnea. Una dintre masurile fiscale anuntate de Guvernul Tudose es.

Liviu Dragnea: Inspectia Judiciara trebuie sa fie autonoma

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca Inspectia Judiciara trebuie sa fie autonoma, adaugand ca trebuie sa vedem ce ne spune comisia speciala din Parlament - n. red.

Liviu Dragnea: Intarzierea platii contributiilor salariatului de catre angajator va insemna infractiune

Liviu Dragnea a declarat ca intarzierea platii contributiilor salariatului de catre angajator va insemna infractiune.

Rise Project: PSD a platit 100.000 de dolari pentru ca Liviu Dragnea sa se intalneasca cu Trump

Un consilier al lui Florin Iordache, fost ministru al Justitiei care a promovat infama ordonanta 13, incearca sa-i aranjeze lui Liviu Dragnea intalniri la cel mai inalt nivel in Statele Unite ale Americii. a dezvaluit Rise Project. Costul operatiunii de cosmetizare a imaginii liderului PSD: 100 de mii de dolari. Ultima plata catre firma americana de lobby politic Madison and Company LLC a fost facuta in urma cu trei saptamani. Acum zece ani, aceeasi firma a lucrat pentru premierul Adrian Nastase.

Liviu Dragnea vrea intalniri cu Donald Trump. Cat plateste PSD pentru lobby

Liviu Dragnea incearca sa-si aranjeze intalniri cu vice-presedintele SUA, Mike Pence, si cu presedintele Camerei Reprezentanilor, Paul Ryan, potrivit unor documente care apartin Departamenului de Justitie, informeaza site-ul legistorm. com, site.

Documente oficiale: PSD plateste 100.000 de dolari unei firme de lobby pentru a-i aranja lui Liviu Dragnea cat mai curand posibil intalniri la varful administratiei americane. Vezi cine este persoana de legatura intre PSD si lobbyisti americani

Un politician roman condamnat la inchisoare pentru fraudarea alegerilor incearca sa-si aranjeze intalniri cu vice-presedintele Statelor Unite, Mike Pence, si cu presedintele Camerei Reprezentanilor, Paul Ryan, potrivit unor documente recente ale Departamenului de Justitie, informeaza site-ul legistorm. com site specializat in monitorizarea activitatii Congresului si a activitatilor de lobby. In articolul publicat pe 2 noiembrie intitualat Un lider roman vrea mai multe intalniri cu Trump se arata ca Liviu Dragnea, care este presedintele Camerei Deputatilor din Parlamentul Romaniei si presedinte de partid, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare anul trecut pentru incercarea de fraudare a referendumului de demitere a presedintelui.

Spalaturi politice. 100.000 $ NU sunt de ajuns pentru ALBIREA imaginii lui Liviu Dragnea. Cine da mai mult si de unde? / Reactia sefului PSD

UPDATE: Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat categoric informatiile prezentate de RISE Project. PSD nu are niciun contract cu nicio firma de genul asta si nu a platit niciun leu niciunei firme,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )